Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 750 K8
Tere !
Olen Alari ja A-kati sain kätte septembris, ALLES. Tsikkli ostsin muidugi juba suvel ära, aga tänu ARK "suurepärasele" tööle, sõitma pole saanud kohe hakata.
Varem olen metsateedel ringi vuranud Jawa-ga.
Tsiklit olen juba ammu igatsenud ja nüüd siis see unistus täidetud ja kindel see, et ega see masin viimaseks jää. Varsti vaja kindlasti midagi võimsamat
Jawa 634 1981.a
Re: ajee
marccuballa kirjutas:
nonii, mina olen siis mitteametlikult viimane mees, kes paide ark' s a kategooria eksami sooritas sellel aastal.
emotsioonid laes. kohtume kevadel maanteedel!
Mina siis olin ilmselt eelviimane või nii... käisin seal 24-ndal
Ja emotsioonid on siiani laes ning esimesed tiirudki tehtud kuigi plastik pole veel käeski
Kui ilma peab saab nädalavahetusel veel rohelist Kawat Kuressaares vuramas näha.
Kawa zr550 "Zephyr", Honda CBR1000f "Hurricane"
Tere,
Mina olen Kermo ja lubade peal on A-kati juurde märgitud 17.10.2007. Ehk siis sai just hiljuti Võru ARKis load omandatud. B- kati load olid varem juba 2003 aastast, kuid siis seal autokoolis kus ma tegin seal ei saanud tsiklit teha. Foorumis olen varem ka käinud vaatamas mõningaid teemasid, kuid nüüd kui load käes, siis otsustasin ennast ära registreerida.
Ratast endal veel polegi, aga praegu käib aktiivne otsing, et endale midagi soetada.
Tere jõudu!
Selle mampsi nimi on Eve. Sai ka suur A ära tehtud, et mitte pesakonnale halba eeskuju anda, sest ega sõitmata ei saa ja ilma lubadeta...
Kas teate mis asi on abimootoriga jalgratas? Vot sihukese riistapuu võttis õnnis isa täpselt 35,5 aastat tagasi aidast seina pealt alla ja pani mulle liikuma...
Praegune 125-ne Jawa oli "seenelkäimiseks" hea küll, aga kaua võib...
Kunagi unistasin Honda Shadow'st, aga , ikka pisut enduuromat hing tegelikult ihkab. Otsin, vaatan...
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
mamps kirjutas:Tere jõudu!
Selle mampsi nimi on Eve. Sai ka suur A ära tehtud, et mitte pesakonnale halba eeskuju anda, sest ega sõitmata ei saa ja ilma lubadeta...
Kas teate mis asi on abimootoriga jalgratas? Vot sihukese riistapuu võttis õnnis isa täpselt 35,5 aastat tagasi aidast seina pealt alla ja pani mulle liikuma...
Praegune 125-ne Jawa oli "seenelkäimiseks" hea küll, aga kaua võib...
Kunagi unistasin Honda Shadow'st, aga, ikka pisut enduuromat hing tegelikult ihkab. Otsin, vaatan...
vaat,et sa selle "enduromaga" karukoopale liig lähedale ei sõida, võtab veel talveks kaissu
speedvana kirjutas:vaat,et sa selle "enduromaga" karukoopale liig lähedale ei sõida, võtab veel talveks kaissu
Tänan hoiatamast! Ega ma nüüd nii ohmu ka pole, et kohe karulaande mätaste vahele... aga kruusa peale võib ju vahel ikka eksida ja siis prassai tšopper... või kuidas?
Mõtlesin, et na-atu-kene pikemateks otsteks kuluks vast umbes miski BMW F650 ära. Saksas pidi seda "naistekaks" loetama, tahaks proovida. Kui ikka hakkama ei saa, eks siis jääb teine poistele. Vanem tegigi ka just eile eksami ära.
Statistikahuvilistele muideks teadmiseks, et ma ei olnud ainuke emme kes koos pojaga suvel koolis käis ja suurt A-d tegi!
Tärää
Nimeks pani keegi Mikk ja tsiklitega tegelenud vbla aasta! Paar ndlat tagasi siis lõpuks ka A-kat tehtud (siiani sain ilma hakkama ).
Samuti nii vähe kui neid kiirendusetappe siin Eestis on, üritan ka need kõik kaasa sõita ja just kaherattalise seljas
Kevadel kindlasti aktiivsemalt tänaval sõitmas ja loodan, et kohtume
Miku
õhtust
nimeks Mihkel ja sai ka A kat tehtud ning nüüd esimeseks rattaks sai soetatud Yamaha YZF Thundrace 1000 R.
Kindlasti paljud arvavad et esimesks rattaks liiga võimas, aga leian kõik kinni ikka peas (Jalgrattaga saab ka surnuks sõita)
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
tere kõigile
Tere. Pärisnimeks siis mul Marek ja elupõline järvamaa poiss muidu. Huvi mootorrataste vastu on vist igale meesolendile juba emapiimaga sisse antud, ning ega minagi sel puhul mingi erand pole. Tõsisem n.ö, "boost" tuli kevadel, kui üks pooltuttav endale customi koju tõi. Nähes teda esimesel soojal kevadeilmal ringi kruiisimas sellega, oli ka minu otsus kindel ja sai sammud autokooli seatud. Samaaegselt ka käisin juba noolimas üht Yamaha Teneret, mis korralik ja soodne oli. kuid see ost jäi sinnapaika. Siis sai juba hakata motodepoost rattaid vaatamas ja samal ajal ka siinse lehe kasutajaks registreeritud, et üht teist rataste kohta küsida. esialgsest plaanist osta endale Yamaha xj600 sai kiiresti plaan yamaha fazeri omanikuks hakata, sest koolis sai õppesõitu just sellega tehtud. vahepeal aga seoses suvise kiire tööajaga venisid veidi load, milled ma siiski 25 oktoober, viimase mehena paide ARK's kätte sain. Saaga jätkus eelmisel nädalal, mil tuttav andis teada ühest müügisolevast 1996 aasta suzuki gsx 600f' ist. Äsja saksast tulnud ratas, ning info foorumites positiivne9. uued kummid, 1000 km tagasi olevat hooldus tehtud. Välimus rattal suht edev, ilus must. Ühel kleebisel kerged kriimud, kuid gondlid muidu siledad. Nüüd siis tänase seisuga olen selle ratta omanik ja ootan kevadet tõsi... seoses minu esmaste lubadega tuleb vist tema 63' me kilovatti kahjuks kohitseda... eks seda vaata siis kevadel. Ainus, mis selle ratta puhul mind häirib pisut, on tema tagumine porilaud koos röögatu numbritulega. seda tahaks veidi "tjuunida" muu on aga ok. Kui keegi samasuguse ratta omanik on midagi selle porilauaga ette võtnud, võiks mulle p.s.' i vihjeid saata. Kiiret talve kõigile, ning kohtumisteni maanteedel.
Tere, minul pärisnimeks Dan ja ka sel aastal esimest korda ratta seljas. Lubasid hakkasin tegema eelmisel sügisel ilma kindla eesmärgita - lihtsalt oli mõte vaba aega kuidagi kasulikult sisustada. Kevadel said eksamid tehtud ja augustis sai kai ratas soetatud. Esimeseks rattaks kawasaki gpx 600r, vanust on tal turjal küll juba omajagu (tervelt 17 aastat) ent läbisõit väike ning esimeseks rattaks jätkus minu puhul temast küll. Nüüd piilun juba foorumeid ja müügiportaale, et endale hingelähedasem pill soetada. Lihtsalt võtab suu vett tilkuma kui näed neid bmw mürakaid boksereid või siis horisontaali asetatud rida 4seid... Eks näis praegu see vaid mõttetasandil, aga ehk saab kunagi see ka teoks.
Tere mu nimi Kalev a nickname on Damaged.Veel ei oma ega sõida millegagi aga ootan innukalt kevadet kui lähen A ja B kat. tegema...muidu saaks B kat. praegu kohe teha aga siis läheks teooria topelt Seega Kevadel lubasid tegema eks siis näeb mis edasi saab
Kui vägaedukalt läheb 2008 suvel võin suve lõpus juba mingi kaherattalisega sõita...
Ma lõpuks mõtlesin siin nüüd,et ei hakka 125cc tegemagi et ootan kuni 18 täis saan 25kW kohe teha
Ahoi!
Nimeks Maria ja kaaslaseks Yamaha xj600s. Ametlikult maanteedel oktoobrist ja sõit jätkub nii pea kui lumi läinud Tsikliga sõitma ajendas loomulikult vabaduseiha ja ka vanemad eeskujud, kes oma massinatega ringi tiirutades mu kinnisideed aina süvendasid, aitäh neile!
Tegelikult on mul üks abipalve ka: nimelt olen ma see tegelinski, kes kavatseb ajakirja Autobild hakata kirjutama mootorratastest. Kas leiduks mõnd elavat legendi (nooremat või vanemat), kes oleks ise sõitnud mitmete eri stiili ratastega (bike/ enduro/ chopper) ja oskaks kõigi kohta lahkelt asjalikku kommentaari jagada ning julgeks ka end pildistada lasta Tänulikult vastuseid ootama jäädes..Maria! (maria.karumets@mail.ee)
Re: Ahoi!
Addict kirjutas:Nimeks Maria ja kaaslaseks Yamaha xj600s. Ametlikult maanteedel oktoobrist ja sõit jätkub nii pea kui lumi läinud
Tsikliga sõitma ajendas loomulikult vabaduseiha ja ka vanemad eeskujud, kes oma massinatega ringi tiirutades mu kinnisideed aina süvendasid, aitäh neile!
Tegelikult on mul üks abipalve ka: nimelt olen ma see tegelinski, kes kavatseb ajakirja Autobild hakata kirjutama mootorratastest. Kas leiduks mõnd elavat legendi (nooremat või vanemat), kes oleks ise sõitnud mitmete eri stiili ratastega (bike/ enduro/ chopper) ja oskaks kõigi kohta lahkelt asjalikku kommentaari jagada ning julgeks ka end pildistada lasta
Tänulikult vastuseid ootama jäädes..Maria! (maria.karumets@mail.ee)
Nüüd ruttu nimi kirja ja >> http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=36877
No tere,tere motopere.Olen sellest kevadest siis motika selga maandunud.(supeer )kui päris aus olla siis oli mul ka varem üks või kaks ratast,kui ereliukase raamil säärekas arvesse läheb? Teine oli IZ 5 ,sõita sai polnud hullu aga siis varatasid ühed reod ta mult ära
Ja tuligi 15.aastne vahe sisse.SEE kevad ei pidanud enam vastu;tegelt sai talv läbi tõsist tööd tehtud et endale meelepärane sõiduriist valida ja nüüd on ta mind 9500km.sõidutanud ,Triumph Bonneville Amerika ,pikk nimi aga sõita mugav, sai novebriski ringi tõmmatud,varustus õige ja tahtmine suur pole midagi teha.selleks korraks äkki jägub
Tere kõigile
Selle sügise viimastel päevadel sai ka minul a- kat eksam tehtud ning pikka aega plaanitud rattaost teoks teha. Esimeseks ostsin võibolla veidi üle jõu käiva suzu gsx-r 1100, aga eks järgmine kevad näitab kuidas mul temaga minema hakkab. Seniks aga edu kõigile ja minge suusatama kui aega leiate.
Terekest motoperele,
Mina siis Sten ja tegelikult bikeriga liitunud juba suve alguse kanti. Esimeseks rattaks sai siis ZX6R '03 (motopaks ohkab raskelt jälle) ,
mis sai ka esimesel hooajal natukene ära lõhutud aga ongi nokitsemist talveõhtuteks. A kat käes juba 2003 aastast. Ahjaaa... see nüüd teemast muidugi välja, ette vabandades aga paljud uued A kati omanikud kurdavad, et ei ole ratast leidnud. Garaažis seisab juba mitmendat aastat 700cc 84 aasta Shadow (USA variant). Nägemuselt täitsa ilus teine, kunagi värvitud ja möllatud. Mootor tahab kõpitsemist. Raha ei taha üldse palju, 15k näiteks. Nii, et kui mõnel uuel motolistil huvi on, tulge kaema.
Tervitused siis vanadele kaladele ja uuematele tulijatele.
-
- Tsikkel: Honda Hornet 919
- Kontakt:
Tervist tervist
Olen Kaupo ja biker.ee 'd olen külastanud sellest ajast saati kui omale baigi soetasin ehk siis selle aasta oktoobrist peale. Jah, tegu siis järjekordse baigivennaga Rattaks on 97 aasta Kawasaki Ninja zx9r.
Enne seda kimasin küla vahel vana jawaga ringi. Ja enne jawa't oli mul mini. Sellised suhteliselt rängad üleminekud mul olnud 50cc-->250cc-->900ccLoad sain 27 sept 2007 ...alles!
Tervitusi kõigile biker.ee kasutajatele
Tervitus
Nimi on Hannes ja hüütakse kummipuruks. Olen olnud paar aastat tqhq foorumis tegev ning suur usaraua austaja. Hetkel rattatu...!
Samas said nüüd lisaks BC ka A kat load tehtud ning suur tahtmine omale ennem kevadet ratas soetada. See ka peamiseks tõukeks siia foorumisse tulekuks, ehk siis loodan abi ja nõuandeid targematelt ja kogenumatelt selle kohta millist ratast valida, kuid edasine vist juba teise teema alla paremini sobib...
Tere Tere
Mina olen Lauri.
Tsikkel sai ostetud juba suve lõpu poole, ja selleks kujunes motodepoost ostetud Kawasaki zx6-r 1998a. Sügisel sai tehtud ka täis A kat. et julgem sõita oleks. Kohata võib mind Tartus, kuigi tihedamini sujun maanteid mööda elva-rõngu kandis.
Tee tsiklini oli tegelt üsna lühike. Lapsepõlves sai minimopi raamile drusba mootor aretatud ja tollega teid tolmutatud, seejärel ostsin Jawa 638 90a, mis oli väga viisakas ja tubli masin. Välja vahetatud sai ta seetõttu, et tehnika huvi kui mootorratta enese vastu(mitte sõidumõnu) kadus ajapikku ära. Ei viitsinud enam remontida iga pühapäeva õhtu teda.
tre kõigile!
Minul nimeks tarvo kuusk (kasutajanimi "teka" täh. initsiaale).
Sõidan kevadest alates 2001 a Aprilia Caponordiga.
Seni v rahul, paremat ei otsi.
Hooajal sai üsna mitu tuhandet km mööda eestist sõita.
Järgmisel hooajal tahaks isegi horvaatiasse jõuda... tea kas kompanjone leian...
parimat ja rajal kohtume
Tere. Kõigepealt head vana aasta lõppu! Tee bikerisse algas 2006 a suvel. Sai sõbra tsoppriga täpselt üks suvekuu ringi tiirutatud ja otsus oli selge, järgmiseks , et siis 2007 a kevadeks peab oma ratas olemas olema.Samast ajast alates olen ka bikeril silma peal hoidnud. Mõeldud tehtud, 2007 detsembris sai soetatud Saksast pikemateks sõitudeks mõeldud Yamaha FJR1300. Hooaeg märtsi lõpust oktoobrini päädis ca 18000 km.Luud kondid terved ja kustumatuid elamusi kuhjaga. Täitmaks talvist tühimikku, sai just liasks soetatud endurokas Yamaha XT600E. Nüüdsest siis ka metsas "käsi". Tegelikult vahet pole, üks korralik sõidupäev on suureks vahelduseks hallidele argipäevadele (loe vaimselt kurnavatele tööpäevadele ).Tõmbad kiivri pähe ja aju hakkab teises,postiivses taktis tööle! Jõudu ja jaksu kõigile!
Müügiks: kõik on müügis, kogu aeg: http://nagi.ee/photos/rein-hd/sets/333565/
...
Olen Silver. A1 load peaaegu käes. Vaja teha veel autokooli sõidueksam ja siis ARKi. Äkki saab kevadisel koolivaheajal ära teha, kui lund ei ole.
Masinaks on Yamaha DT 125R aastast 2004 (vanem mudel).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.