Suur Hooaja Lõpupull 2007. MUUTUS! algus@old indian

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Teema algataja
warrior39

MC39 palub...

Lugemata postitus Postitas warrior39 »

kõikki, kes tegid pilte paraadist ja mud-dragist ning kes viicivad neist põnevamaid meile emaileerida, teha seda e-mailile mc39@mc39.ee, et saaxime neid oma kodukal avaldada.

PS. õhtuse ürituse pildid avaldame meie kodukal ainult pärast "tsensuurikomisjoni luba" :lol: ning teil, kes te ka õhtul aparaati klõpsutasite palume neid mitte avalikustada ilma et te oleksite pildistatavalt saanud loa seda teha....mõned viibisid samal ajal Rootsis näitex :lol:

tänud ka kõigile kes ei pidanud paljux kohale tulla(eriti veel kahel rattal)

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

Minu pildikasti pildid nähtaval siin
Pildid on soovijaile vabalt kasutamiseks.

Kasutaja avatar

mufista
Tsikkel: Honda CBR

Lugemata postitus Postitas mufista »

No nii kaabakad ja muidusööjad. Mina päevasele üritusele ei jõudnud, aga õhtune pidu oli tore.
Tänud meestele, kes seda huvitavat õlut sinna tõid, millel need rohelised pikad lehed peal olid... Nämmm.... :lol:
Tänud, et leidus paar naiivikut, kes ei uskunud, et minusugune tsikliga sõita võiks ja ma kunni mängida võisin (Rotid!)
Tänud, et üle õla mitu korda visati.
OOoooo... ja ERITÄNUD, et vets oli majas SEES! :lol:
Pidu oli zünnnngggeee.... ja õhk oli puhas! :roll:

Parimatega,

Mufista

Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Re: MC39 palub...

Lugemata postitus Postitas piloot »

warrior39 kirjutas:

PS. õhtuse ürituse pildid avaldame meie kodukal ainult pärast "tsensuurikomisjoni luba" :lol: ning teil, kes te ka õhtul aparaati klõpsutasite palume neid mitte avalikustada ilma et te oleksite pildistatavalt saanud loa seda teha....mõned viibisid samal ajal Rootsis näitex :lol:

Aga päevased pildid???
Nüüd peaks hakkama tsensuurikomisjoni kiviaeda kapsastega loopima :wink: Kuidas ma Ivoonu tehtud pildile sattusin, kuigi olin see aeg hoopis "mujal"... Aga ega rahvavaenlane ei maga, ju ta jõudis vahepeal sinna mujale ka..., ainus loogiline seletus... :roll:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

lynxitar
Tsikkel: Honda VT600C Shadow

Lugemata postitus Postitas lynxitar »

väga kisub sellise nalja poole, kus mees ütles naisele, et on armukese juures ja armukesele, et on naisega ja tegelt ise käis MC39 hooaja lõpupullitamas :lol:
Aga üritus oli lahe. Jõudsin parimaid künnimeistreid nägema ja enne Lada mootori kokkujooksutamist lahkuma aga vahepeale jääv oli vahva:D Muide kaua see mootor siis vastu pidas? Striptiisist jäin samuti ilma...krt küll. Tuleb kevadel uuesti tulla.

Intruder

Lugemata postitus Postitas Intruder »

lynx: kui mälu ei peta siis alla kahe minuti.

Teema algataja
kuldkala

Lugemata postitus Postitas kuldkala »

lynxitar kirjutas:

väga kisub sellise nalja poole, kus mees ütles naisele, et on armukese juures ja armukesele, et on naisega ja tegelt ise käis MC39 hooaja lõpupullitamas :lol:
Aga üritus oli lahe. Jõudsin parimaid künnimeistreid nägema ja enne Lada mootori kokkujooksutamist lahkuma aga vahepeale jääv oli vahva:D Muide kaua see mootor siis vastu pidas? Striptiisist jäin samuti ilma...krt küll. Tuleb kevadel uuesti tulla.

sain vihjest aru ja olen süüdi :roll:
aga jah, 1 ma pildistasin, kes rootsis pidi olema :wink:

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

See suur et kui kellelgil on soobv end mõne mu pildi pealt maha saada siis väike vihje ja korraldame ära :D

Kasutaja avatar

mototydruk
Tsikkel: Kawa

Lugemata postitus Postitas mototydruk »

kas rohkem pilte polegi :oops:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”