Mootorratturi riiul bensiinijaamas.
-
- Tsikkel: Honda XR600r Honda CRF450
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Sang kirjutas:
Samas ma ei saa üldse aru näiteks küünlavõtme ja küünla kuulumisest hädatarvilike ostude nimekirja. Kui su tsiklil on küünlaga probleeme, siis peaksid (1)tsikli korda tegema, mitte ringi kärutama, (2)tagavaraküünalt ja võtit ise kaasas kandma.
Täitsa õige jutt aga juhtumisi on just see küünlavõti tegelikult ainus asi millest olen bensukas puudust tundnud,kui mu tsikkel peale tankimist enam ei käivitunud.....tõmbas täis ja asi tahe. (sain siiski kõrvalt poest mingid hädapärased tööriistad,kuivatasin küünlad ära ja näe,sõidab siia-maani) Tegelikult ju müüakse bensukates küünlavõtmeid ka aga 16 ja 21mm.-ist aga vat seda 18 ei ole.Tegelikult ei ole seda terves Viljandis mitte. Lihtsalt üks pime juhus
Samas ma ei tea mis oleks õigem tegu,kui oled staabist näiteks 100 km.kaugusel ja saad naela rehvi,kas siis kutsuda tuttav käru või bussiga järgi või minna bensukast vahtu otsima? Tavaliselt sõidetakse rohkem just vädalavahetustel seega on enamus kummipokse kinni.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.