KTM-i "tuunima"

Kasutaja avatar

saqu
Tsikkel: Yamaha WR400F

Lugemata postitus Postitas saqu »

Ma tavaliselt ei viitsi pikalt kirjutada, aga mõned postid on siin küll nats kohtlased. Kui ei taha tahhokat, vali teine mudel Endurance. Odavam jne.
Vapori juures on mul vaja tunnilugejat, spidomeetrit, odomeetrit ja nullitavat läbisõidunäidikut. Ühes teises teemas ma kirjutasin, miks ma ostsin selle asja. Et nüüd korrata, siis selleks, et ülevaatusel on vaja spidot, ja spido ei toiminud (ülekanne oli nässus, uus maksis pea 2000kr), siis otsustasin sama raha eest soetada endale oluliselt funktsionaalsema asja. See, et seal on ka tahho peal, nii graafiliselt kui numbriliselt, on puhas boonus. Lisaks temperatuuri hoiatustuled (ise seadistad mis temperatuuril hakkavad tööle). Kui pole enduroga mülkas kainud , siis ei tasu temperatuuri näidu kohalt sõna võtta. Tore on teada, kui korgi vahelt auru tulema hakkab, et järelikult jahutusvedelik keeb. Seda saab ennetada vastvate hoiatustuledega. Ja osta tavaline tunnilugeja mingi 800 eegu eest, tundub siinkohal eriti mõttetu. Seda on vaja krossitsiklitel, kes ainult võistlevad. Koeratoit võib endale osta lingitud Hiina pasa ilma kelleltki luba küsimata. Seda sorti kaupa saab ka meie vastavatest kauplustest ilma tellimata. :D

SAQU

WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”