Ost Ramost!

Teema algataja
Erko

Lugemata postitus Postitas Erko »

Pean siiski oma sõnu murdma ja veel ühe postituse lisama.
Asi leidis minu jaoks lõpu. Kuna tänaseks ei olnud raha minu kontole kantud siis jätsin helistamise etapi ära ja läksin kohale raha kohta küsima (Suzumeni info, et mine kohale ja sulle antakse raha tagasi). Kohapeal rääkides tuli välja, et minu käitumine (selle teema lisamine siia foorumisse) neile väga ei meeldinud (see on nüüd jälle selline koht mida annab kaheti mõista 1. osad ütlevad, et muidugi ei meeldinud, sest jälle loobiti neid poriga 2. teised ütlevad, et alati on võimalik ka omavahel läbi rääkida). Saime kenasti oma asjad sirgeks räägitud ning raha maksti tagasi 100%.
Siiski tahaksin meelde tuletada asja olemust, et asi ei olnud mitte selles 5 %, sest olles kaane tagasi andnud ma ju nõustusin tehinguga, vaid kaane müügis. Kui üks ütleb, et see on gsr-i kaas ja teine gsxr-i, siis peaks õigus jääma ju ikkagi minu poolele, sest mul ju öeldi selgelt, et see on gsxr-i kaas (järelikult tunnistati, et gsr-ile see ei lähe ja toode on vale).

Nüüd kauba tagastamise ja rahade koha pealt teeks ettepaneku tekitada täiesti uus teema, mis ei käiks mitte kellegi pihta. See võiks olla sedavõrd informatiivne, et kui peaks tulevikus samalaadseid olukordi tekkima, siis ostja (antud juhul mina) teaks täpselt mis õigused tal on ja mida tal ei ole. Point selles, et helistasin Tarbijakaitsesse ja sealt kuuldu hämmastas mind, ma ei tea, kas neiu telefoni otsas oli ikka pädev või mitte, kuid tema kui erapooletu isik vastas, et kui sa lähed baari ja tellid endale õunasiidri ning sulle antakse pirnisiider ja sa oled oma raha juba maksnud, siis selle eest vastuda juba kogu täiega sina. Kas see tähendab, et raha maksmine vabastab kliendi teenindaja igasugustest kohustustest paradanda endapoolset viga?

Kokkuvõtteks: Sain Ramoga oma asjad räägitud ja probleeme ei tulnud, küll aga arvan, et tänu asja kella külge panemisele maksti mulle tagasi 100% ning nüüd ei saa ma ka midagi halba öelda ning ma ei ütlegi. Aga uue teema algatamine targemate ja seadust tundvate inimeste poolt oleks teretulnud.

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”