No mis kuradi reklaam see nüüd oli?
Kommionu kirjutas:Miilitsasse ja sõjaväkke ja turvameesteks kippusid (vanasti) jahh vaid nõrgamõistuslikud... Nohh ja kehtis see ka veel 90-ndate alguses.... Kui ikka kooli sisse ei saanud või ei suutnud seal püsida, siis politseisse või sõjaväkke ikka tööle sai... Noh ja kas see asi nüüd tänapäeval muutunud on??? kahtlen sügavalt...
kommionu rsk - nii sitasti pole mulle ammu öeldud - endise politseinikuna ja tänase juristina on ikka sigasolvav lugeda sellist üldistust - peaks sind vabatahtlikult-sunniviisiliselt mingi päev vanade semudega sauna vedama - vaataks kuidas su IQ kahvatuks
- enamus muideks neist tsiklimehed
OK eelnev eelnevaks - reklaam on tehtud vana anektoodi/koomiksi ajenditel ja minu arust puudutas see mingit vene poksijat ja bokser koeraga prillipapat, kes oma autoga poksijale tagant selga kihutas - MINU EGO PURUNES KAH KILDUDEKS ESIMESE HETKEGA -SEDA REKLAAMI NÄHES
IRW
ScP vend ei palunud vabandust, sest ta ei saanud lihtsalt aru mida see croomi mees talle seal eesti keeles seletas
Ja lõpetuseks on minul isiklikult nüüd kindlasti kohustus minna tsiklimehena märtsis Scoutrännakule oma "respect"-i välja teenima - eelmine aasta jäi enamus ScP-mehi kaugele seljataha
ja see aasta prooviks siis parema aja (4:14) ja koha (89) ära tuua - JA NALJAGA võiks lausa BIKER meeskonna välja panna kui siin "tegijaid" oleks

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.