honda ns 125 kolb

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
deltarider

honda ns 125 kolb

Lugemata postitus Postitas deltarider »

Tervist, nimelt siis Honda ns 125-le kolbi vaja, käisin brauermotos ja öeldi, et tehas enam sellist ei tee. Äkki keegi teab kedagi kes ise kolbe valmistab või siis kellelgi leidub sihukest vidinat?

Kasutaja avatar

Boobush
Tsikkel: roller
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Boobush »

Võta kolvi mõõtmed ja uuri ega sinna 125 nsri oma ei sobi, viimase mõõtudega võin aidata vajadusel ka pihku anda. On sellel masinal JC 20 mootor? mootori pool peaks nsriga suuresti kattuma, võin ka eksida.

Teema algataja
deltarider

Lugemata postitus Postitas deltarider »

Vot ei oskagi täpselt öelda, kolvi läbimõõt kui ma ei eksi oli 67 mm. Ühel mu sõbral on nsr, temaga mu mootor igastahes ei klapi. Muidugi tal tsipa uuem kah, minu masin peaks olema kuskil 80-ndate lõpust. Kas siis üldse nsr-e tehti?

Kasutaja avatar

Boobush
Tsikkel: roller
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Boobush »

Ebaylt uurides leidsin, et NSR-i kolvid on mõõtudes : 53,94mm / 53,95mm / 53,96mm / 54,44mm / 54,94mm. Igatahes mul hetkel mootor laiali, tahad kindel olla, kas sobib võid kunagi kolv või silinder näpus läbi astuda emba-kumba juppi sobitada.

Kasutaja avatar

streetr6cer
Tsikkel: 2007 Honda CBF1000 ABS jpm

Re: honda ns 125 kolb

Lugemata postitus Postitas streetr6cer »

deltarider kirjutas:

Tervist, nimelt siis Honda ns 125-le kolbi vaja, käisin brauermotos ja öeldi, et tehas enam sellist ei tee. Äkki keegi teab kedagi kes ise kolbe valmistab või siis kellelgi leidub sihukest vidinat?

Omasin ka sellist aparaati ja kõik vajaminevad osad sain Wildridersist. Võid uurida ka Motodepoost.

R-13>Suz Sepia ZZ>Hon NS125F>R-4>R-13>Peugeot SV50>Yam DT50R>Suz TS50XK>Hon MT5>Gauja>
R-7>R-11>R-11>Suz RG80 Gamma>Delta>R-22>Benelli 491SP>Yam YQ50 Aerox R>Apr SR50R>R-4...
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”