No mis kuradi reklaam see nüüd oli?
Moderaator: Moded
-
Ma tahaks vägisi küsida Kreisi Raadio "leiutaja" sketshi kombel, et "miks te näiteks ei võiks teha mingit head reklaami?"
Mul tekkis kohe päris mitu mõtet kuidas saaks reklaamida skaudipataljoni nii, et pole a) ülbust, b) võõra vara tahtlikku rikkumist, c) ignorantsust ja d)tsiklimehi.
Ma kujutan ette küll, et tegijatel oli tõesti siiras plaan näidata respekti aga näe andest jäi puudu näidati lihtsalt ülbust ja siis ostjale seletati klipi juurde, et tegelt on ikka respekti ja värki. Aga seletajaid ei ole iga kord juures kui asja näidatakse.
Respecti saab kahjuks ainult ühel moel - jätkuvalt tõestades, et sa seda väärt oled. Giacomo Agostini näiteks. Ning vastunäiteks Carl Fogartry
sepp kirjutas:Surko kirjutas:ja kuskil palja persega litsi nussib.
!ja veel imelikum mulje jääx ju sellisest motohemest kes nssib lici kellel on pyxid alles jalas ja pole pepu paljas
![]()
Aga iseenesest on see ju hea uue reklaami idee- ei ole nii ropp, kuna ltsil on püksid jalas- tähendab motoristid on väga kombelised inimesed.
A jah tegelt, mu eelmise posti pint oli ka sellest, et miks selline reklaam kedagi koinima peaks. muidugi on ta kehvasti tehtud reklaam jne, kui nati mõelda, ei näita see scp heas valguses jne, aga ma ei tea, mul on palju rohkem tähtsamaidki asju, mille pärast murteseda vahel on vaja...
Kommionu kirjutas:Miilitsasse ja sõjaväkke ja turvameesteks kippusid (vanasti) jahh vaid nõrgamõistuslikud... Nohh ja kehtis see ka veel 90-ndate alguses.... Kui ikka kooli sisse ei saanud või ei suutnud seal püsida, siis politseisse või sõjaväkke ikka tööle sai... Noh ja kas see asi nüüd tänapäeval muutunud on??? kahtlen sügavalt...
kommionu rsk - nii sitasti pole mulle ammu öeldud - endise politseinikuna ja tänase juristina on ikka sigasolvav lugeda sellist üldistust - peaks sind vabatahtlikult-sunniviisiliselt mingi päev vanade semudega sauna vedama - vaataks kuidas su IQ kahvatuks
- enamus muideks neist tsiklimehed
OK eelnev eelnevaks - reklaam on tehtud vana anektoodi/koomiksi ajenditel ja minu arust puudutas see mingit vene poksijat ja bokser koeraga prillipapat, kes oma autoga poksijale tagant selga kihutas - MINU EGO PURUNES KAH KILDUDEKS ESIMESE HETKEGA -SEDA REKLAAMI NÄHES
IRW
ScP vend ei palunud vabandust, sest ta ei saanud lihtsalt aru mida see croomi mees talle seal eesti keeles seletas
Ja lõpetuseks on minul isiklikult nüüd kindlasti kohustus minna tsiklimehena märtsis Scoutrännakule oma "respect"-i välja teenima - eelmine aasta jäi enamus ScP-mehi kaugele seljataha
ja see aasta prooviks siis parema aja (4:14) ja koha (89) ära tuua - JA NALJAGA võiks lausa BIKER meeskonna välja panna kui siin "tegijaid" oleks

-
- Kontakt:
Kommionu kirjutas:Miilitsasse ja sõjaväkke ja turvameesteks kippusid (vanasti) jahh vaid nõrgamõistuslikud... Nohh ja kehtis see ka veel 90-ndate alguses.... Kui ikka kooli sisse ei saanud või ei suutnud seal püsida, siis politseisse või sõjaväkke ikka tööle sai... Noh ja kas see asi nüüd tänapäeval muutunud on??? kahtlen sügavalt...
Ma seekord ei võta seda isiklikult... Aga visates pilku sinna "päevad läbi tegemise" teemasse, võid üllatuda.
PS! Kui ajateenijad seda reklaami nägid siis.... naer saalis.
http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
Intruder kirjutas:Vabandage aga kus te seal reklaamis tsiklimehi nägite.
Õige tsiklimees ei pargi kunagi oma ratas näoga seina poole, seinapoole pargitakse ikka sabaga.
Osades riikides on lausa komme, et valetpidi pargitud ratas külakatse kõrtsu eest küllil.
sa truuder unustasid kettalukuteema, kes korra nina kodupoole on maoli käinud see pargib ennast kodugaraazis ka nina vastu seina
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono
dubweiser kirjutas:Painteddeath kirjutas:efendi kirjutas:Tehke oma reklaam kui see olemasolev teil harja NII punaseks ajab ja laske eetrisse - tehke kohe siuke kus tsiklimehed annavad lisaks ScP mehele veel igaks juhuks ka kõigile möödakäijatele peksa, baaridaami võiks ka ära vägistada ja baari maha põletada, siis veaks igaüks vihmaveetoruga meetri pulbrit ninna, loputaks selle liitri viinaga alla ja sõidaks laka lehvides päikeseloojangusse. Saate ehk rahulikult magada jälle.
Ma teengi selle ära!
Saab väheke pulli ja aega veeta,
kuid vast kevadel,sest päikeselisi päevi pole enam.Autoriks panen sinu Efendi,sobib?
painteddeath, sul on mingi pikkuseproblem, vä?
Sa ei kujuta ette kui suur see probleem veel on
-
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Intruder kirjutas:Vabandage aga kus te seal reklaamis tsiklimehi nägite.
Õige tsiklimees ei pargi kunagi oma ratas näoga seina poole, seinapoole pargitakse ikka sabaga.
Osades riikides on lausa komme, et valetpidi pargitud ratas külakatse kõrtsu eest küllil.
eeääüü, sel mingi tervemõistuslik põhjendus ka on vä? või lihtsalt selle järgi eristatakse tsiklimehi muidumeestest?
autode kohta näiteks on spetsiaalsed liiklusmärgid siin-seal üleval: pargi just täpselt nii! tõeliste autojuhtide räme ahistamine?
(millal ometi tuleb see päev, kui mootorrattur on mootorrattaga sõitev inimene, mitte see, kel on õige mark, kes sõidab aastas nii ja nii mitukümmend tuhat kilti, kes oskab tagarattal sõita või kes pargib niipidi, nagu keegi ütles, et peab parkima?)
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono
Mari Öö kirjutas:Intruder kirjutas:Vabandage aga kus te seal reklaamis tsiklimehi nägite.
Osades riikides on lausa komme, et valetpidi pargitud ratas külakatse kõrtsu eest küllil.eeääüü, sel mingi tervemõistuslik põhjendus ka on vä? või lihtsalt selle järgi eristatakse tsiklimehi muidumeestest?
autode kohta näiteks on spetsiaalsed liiklusmärgid siin-seal üleval: pargi just täpselt nii! tõeliste autojuhtide räme ahistamine?
(millal ometi tuleb see päev, kui mootorrattur on mootorrattaga sõitev inimene, mitte see, kel on õige mark, kes sõidab aastas nii ja nii mitukümmend tuhat kilti, kes oskab tagarattal sõita või kes pargib niipidi, nagu keegi ütles, et peab parkima?)
Ilus unistus
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Intruder kirjutas:417 - kodugarage on väheke muu teema - mina näiteks pargin seal nii kuidas lihtsalt mugavam ja võimalikum oleks aga mis puudutab kettalukku siis 1. pane lukk ketta külge nii et sa ei saa ratast edasi asendis üle mõne cm liigutada 2. kasuta signaga kettalukku.
õige tsiklimees ei kasuta kettalukku.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Pihelgas kirjutas:Intruder kirjutas:417 - kodugarage on väheke muu teema - mina näiteks pargin seal nii kuidas lihtsalt mugavam ja võimalikum oleks aga mis puudutab kettalukku siis 1. pane lukk ketta külge nii et sa ei saa ratast edasi asendis üle mõne cm liigutada 2. kasuta signaga kettalukku.
õige tsiklimees ei kasuta kettalukku.
Ja tagumikku pühib ka treilaastuga jne. jne.
mx77 kirjutas:Ja tagumikku pühib ka treilaastuga jne. jne.
Eee... mis mõttes PÜHIB?
Aga et väga OT ei oleks, siis siin ka minu arvamus.
Selle asemel et kohe foorumis saag käima tõmmata, võiks veidi huumorimeelt evida. Muidu ongi nii, et teiste arvelt nalja teeme hea meelega, ennast kõverpeeglist nähes veame ninad vingu.
Iseenesest pole ju halb konstruktsioon (samas ka ei midagi uut). Tekitatakse konfliktisituatsioon ja lahendatakse see vaatajale ootamatult. Reklaam otse kui õpikust maha kirjutatud. Jäägu reklaami sarnasus soomlaste dna omaga tegijate südametunnistuse asjaks.
Teine asi on, kui hakata reklaami detailidesse süvenema. SP kutt ei oska sõita jne jne jne (vs. soomlastel tuleb peldikust välja). Ja kuidagi leige on kah – nii story kui production'i osas oleks võinud rohkem draamat olla. Hoopis lahedam.
Aga eks see on ju tagantjärgi tarkus.
Rohkem huumorimeelt paluks...
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
scryth, sa vist ei viitsi lugeda . vihjeks sulle - vaata veel paar vastust kõrgemalt. huumorit on siin juba piisavalt!
Aga reklaami kvaliteet, my ass. Mina tellijana oleksin agentuuri uuesti laua taha saatnud. Konflikt jäi ju lahenduseta kui see SP puunäo passimine mitte lahenduseks vaadata. Praegu jäi küll mulje, et SP vend on veel lollim kui mõni turvamees.
Sellisel juhul oleks võinud näidata,toonitada, rõhutada vms , et on valesti pargitud.
Mis seal vahet on!?! Sellise loo puhul ei oma detailid (kuidas pargitud, kes pidi vabandama ja mida keegi sööb-joob) mingit tähtsust. Oluline on meeleolu, kõigile tuttav stoori, mille iga vaataja kohe ära tunneb. Oluline on olukorra ebatavaline lahendus ehk puänt. Ja mu arvates oli see täitsa oki reklaama arvestades muud sulaselgelt oolveisarieli-paska, mida telekast tuleb. Kes on tegelikult lollakas ja kui primitiivsed sõjaväelased tegelikult on, ei puutu antud reklaami juures asjasse.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.