Sõidupäeva jutud
-
Teema algataja
See aasta enam ei "kõvata", eelmine aasta ja sel kevadel sõitsin aga küll, valge teega õnneks vaid üksikud korrad, libedaga aga küll ja küll. Mõni hommik, kui külateel olid rööpad jäätunud ning asfaltki kurjakuulutavalt taevast peegeldama hakanud, oli tiba tegemist, et kiirust kasvatada, aga mitte siiski ületamatult raske. Siis oli tsikkel ainuke transpordivahend kah.
Ei ole raske kurvides jne püsti hoida, ega see bike nüüd nagu siga libedal jääl kah ei ole. Sellist tehnikat, et tagaratta libisemise korral gaasirutskale tiir peale keerata, ma küll ei valda, tõsi. Soovitan asjahuvilistel lihtsalt kindlat meelt säilitada, kõik liigutused ette läbi mõelda (et huvitav, mis saab, kui sealt kurvi tagant mingi kihutav rullnokk külg ees tuleb Mesaga ning ma liiga sisekurvis olen - tuligi, olin väliskurvis) ning tunda sõidust rõõmu. Viimane on eriti oluline, kui pingsalt mõtled, et "jõuaks juba kohale", oled mingil hetkel liiga krampis ning järgmine hetk on kiiver kõmaki vastu pinnast.
Olen rääkinud, ei otsi vastukaja ega tüli.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.