Valju sumpsiga Euroopasse
hehh ei saa ikka üle sellest lolluse jutust... nu ma ei tea Ulmo kuda sul selle häälega seal on , kuid oma kogemustest tean rääkida mis vahe on kui ristmikule lähenedes tuled oma suss sumpsiga (orig) või siis kuuldava sumpsiga. Väga lihtne on endast märku anda kui sul korralik sumps all, näed kohe kudas autojuhtidel pead liiguvad ja silmad tahavaatepeeglisse ilmuvad, hetkel tehase sumpsiga sellist effekti pole ja palju kordi on ette tuldud, loe keeratud. Huvitav mis kiirusega sa sõitma siis pead, et mitte kuulda chopperi custom summutit hmmm.... paistab et mina nii kiirelt ei söida.
ja kuna ma ise ka autojuht siis pigem ma eelistaxin liikluses vähe kövema sumpsiga tegelast rattal kui mönd sussi mida töesti kuuled kui ta sul juba ees on (oma kogemustejärgi jäävad ikka baigid tiba nähtamatux)
aga sellist ühekohapeal või platsil niisma löristamisest elurajoonis/rajooni lähedal, ei arva ka mina midagi head.
tervist teile
ronrix
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.