enduuro matkad

Kasutaja avatar

Möku

Lugemata postitus Postitas Möku »

Möku jutt jah Mökul :lol: Ja Lärm on ikka päris Lärm :wink: nagu päris elu või Venetsueela seriaal kohe.

Ma tegelikult muretsen selle pärast et te pikalt äris püsiksite. Et saaks ise ka teie juurde sõitma tulla. Enda ohutuse pärast ei muretse, sest suht ekstreemseid sõidutunde on mitme kolvi jagu kogunenud. Kui mitte enne, siis aprillis-mais "suure muda" perioodil (kui te siis veel äris olete :roll: ).

Või saada ES kui on mingid erakorralisemad plaanid vahepeal. (Detsembris ei saa, sest siis olen mitu nädalat Kesk-Ameerika dzunglites ja mägedes enduurotamas :twisted:

Aga ma olen korra ilma eelneva ettevalmistuseta kohe esimesel sukeldumisel ja "omal vastutusel" sattunud Punases meres 18 meetri sügavusele kui ballonist õhku enam kätte ei saanud. Tulin ühe robinaga üles. Saatus soosis et kopse rinnust välja ei surunud sest hingasin kogemata pikalt ja ühtlaselt kerkimise ajal välja. Kui poleks nii juhtunud, siis siin ei kirjutaks praegu. Seda oleks saanud ära hoida, kui oleks samm-sammult harjutanud, mitte kohe esimesel sukeldamisel sügavasse laeva vrakki vaatama viidud. Ma olen selle sukeldumise korraldaja peale ikka veel väga vihane, kuigi tema tahtis ka näiliselt ju ainult head.

Sestap ka reageerisin, kui lugesin et ilma eelneva sõidukogemuseta inimesele kohe ühe kõige äkilisema sportenduuro sang kätte antakse. On ka leebemaid riistapuusid ja näiteks California Baja tsiklirendifirmade riistavara on just niimoodi komponeeritud et erineva kogemusega inimestel oleks endil valikuvõimalus.

Aga jah, kui teil natuke ebaõnne on, siis saate mõne klienti esindava kindlustusfirma juristiga kogemuse kiiresti kätte. Nad on ikka päris jõhkrad shaakalid seal ja ei jäta kivi kivi peale. Kuigi tegelikult oleks sul mõistlik juba enne lasta kindlustusfirmal omi riske hinnata ja vastutuskindlustust küsida. Nad arvutavad päris nobedasti välja et mitmenda sõiduga mingi jama võib juhtuma hakata. Mulle nad näiteks normaalset õnnetusjuhtumikindlustust ei müünud, (v.a. kui oleks profipoksija hinda maksnud.)

Aga püsige siis ikka tegusatena selles äris ja arendage põnevaid trasse. Jube tänuväärne aga suht keeruline äri teil.

Usinus-Kasinus-Cosinus

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”