e-bay

Kasutaja avatar

Painteddeath
Tsikkel: Aprilia Tuono

Lugemata postitus Postitas Painteddeath »

Bueller seletas päris ilusti lahti, kuid sa võiksid ju meid väheke harida nende nippidega ka, et kuidas kuskilt miskit säästa.

Olen ise ka mitukümmend korda tellinud USAst ja muudest riikidest läbi ebay asju ja muidu pole nagu midagi viltu olnud(ka suuremaid asju,mitte muidugi autosi ega rattaid kuid piisavalt suuri , et toll seda märkama peaks) . Nüüd viimasel kahel korral kui tellisin tsikli tagi(üle 100$) ja custom esitule (mille hind 75 ja saatekulu 50$) siisvõttis tol nagu naksti need vahele ja mul tekkiski julm segadus ja kusjuures Eesti Post ei oskanud ka midagi selgitada,saadeti tollist otse postkontorisse ja selleläbi pidin veel omakorda 300.- eeku maksma juurde, esialgu leppisin selle kogu tohu-va-vohuga kuid kui järgmine kord tekkis sama probleem ja ikkagi targemaks ei saanud ja helistasin tolli ja need seletasivad samamoodilugesivad mulle seadusi ette juriidilises vormis siis võtsin motopaksuga ühendust kuna ta tiba targem sel teemal kui mina ja selgitas ilusasti lahti mulle selle ja järgmine kord olen targem.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”