Ost Ramost!

Intruder

Lugemata postitus Postitas Intruder »

Antud juhul ma ültse antud situatsioonis ei räägi.....vaid tagastamisest, kui teemast üldiselt.

Viimati ostsin ühe bluethoot vidina k-arvutisalongist, asi on täiesti töökorras - kuid kahjuks ei olnud see mida mina soovisin. Läksin avatud pakendi ja kaubaga poodi tagasi, ytelsin et asi ok aga see millest ostsin kahjuks ei sobi...võeti avatud pakendiga (kusjuures pakend oli minu poolt rikutud - kuna neid plastmass pakendeid ei saa ilma rikkumata avada) ilusasti vastu ja laoti eelnevalt kaardiga makstud summa sulas letile.

Kas tõesti mootorrata äris siis edaspidi peame poes kaupa ostes arvestama jupiga mis anti riiulist, et kui see pole just päris see siis ei saa seda tagasi anda, või ümbervahetada - isegi siis kui klient ostis vale asja või veelgi hullem müüa ise müüs vale asja?
Kuhu me sellega siis välja jõuame .... lähme poodi paberiga...kus on ratta mudel,mark, vin kood jms, et elimineerida ebakompententsusest tulnud risk.
Ma siiski eeldan, et enamus inimesi käitub normaalselt (nagu mina), kui kataloogist midagi tellivad, ettemaksu tegemata (põhimõtteliselt keeldun ettemaksu tegemast ja siiani olen alati oma poolt tellitud kauba kauba saabudes ka välja maksnud) enam tellida ei saa? seljuhul jõudu eesti motopoodidele kes oma kliente ei usada, netist tellides tuleb hind kordades odavam ja kättesaamise aeg on ka kiirem, ning kaupmehed ärgu siis nutku, et äri läheb kehvasti.
Põhjus miks ma ettemaksu ei tee on äärmiselt lihtne - tegin kunagi ühes poes higway hawky st kroomi ostes ettemaksu, kaup osaliselt saabus.... mõned vidinad aga saabusid alles 2-3 kuu pärast, seega samamoodi kaupmees ju pettis mind - kui ei suutnud kola lubatud ajaks tarnida...

Üldiselt kisub taas kõik mölaks ning eks igal vorstil ole kaks otsa -ja tõde on seal kummalt poolt vaadata.

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”