Ost Ramost!
Re: Ost Ramost!
Suzumen kirjutas:Erko kirjutas:No aga kurat, kui ma küsisin mootorikaant GSR-ile, siis mis siin arusaamatuks jääda saab? Ei ole minu asi, et müüa ei tee vahet gsxr-i ja gsr-i mootori kaane vahel.
Teistes poodides on mulle ikka vastu tuldud!
Neil POLE vahet. Sama kaas on (samuti mootor). Kui sa seda isegi ei tea, siis ehk viid ennem ennast kurssi kui hakkad siin oma solvumist üles näitama. Ja Velti suunati sind selle pärast, et Velt on müünud rattaid ametlikkest esindustest mööda hiilides. Ehk siis eri regioonidele toodetakse erinevaid modifikatsioone. Kuna aga Ramo on ametlik maaletooja, siis ta tegeleb varuosadega, mis on toodetud AMETLIKULT meie regiooni ratastele. Nii et tipa tapa Velti oma kaane järgi.
![]()
Suzumenil veidi lahmiv ja õigustav suhtumine mis ei vasta tõele, sest minu teada on ka Ramost müüdud GSR 600 on mootorikaaned mattmusta värvi. Antud juhul oleks läikiv kaan mati kõrvale pannes veidi pentsik mulje. Oleks tegemist GSX R-iga poleks seda ebakõla võibolla gondli alt paista kui üks läigib ja teine mitte. Teemaalgataja käis muide veel vana mati kaanega tellimas nii, et Ramol pole põhjust sapine olla. Tundub nagu üritati mingi lattu tolmu koguma jäänud jubin maha parseldada. Mind huvitab veel ka see, et kas tõesti on GSX-R-i mootorikaaned tehases nõnda värvitud , et värvipritsmed on tihendipinnal ja kaane siseküljel?