sõiduvarustuse kohta artikkel Part II - Kiivrid

Kasutaja avatar

Teema algataja
manager2

Lugemata postitus Postitas manager2 »

olen 100 % suzumeniga nõus. kui sul on vähegi oidu peas ja ka vahendeid, siis valid sa parima võimaliku kaitse endale, mida selle raha eest, mis sul on, ka saab. ükski soojal maal veedetud lisapäev või muu soetatud luksikas vidin ei kaalu üle seda kaupa, mille sa oma aastatega oled siia kasvatanud - sind ennast.

ja kui sa näiteks kasvõi protesti mõttes või muidu ignorantsusest jätad ohtuse teisejärguliseks, siis on väärtushinnangud paigast ära. täpselt samamoodi sõidad sa võibolla autoga turvavöö lahti, kuna nii on cool (nagu 15 aastaselt ka suitsetamine) või oled kuulnud, et keegi kusagil sai viga just seetõttu, et tal turvavöö kinni oli... jah juhtus küll, kuid statistiliselt on vastupidi...

...loomulikult, on inimesi, kes teadlikult end vigastada soovivad, kuid neid on ikka valdavas vähemuses ning nende peas ei ole kõik päris normaalne ... kuigi jah, kes olen mina, et määratleda normaalsust või vastupidist...

eks sedasorti kommentaarid, et mul on odav kräpp peas ja pole kah miskit juhtunud, olidki põhjuseks, miks ma need artiklid võtsin kätte ja ära tõlkisin... et natukenegi infi nendele edastada, kes viitsivad ja tahavad seda vastu võtta. täpselt samamoodi nagu hindan kiivri kvaliteeti, hindan ka kombet. mis seal salata, kui mul üks teatavat marki kombe pärast lühiajalist lohinat suhteliselt suurel kiirusel õla pealt liigagi kiirelt läbi kulus, hindan vägagi seda nahka , millest mu tänane Alpinestars tehtud on ja pärast teatavat kukkumist vaadates peeglist tumepunast ranti otsa ees hindan ka oma Shoeit nii, et vähe pole ja mu kindad... oi kui tore, et neil carbonist kaitsmed küljes olid... kuigi veel aasta hiljem võtab vahel pisara silmast välja, kui keegi tugevamalt kätt surub.

Tavaliselt tutvun sõiduriietuse tehniliste omadustega ikka pikalt enne kui selle ostan. Jah teksapükse ostan poest välimuse ja võibolla ka hinna järgi, kuigi mitte alati... kombe ja kiivri valikul on esmased alati muud kriteeriumid.

THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”