Väikemõisa Lastekodu vol3
-
Tuhkatriinu
Teema algataja
Hei hei,
kõigepealt ei saa jätta ma ütlemata jällegi : suur aitähh juba praegu, kõigile, kes ses teemas nii aktiivselt kaasa löövad!
Värskendamaks teemat:
Panen teile südamele, et kes kaasa tulijad, palun saata mulle sellest kinnitus mailile, lonely@starline.ee. Miks ma nii pedantselt seda joont ajan, on see, et siis tean juhatajale öelda, palju meid on ja sellest sõltub palju lapsi meile kelgumäele kaasa antakse. Ehk mida rohkem, seda uhkem.
Teiseks on vaja meil välja loosida bussijuht;) ehk vastava kategooriaga juhilubade omanik anna endast märku, kuna laste mäepeale saamiseks on meil vaja lapsed sinna kõikse pealt transportida:)
Arvestada tuleks meil kogu päevaga, sest paar-kolm tundi kelgumäel, siis laste lõunauinak ja meie kehakinnitus ja seejärel jõuluvana kingijagamine ja laste jõuluetendus.
List nende laste vajadustest on väga pikk, kõike me kindlasti ei jõua. Peamine, et me suudaks ühe päeva nende elus särama panna ja meeldejäävaks teha.
Kõik kelgud, liulauad ja muu siuke mäepeal vaja minev on oodatud. Samas ootavad ka sooje saapaid, et lapsed saaksid üldse minna kelgutama, sest paraku kõigil neil seda luksust pole.
Kui kellelgi on anda ära riideid, jalatseid, voodiriideid, käterätte- võtke minuga ühendust. Komplekteerime kokku, ladustame ja viime neile selle kohale.
Jään ootama teiepoolset vastukaja
Kairi
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.