Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =) → tere kõigile
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
tere kõigile
Tere. Pärisnimeks siis mul Marek ja elupõline järvamaa poiss muidu. Huvi mootorrataste vastu on vist igale meesolendile juba emapiimaga sisse antud, ning ega minagi sel puhul mingi erand pole. Tõsisem n.ö, "boost" tuli kevadel, kui üks pooltuttav endale customi koju tõi. Nähes teda esimesel soojal kevadeilmal ringi kruiisimas sellega, oli ka minu otsus kindel ja sai sammud autokooli seatud. Samaaegselt ka käisin juba noolimas üht Yamaha Teneret, mis korralik ja soodne oli. kuid see ost jäi sinnapaika. Siis sai juba hakata motodepoost rattaid vaatamas ja samal ajal ka siinse lehe kasutajaks registreeritud, et üht teist rataste kohta küsida. esialgsest plaanist osta endale Yamaha xj600 sai kiiresti plaan yamaha fazeri omanikuks hakata, sest koolis sai õppesõitu just sellega tehtud. vahepeal aga seoses suvise kiire tööajaga venisid veidi load, milled ma siiski 25 oktoober, viimase mehena paide ARK's kätte sain. Saaga jätkus eelmisel nädalal, mil tuttav andis teada ühest müügisolevast 1996 aasta suzuki gsx 600f' ist. Äsja saksast tulnud ratas, ning info foorumites positiivne9. uued kummid, 1000 km tagasi olevat hooldus tehtud. Välimus rattal suht edev, ilus must. Ühel kleebisel kerged kriimud, kuid gondlid muidu siledad. Nüüd siis tänase seisuga olen selle ratta omanik ja ootan kevadet tõsi... seoses minu esmaste lubadega tuleb vist tema 63' me kilovatti kahjuks kohitseda... eks seda vaata siis kevadel. Ainus, mis selle ratta puhul mind häirib pisut, on tema tagumine porilaud koos röögatu numbritulega. seda tahaks veidi "tjuunida" muu on aga ok. Kui keegi samasuguse ratta omanik on midagi selle porilauaga ette võtnud, võiks mulle p.s.' i vihjeid saata. Kiiret talve kõigile, ning kohtumisteni maanteedel.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.