Ost Ramost!
-
Simso
Teema algataja
No mis ma oskan kommenteerida.
Vaata kust nurgast tahes, aga mina näen ka Ramo õigust hetkel (ok jätame välja ülbed suhtumised ja muud asjad).
Sest:
1) GSR kaan läks katki < Ikka juhtub, mul läks terve ratas katki
2) Kuna sul on Suzuki siis kõige loogilisem on seda kaant otsima minna esindusse, milleks on Ramo, sinna sa ka läksid < Tubli
3) Jõudsid Ramose, küsisid GSR kaant, mis sulle ka tegelikult anti (pole vahet kas GSX-R on kirjutatud lipikupeale või GSR, kaaned on 1:1 identsed, see on fakt) < Issand kui tore, saidki kaane kätte
4) Koju jõudes avastasid et kaantel on värvierinevus < Paha lugu, ratas on ikka ju ka näitamiseks ja nii on kole
5) Said pahaseks ja seadsit sammud tagasi < Oleksin kah pahane
6)Ramo's aga saades teada, et ratas ei ole sellele regioonile toodetud, saadeti sind sinna kust sa ratta ostsid, et las otsivad ise < Kurb küll kui seda ülbelt tehti, aga lood on nii.
Kogu asja tuum peitub siin ju selles, et ratas on ostetud Veld'ist ja niipalju kui mina olen asjast aru saanud, siis Velt müüb Eesti turule rattaid mis pole Eesti turujaoks toodetud. Jaapanis on autod parempoolse rooliga, Eestis vasakpoolse rooliga. Jaapanis (näide, ei tea mis regiooni ratas sul on) on GSR mootorikaaned matid, Eestis on läikivad. Kui sa ostad endale Jaapanist auto vasakpoolse rooliga ja armatuur läheb katki ning lähed margiesindusse küsima armatuuri ja sulle antakse parempoolse rooliga auto armatuur siis oleksid sa kah pahane ja läheksid foorumitesse kriiskama? Ise pole kordagi Ramo's käinud, seega puudub isiklik kontakt, kurb küll kui seal ollakse ülbed, aga siin juhtumis näen ma õigust nendepoolel.