e-bay
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Bueller kirjutas:
Eks ma siis pean uuesti algajatele seletama muidu vist ei jõua kohe kuidagi kohale.
Pole vahet kas saadetakse Corvette kardaan, kiiver või hambahari.
GIFT EI LOE MIDAGI NAGU EI LOE MIDAGI INIMESTE FEEDBACK EBAYS
Loeb summa mis on PAKI PEALE KIRJUTATUD väärtuseks või tollile esitatud arvel.
Kui pakil on lihtsalt gift, $15 või niisama tühjus siis toll ei pruugi asja uurida (AINULT SIIS VÕID JUURDE MAKSMATA PAKI KÄTTE SAADA) kui just kulla kangid ei paista paki ääre vahelt aga neil on alati see õigus küsida väärtust tõendavat dokumenti kui tekib kahtlus et asi võib olla väärtuslik. Kui on pakil väärtus suurem kui tollivaba piirhind siis küsitakse usinalt arvet kohe.
Igasugu väikse sogaga on lihtne kuna toll ei tea ja neil on üli raske tõestada tegeliku väärtust erinevalt sõidukitest.Kui paljud teist "Gifti meestest" on toonud autosid ja rattaid väljast poolt EU'd???? - noh tuli ainult mök-mök ainult mõned üksikud saavad öelda et jah mina olen
Kui tood auto või ratta ja ütled tollile et tegu on kingitusega ja väärtus 15$ siis saadetakse sind kohe pikalt sest iga loll Tollis teab et see juba on midagi suurt ja kallimat ja kui nad sinu esitatud väärtust ei usu siis määrab väärtuse ekspert mille pealt maksad tolli nii et ninast verd tilgub.
Olen ostnud Ebayst üle 500 korra igast maailma nurgast, igast Ebayst ja tean täpselt mida teha et kusagilt säästa ja kuidas asjad kiiremini kätte saada.
mx77 juba valgustas et mida tema teeb tolli kuludelt säästmiseks ja tema juttu tasub uskuda
Motopaks - ega sinulegi ainult siniste silmade pärast ilma tolli maksmata pakid ei tule
Ma loodan et iga asjapulk ei hakka siin nüüd kirjutama et oi ma tegin ka välismaalt 1 ostu ja ei pidanudki maksu maksma
Oled kuulnud fraasi, et mis on lubatud kuningale, pole lubatud lõvile (või oli see vastupidi aga..). Täna on meil maksu- ja tolliamet tõusnud kuningaks... Ühtlasi ka ainus instants, mille nõudes kehtib süütuse presumptsiooni suhtes asi õiguspärases mõistes tagurpidi - enne maksad ja siis alles pärast ehk, kostjana tsiviilkohtus, nõuad tagasi... vb. siis äkki tõesti vääriti väljamõistetut. Täite-, ja viivisekulusi tagasi ei saa, tagasiulatuv aeg on erinevatel andmetel 4-7 aastat nii, et vist pole otstarbekas oma kasumlike tehingute arvu ja mahtu mõne püüdliku ametniku märkmikus allakriipsutamiseks esile kergitada. Täpsem info emta.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.