Ost Ramost!
Moderaator: Moded
Kui ei meeldi Ramost osta, ega ju keegi ei sunni sinna. Mine osta oma asjakesed Veldist või ükskõik kust.
Kui Ramo on Suzuki ametlik esindaja, siis kelle juurde peaks veel minema? Levinud kuluosad võib ju osta mujalt, aga mis moodi ma näiteks USA-st siis neid regioonile vastavaid originaal juppe tellin?
Erinevat värvi kaantel ei saa olla üks tootekood ühe mõistliku tootja puhul, sest see tekitaks tohutut segadust juba ratta komplekteerimisel, ega neid erinevate regioonide juppe ei toodeta erinevates regioonides, ilmselt ikka ühes ja samas tehases. Erandiks võib olla need japsi mudelid, mida toodetakse Euroopas.
Kui esinduse kohta on palju kaebusi ja keegi õnnetu, aga visa tegelane need jamad kokku kogub ja sommidele või lausa japsidele kaebama läheb, ajakirjanduses ka veel mingi teema üles tõmbab, siis võib nüüd juba ka Eestis tekkiva konkurentsi tingimustes see esindusõigus omanikku vahetada, sest millisele tootjale meeldiks, kui on hulk kliente, kes margi valikul loobuvad Suzukist puhtalt selle esindaja käitumise pärast?
Mul endal pole Ramoga pahandusi olnud, kuid natuke pelgan, et võib tulla, sest nad on "ahminud" paljude erinevate brändide esindusõigusi endale ja kui tootjalt küsida, siis neid saadetakse ostma ikka kohalikust esindusest. Ja kui see kohalik esindus näiteks on "kuulus" oma viletsa teenindusega, siis ilmselt mõtled ennem, kui lähed katsetama.
Turundusest on ju teada, et üks rahulolematu klient kuulutab oma kogemust kordades rohkematele inimestele kui üks rahulolev klient ja ka seda, et klienti hoida on tunduvalt odavam, kui uut võita või leida!
Ja kuna sina Suzumen oled "lähedalseisev isik" Ramole, siis äkki soovitad hr. Raudsepal mõelda mingi harituma müügitegelase palkamisele, läheks äri paremini ja poleks suurt häda, kui mõned tsiklid ka Veldi käest ostetakse.
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Eks omalgi Ramoga igasuguseid, ka kummalisi kogemusi aga abi olen sealt igatahes saanud. Tegelikult, millegipärast kõik hea kipub inimestel ununema ja halba püütakse meenutada.
Ühe Honda plokikaanega jooksin kunagi ringi ja otsisin, kus saaks lasta klapipesad ära teha, kujutage ette aga Honda n-ö. margiesindusest soovitati sellega Ramosse suunduda. Viisin siis selle Raudsepa kätte ja mure leidis lahenduse, minu mäletamist mööda sebis ta isegi sääretihendid sellele poole kiiremini, kui margiesindus lubas.
Muidugi kahju, kui mingit kibestumust konkurendi suhtes avalikult välja näidatakse, mainele see ju kasuks ei tule, nii kaua, kui on nõudlust, nii kaua on ka konkurents ja reeglina võidab sellest klient.
Kallutaks nüüd teema hoopis mujale - kuigi jätaks teema natuke samaks, mitte et kedagi halvustada või näpuga näidata aga kummaline on see, et mõnest motoärist on aastaid enamus postitusi suhtleiselt sama alatooniga - tellisin, et saanud kätte, tellisin sai vale asja, tellisin ootasin kolm kuud, töö tegti sitasti...jms
Minule isiklikult lööb silme ette kolm nime, kui taas ming selline teem on tekkinud...
Ramo - kes vähemalt selle viie aasta jooksul (umbes) mis mina siin foorumis olnud olen tundub, et ei ole eriti oma kvaliteeti tõstnud
APMoto (sorry ennem läks valesti, hommik)- legenaadres lood apriliate remondi osas
Motodepoo - tuleb ka veel silme ette, kuid Anti on vist tõsise brandi parandusega selles majas hakkama saanud ja pole nagu viimasel aastal küll vähemalt mina kuulnud, et keegi oleks antud asutusega hädas olnud.
Ja kahe eelpool toodud firma poolt esindatud toodete kohta on aastaid käinud jutud, et kohe-kohe tuleb uus margiesindaja....järelikult kui on jutud on ka põhjust, et midagi on äkki tõesti mäda?
Ning antud foorum on ju ka kaupmehele hea koht tagasiside osas - kahju lihtsalt kui sittagi ei muutu.
-
Teema algataja
Simso kirjutas:Kogu asja tuum peitub siin ju selles, et ratas on ostetud Veld'ist ja niipalju kui mina olen asjast aru saanud, siis Velt müüb Eesti turule rattaid mis pole Eesti turujaoks toodetud.
No vaevalt nüüd, et mõni tsiklitootja viitsib konkreetselt Eesti või Läti jaoks midagi kokku panna . Velt müüb loomulikult EL turu jaoks tehtud rattaid, vastasel korral ei saaks neid siin arvelegi.
Üldisemalt - Raudsepp on tõesti rumal, et kliendi nähes oma ärritust välja näitab, kui selgub, et konkurendi juurest ka rattaid ostetakse. No leppigu ometi reaalsusega. Nagu keegi juba kirjeldas, oleks Raudsepa poolt mõistlik teguviis püüda konkurendi klient hea teeninduse ja suhtumisega enda juurde üle meelitada. Firmajuhi isikliku eeskuju põhjal kujundavad oma suhtumise ka töötajad! (Kui üks neist on oma proua, kes kuuleb-näeb rohkem Ülo tegelikku suhtumist, siis on muidugi raske vaesel mehel ).
Tore on poes pr Raudsepa muhedat Lõuna-Eesti kõneviisi kuulda aga Ülo ärile oleks vist kasulikum keegi kompetentsem ja perest kaugemal seisev isik leti taha panna.
Mõni mees pakkus välja variandi ,et värvi üle see kaas , purk aerosoolvärvi ja leht liivapaberit-mis see siis ära pole. Tegelikult polekski kui see kaas poleks värvitud teist tüüpi s.t 2-komponentse värviga mis aerosool nitro tüüpi värviga peale värvides all mullitama hakkab. Korralik värvitöö selle kaanega võtab rohkem vaeva kui niisama matistamine ja pihustamine (kaas tuleb vanast värvist soovitavalt puhastada või kanda vahele vastav eristuskrunt. Niipalju siis delo tehniki.
-
Teema algataja
Pean siiski oma sõnu murdma ja veel ühe postituse lisama.
Asi leidis minu jaoks lõpu. Kuna tänaseks ei olnud raha minu kontole kantud siis jätsin helistamise etapi ära ja läksin kohale raha kohta küsima (Suzumeni info, et mine kohale ja sulle antakse raha tagasi). Kohapeal rääkides tuli välja, et minu käitumine (selle teema lisamine siia foorumisse) neile väga ei meeldinud (see on nüüd jälle selline koht mida annab kaheti mõista 1. osad ütlevad, et muidugi ei meeldinud, sest jälle loobiti neid poriga 2. teised ütlevad, et alati on võimalik ka omavahel läbi rääkida). Saime kenasti oma asjad sirgeks räägitud ning raha maksti tagasi 100%.
Siiski tahaksin meelde tuletada asja olemust, et asi ei olnud mitte selles 5 %, sest olles kaane tagasi andnud ma ju nõustusin tehinguga, vaid kaane müügis. Kui üks ütleb, et see on gsr-i kaas ja teine gsxr-i, siis peaks õigus jääma ju ikkagi minu poolele, sest mul ju öeldi selgelt, et see on gsxr-i kaas (järelikult tunnistati, et gsr-ile see ei lähe ja toode on vale).
Nüüd kauba tagastamise ja rahade koha pealt teeks ettepaneku tekitada täiesti uus teema, mis ei käiks mitte kellegi pihta. See võiks olla sedavõrd informatiivne, et kui peaks tulevikus samalaadseid olukordi tekkima, siis ostja (antud juhul mina) teaks täpselt mis õigused tal on ja mida tal ei ole. Point selles, et helistasin Tarbijakaitsesse ja sealt kuuldu hämmastas mind, ma ei tea, kas neiu telefoni otsas oli ikka pädev või mitte, kuid tema kui erapooletu isik vastas, et kui sa lähed baari ja tellid endale õunasiidri ning sulle antakse pirnisiider ja sa oled oma raha juba maksnud, siis selle eest vastuda juba kogu täiega sina. Kas see tähendab, et raha maksmine vabastab kliendi teenindaja igasugustest kohustustest paradanda endapoolset viga?
Kokkuvõtteks: Sain Ramoga oma asjad räägitud ja probleeme ei tulnud, küll aga arvan, et tänu asja kella külge panemisele maksti mulle tagasi 100% ning nüüd ei saa ma ka midagi halba öelda ning ma ei ütlegi. Aga uue teema algatamine targemate ja seadust tundvate inimeste poolt oleks teretulnud.
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Suzumen kirjutas:Minul on omakorda Sulle üks küsimus. Miks kõik need kasutajad on postitanud Sinu arvutit kasutades? joosep77 [ 45 Postitusi ] Otsi
TLH [ 22 Postitusi ]; kaos [ 14 Postitusi ]; Erko [ 13 Postitusi ]; davidsoniharald [ 11 Postitusi); Margus_R [ 7 Postitusi ]; natasha [ 3 Postitusi ]; tiiger003 [ 2 Postitusi ]; elbid_ [ 2 Postitusi ]; VonAlex [ 2 Postitusi ]; fotek [ 2 Postitusi ]; pipi [ 1 Teade ]; 125-huviline [ 1 Teade ]
Mida sa Suzu nüüd ajad???
MA ei tea kes Erko on ja mind ei seo temaga ka mitte miski peale siinse foorumi.
Kas sa arvad, et ilge kamp istub praegu Erko juures ja kõik taovad mahategevaid kommentaare siia foorumisse üles?
Oled sa kindel ikka, et sinu "jälitustegevus" on õige? Ehk ühendab meid näiteks ühine interneti pakkuja ja seeläbi ka IP aadress vms?
EDIT: Lugesin ka oma viimased paarkümmend posti läbi, kõik minu kirjutatud ausalt.
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
saqu kirjutas:Mille alusel Suzumen seda otsustab, et sama arvuti? Kui IP, siis see on enamusel koduühendustel dünaamiline, st. iga ühenduse algatamise puhul saad teenusepakkujalt mingi vaba IP ja see võib hiljem ka teistele sattuda.
ega ei saagi otsustada, et sama arvuti terve kahekümnekordne büroohoone või viiekordne koolimaja võib ühe ja sama IP aadressiga olla, kui on üks teenusepakkuja.
Ärge nüüd ärrituge liigselt
Suzumeen kirjutas:Minul on omakorda Sulle üks küsimus. Miks kõik need kasutajad on postitanud Sinu arvutit kasutades? joosep77 [ 45 Postitusi ] Otsi
TLH [ 22 Postitusi ]; kaos [ 14 Postitusi ]; Erko [ 13 Postitusi ]; davidsoniharald [ 11 Postitusi); Margus_R [ 7 Postitusi ]; natasha [ 3 Postitusi ]; tiiger003 [ 2 Postitusi ]; elbid_ [ 2 Postitusi ]; VonAlex [ 2 Postitusi ]; fotek [ 2 Postitusi ]; pipi [ 1 Teade ]; 125-huviline [ 1 Teade ]