Suur Hooaja Lõpupull 2007. MUUTUS! algus@old indian
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
MC39 palub...
kõikki, kes tegid pilte paraadist ja mud-dragist ning kes viicivad neist põnevamaid meile emaileerida, teha seda e-mailile mc39@mc39.ee, et saaxime neid oma kodukal avaldada.
PS. õhtuse ürituse pildid avaldame meie kodukal ainult pärast "tsensuurikomisjoni luba" ning teil, kes te ka õhtul aparaati klõpsutasite palume neid mitte avalikustada ilma et te oleksite pildistatavalt saanud loa seda teha....mõned viibisid samal ajal Rootsis näitex
tänud ka kõigile kes ei pidanud paljux kohale tulla(eriti veel kahel rattal)
No nii kaabakad ja muidusööjad. Mina päevasele üritusele ei jõudnud, aga õhtune pidu oli tore.
Tänud meestele, kes seda huvitavat õlut sinna tõid, millel need rohelised pikad lehed peal olid... Nämmm....
Tänud, et leidus paar naiivikut, kes ei uskunud, et minusugune tsikliga sõita võiks ja ma kunni mängida võisin (Rotid!)
Tänud, et üle õla mitu korda visati.
OOoooo... ja ERITÄNUD, et vets oli majas SEES!
Pidu oli zünnnngggeee.... ja õhk oli puhas!
Parimatega,
Mufista
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Re: MC39 palub...
warrior39 kirjutas:PS. õhtuse ürituse pildid avaldame meie kodukal ainult pärast "tsensuurikomisjoni luba"
ning teil, kes te ka õhtul aparaati klõpsutasite palume neid mitte avalikustada ilma et te oleksite pildistatavalt saanud loa seda teha....mõned viibisid samal ajal Rootsis näitex
Aga päevased pildid???
Nüüd peaks hakkama tsensuurikomisjoni kiviaeda kapsastega loopima Kuidas ma Ivoonu tehtud pildile sattusin, kuigi olin see aeg hoopis "mujal"... Aga ega rahvavaenlane ei maga, ju ta jõudis vahepeal sinna mujale ka..., ainus loogiline seletus...
väga kisub sellise nalja poole, kus mees ütles naisele, et on armukese juures ja armukesele, et on naisega ja tegelt ise käis MC39 hooaja lõpupullitamas
Aga üritus oli lahe. Jõudsin parimaid künnimeistreid nägema ja enne Lada mootori kokkujooksutamist lahkuma aga vahepeale jääv oli vahva:D Muide kaua see mootor siis vastu pidas? Striptiisist jäin samuti ilma...krt küll. Tuleb kevadel uuesti tulla.
-
Teema algataja
lynxitar kirjutas:väga kisub sellise nalja poole, kus mees ütles naisele, et on armukese juures ja armukesele, et on naisega ja tegelt ise käis MC39 hooaja lõpupullitamas
![]()
Aga üritus oli lahe. Jõudsin parimaid künnimeistreid nägema ja enne Lada mootori kokkujooksutamist lahkuma aga vahepeale jääv oli vahva:D Muide kaua see mootor siis vastu pidas? Striptiisist jäin samuti ilma...krt küll. Tuleb kevadel uuesti tulla.
sain vihjest aru ja olen süüdi
aga jah, 1 ma pildistasin, kes rootsis pidi olema
-
- Tsikkel: Kawa
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.