No mis kuradi reklaam see nüüd oli?

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

ulmo
Tsikkel: Suzuki V-Strom 650
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas ulmo »

Surko kirjutas:

See kelleks meid peetakse on paljugi meie endi teha.

Huvitav, kes need "teie" on, kes viljelevad nn motokultuuri ja kelle hulk peaks "teie" meelest suurenema?

P.S. Küsimus on ajendatud vastumeelsusest meie-nemad maailmavaate suhtes.

Kasutaja avatar

HeitiKender

Lugemata postitus Postitas HeitiKender »

Ma tahaks vägisi küsida Kreisi Raadio "leiutaja" sketshi kombel, et "miks te näiteks ei võiks teha mingit head reklaami?" :)
Mul tekkis kohe päris mitu mõtet kuidas saaks reklaamida skaudipataljoni nii, et pole a) ülbust, b) võõra vara tahtlikku rikkumist, c) ignorantsust ja d)tsiklimehi.

Ma kujutan ette küll, et tegijatel oli tõesti siiras plaan näidata respekti aga näe andest jäi puudu näidati lihtsalt ülbust ja siis ostjale seletati klipi juurde, et tegelt on ikka respekti ja värki. Aga seletajaid ei ole iga kord juures kui asja näidatakse.

Respecti saab kahjuks ainult ühel moel - jätkuvalt tõestades, et sa seda väärt oled. Giacomo Agostini näiteks. Ning vastunäiteks Carl Fogartry :)

Sekopää

Lugemata postitus Postitas Sekopää »

sepp kirjutas:
Surko kirjutas:

ja kuskil palja persega litsi nussib.
!

ja veel imelikum mulje jääx ju sellisest motohemest kes nssib lici kellel on pyxid alles jalas ja pole pepu paljas :wack:
:D

:D :D :D

Aga iseenesest on see ju hea uue reklaami idee- ei ole nii ropp, kuna ltsil on püksid jalas- tähendab motoristid on väga kombelised inimesed.

A jah tegelt, mu eelmise posti pint oli ka sellest, et miks selline reklaam kedagi koinima peaks. muidugi on ta kehvasti tehtud reklaam jne, kui nati mõelda, ei näita see scp heas valguses jne, aga ma ei tea, mul on palju rohkem tähtsamaidki asju, mille pärast murteseda vahel on vaja...

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Sekopää kirjutas:

väike täpsustus, mitte ehk saab, vaid õige motomees võtab keppi.

.

Õigus! (w) Tahad ikka küpsist..., mine võta kapist, tahad keppi..., mine murra põõsast :twisted:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

kopu
Tsikkel: KTM 250 EXC-F
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas kopu »

Ma juba kujutan ette kuidas motomehed vastulöögina ühisrindel reklaamiaega ostavad ja klipi eetrisse paiskavad kus sõjaväelased mootorratastega alla aetakse ja maa sisse lüüakse :twisted:

Johhaidii mehed, ärge jumala eest pesupulbri või hügieenivahendite reklaame vaadake, saab teie elu lausa rikutud.

Kasutaja avatar

Bobcat
Tsikkel: FZ 6 Fazer

Lugemata postitus Postitas Bobcat »

Kommionu kirjutas:

Miilitsasse ja sõjaväkke ja turvameesteks kippusid (vanasti) jahh vaid nõrgamõistuslikud... Nohh ja kehtis see ka veel 90-ndate alguses.... Kui ikka kooli sisse ei saanud või ei suutnud seal püsida, siis politseisse või sõjaväkke ikka tööle sai... Noh ja kas see asi nüüd tänapäeval muutunud on??? kahtlen sügavalt... :evil:

kommionu rsk :evil: - nii sitasti pole mulle ammu öeldud - endise politseinikuna ja tänase juristina on ikka sigasolvav lugeda sellist üldistust - peaks sind vabatahtlikult-sunniviisiliselt mingi päev vanade semudega sauna vedama - vaataks kuidas su IQ kahvatuks :D - enamus muideks neist tsiklimehed :bsmile:

OK eelnev eelnevaks - reklaam on tehtud vana anektoodi/koomiksi ajenditel ja minu arust puudutas see mingit vene poksijat ja bokser koeraga prillipapat, kes oma autoga poksijale tagant selga kihutas :wink: - MINU EGO PURUNES KAH KILDUDEKS ESIMESE HETKEGA -SEDA REKLAAMI NÄHES :D :P IRW

ScP vend ei palunud vabandust, sest ta ei saanud lihtsalt aru mida see croomi mees talle seal eesti keeles seletas :D :wack:

Ja lõpetuseks on minul isiklikult nüüd kindlasti kohustus minna tsiklimehena märtsis Scoutrännakule oma "respect"-i välja teenima :D - eelmine aasta jäi enamus ScP-mehi kaugele seljataha :ner: ja see aasta prooviks siis parema aja (4:14) ja koha (89) ära tuua - JA NALJAGA võiks lausa BIKER meeskonna välja panna kui siin "tegijaid" oleks 8)

Elu on nagu erinevad aastaajad - eriti lill on siis, kui tee kallutamist kannatab :P
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Nad võiks ka järje teha - sama tuima näoga tüüp astub bussi sisse ja jääb istuva vanaemakese kõrvale kurja näoga talle otsa vahtima kuni vanaemake kabihirmus talle koha loovutab.

Kasutaja avatar

Steelrider
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Steelrider »

Kommionu kirjutas:

Miilitsasse ja sõjaväkke ja turvameesteks kippusid (vanasti) jahh vaid nõrgamõistuslikud... Nohh ja kehtis see ka veel 90-ndate alguses.... Kui ikka kooli sisse ei saanud või ei suutnud seal püsida, siis politseisse või sõjaväkke ikka tööle sai... Noh ja kas see asi nüüd tänapäeval muutunud on??? kahtlen sügavalt... :evil:

Ma seekord ei võta seda isiklikult... Aga visates pilku sinna "päevad läbi tegemise" teemasse, võid üllatuda.
PS! Kui ajateenijad seda reklaami nägid siis.... naer saalis.

K-750 1962, K-750M 1968, M-62 1963, Suzuki GSX-R 600 K3

http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.

Intruder

Lugemata postitus Postitas Intruder »

Vabandage aga kus te seal reklaamis tsiklimehi nägite.
Õige tsiklimees ei pargi kunagi oma ratas näoga seina poole, seinapoole pargitakse ikka sabaga.
Osades riikides on lausa komme, et valetpidi pargitud ratas külakatse kõrtsu eest küllil.

Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

Intruder kirjutas:

Õige tsiklimees ei pargi kunagi oma ratas näoga seina poole

Mina näiteks pargin nii nagu mugavam on. Aga ega ma polegi kunagi õigeks tsiklimeheks pretendeerinud.

Kes mett teeb, see mett sööb!

vilosius
Tsikkel: R1200C

Lugemata postitus Postitas vilosius »

Intruder kirjutas:

Osades riikides on lausa komme, et valetpidi pargitud ratas külakatse kõrtsu eest küllil.

Ja kes lükkab, mingid parkimiskontrolörid sellised? :shock:

"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

Intruder kirjutas:

Õige tsiklimees ei pargi kunagi oma ratas näoga seina poole, seinapoole pargitakse ikka sabaga.

sa truuder unustasid kettalukuteema, kes korra nina kodupoole on maoli käinud see pargib ennast kodugaraazis ka nina vastu seina

Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele

kõrtsmikumolu
Tsikkel: HusaBerg
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kõrtsmikumolu »

Pikk kirjutas:
Intruder kirjutas:

Õige tsiklimees ei pargi kunagi oma ratas näoga seina poole

Mina näiteks pargin nii nagu mugavam on. Aga ega ma polegi kunagi õigeks tsiklimeheks pretendeerinud.

Erikõvad mehed võivadki parkida ratta ja ka auto hooletu elegansiga, nagu vana mära lasipuu äärde.

Kasutaja avatar

Painteddeath
Tsikkel: Aprilia Tuono

Lugemata postitus Postitas Painteddeath »

dubweiser kirjutas:
Painteddeath kirjutas:
efendi kirjutas:

Tehke oma reklaam kui see olemasolev teil harja NII punaseks ajab ja laske eetrisse - tehke kohe siuke kus tsiklimehed annavad lisaks ScP mehele veel igaks juhuks ka kõigile möödakäijatele peksa, baaridaami võiks ka ära vägistada ja baari maha põletada, siis veaks igaüks vihmaveetoruga meetri pulbrit ninna, loputaks selle liitri viinaga alla ja sõidaks laka lehvides päikeseloojangusse. Saate ehk rahulikult magada jälle.

Ma teengi selle ära!

Saab väheke pulli ja aega veeta,
kuid vast kevadel,sest päikeselisi päevi pole enam.

Autoriks panen sinu Efendi,sobib?

8)

painteddeath, sul on mingi pikkuseproblem, vä?

Sa ei kujuta ette kui suur see probleem veel on :)

Intruder

417 - kodugarage on väheke muu teema - mina näiteks pargin seal nii kuidas lihtsalt mugavam ja võimalikum oleks aga mis puudutab kettalukku siis 1. pane lukk ketta külge nii et sa ei saa ratast edasi asendis üle mõne cm liigutada 2. kasuta signaga kettalukku.

Kasutaja avatar

Mari Öö
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Mari Öö »

Intruder kirjutas:

eeääüü, sel mingi tervemõistuslik põhjendus ka on vä? või lihtsalt selle järgi eristatakse tsiklimehi muidumeestest?

autode kohta näiteks on spetsiaalsed liiklusmärgid siin-seal üleval: pargi just täpselt nii! tõeliste autojuhtide räme ahistamine?

(millal ometi tuleb see päev, kui mootorrattur on mootorrattaga sõitev inimene, mitte see, kel on õige mark, kes sõidab aastas nii ja nii mitukümmend tuhat kilti, kes oskab tagarattal sõita või kes pargib niipidi, nagu keegi ütles, et peab parkima?)

If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
Kasutaja avatar

Painteddeath
Tsikkel: Aprilia Tuono

Lugemata postitus Postitas Painteddeath »

Mari Öö kirjutas:
Intruder kirjutas:

eeääüü, sel mingi tervemõistuslik põhjendus ka on vä? või lihtsalt selle järgi eristatakse tsiklimehi muidumeestest?

autode kohta näiteks on spetsiaalsed liiklusmärgid siin-seal üleval: pargi just täpselt nii! tõeliste autojuhtide räme ahistamine?

(millal ometi tuleb see päev, kui mootorrattur on mootorrattaga sõitev inimene, mitte see, kel on õige mark, kes sõidab aastas nii ja nii mitukümmend tuhat kilti, kes oskab tagarattal sõita või kes pargib niipidi, nagu keegi ütles, et peab parkima?)

Ilus unistus :roll:

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Intruder kirjutas:

417 - kodugarage on väheke muu teema - mina näiteks pargin seal nii kuidas lihtsalt mugavam ja võimalikum oleks aga mis puudutab kettalukku siis 1. pane lukk ketta külge nii et sa ei saa ratast edasi asendis üle mõne cm liigutada 2. kasuta signaga kettalukku.

õige tsiklimees ei kasuta kettalukku.

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

Pihelgas kirjutas:
Intruder kirjutas:

õige tsiklimees ei kasuta kettalukku.

Ja tagumikku pühib ka treilaastuga jne. jne. :D

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

jah ja m***i lööb vastu sumpsi kuivaks :D

Tarts
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Arumaisaa mis vannabiid siin koos on? Tramaeivõi! Õige tsikli mees ei sõidagi tsikliga!
(ÕIGETE tsiklimeeste õiged reeglid, my ass! :wack: )

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

Ei pea nii tsiklimehed olema ju...

Challenge the Adventure.Ride The World

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Primo kirjutas:

Ei pea nii tsiklimehed olema ju...

Võib ju m***i kardinasse ka ära kuivatada... :twisted:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

mx77 kirjutas:

Ja tagumikku pühib ka treilaastuga jne. jne. :D

Eee... mis mõttes PÜHIB? :shock:

Aga et väga OT ei oleks, siis siin ka minu arvamus.

Selle asemel et kohe foorumis saag käima tõmmata, võiks veidi huumorimeelt evida. Muidu ongi nii, et teiste arvelt nalja teeme hea meelega, ennast kõverpeeglist nähes veame ninad vingu.

Iseenesest pole ju halb konstruktsioon (samas ka ei midagi uut). Tekitatakse konfliktisituatsioon ja lahendatakse see vaatajale ootamatult. Reklaam otse kui õpikust maha kirjutatud. Jäägu reklaami sarnasus soomlaste dna omaga tegijate südametunnistuse asjaks.

Teine asi on, kui hakata reklaami detailidesse süvenema. SP kutt ei oska sõita jne jne jne (vs. soomlastel tuleb peldikust välja). Ja kuidagi leige on kah – nii story kui production'i osas oleks võinud rohkem draamat olla. Hoopis lahedam.

Aga eks see on ju tagantjärgi tarkus.

Rohkem huumorimeelt paluks...

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

scryth, sa vist ei viitsi lugeda :). vihjeks sulle - vaata veel paar vastust kõrgemalt. huumorit on siin juba piisavalt!

Aga reklaami kvaliteet, my ass. Mina tellijana oleksin agentuuri uuesti laua taha saatnud. Konflikt jäi ju lahenduseta kui see SP puunäo passimine mitte lahenduseks vaadata. Praegu jäi küll mulje, et SP vend on veel lollim kui mõni turvamees.

Kasutaja avatar

simp
Tsikkel: sv1000n
Tänanud: 122 korda
Tänatud: 192 korda

Lugemata postitus Postitas simp »

Ei mis, lahendus oli ju see, et need kuradi tsiklimehed kes oma pagana rattad ette olid parkinud vabandasid lõpuks:)

Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

simp kirjutas:

Ei mis, lahendus oli ju see, et need kuradi tsiklimehed kes oma pagana rattad ette olid parkinud vabandasid lõpuks:)

Sellisel juhul oleks võinud näidata,toonitada, rõhutada vms , et on valesti pargitud.

Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

Sellisel juhul oleks võinud näidata,toonitada, rõhutada vms , et on valesti pargitud.

Mis seal vahet on!?! Sellise loo puhul ei oma detailid (kuidas pargitud, kes pidi vabandama ja mida keegi sööb-joob) mingit tähtsust. Oluline on meeleolu, kõigile tuttav stoori, mille iga vaataja kohe ära tunneb. Oluline on olukorra ebatavaline lahendus ehk puänt. Ja mu arvates oli see täitsa oki reklaama arvestades muud sulaselgelt oolveisarieli-paska, mida telekast tuleb. Kes on tegelikult lollakas ja kui primitiivsed sõjaväelased tegelikult on, ei puutu antud reklaami juures asjasse.

Intruder

Kas kellegi sai konkreetselt ego antud reklaamiga kannatada?
Või kahjustati mootorratturite mainet ?
Nii palju kära ei kusagilt.

Kasutaja avatar

simp
Tsikkel: sv1000n
Tänanud: 122 korda
Tänatud: 192 korda

Lugemata postitus Postitas simp »

kurat see on ju loogiline et need kuradi mootorratturid olid jumala valesti parkinud... Nad ei oskagi õieti parkida!
Tallinna linnas pargivad ka kuidas jumal juhatab ja nüüd võivad veel ka tasuta parkida... Milline kuradi ebaõiglus....

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”