Õnnetused mootorratastega
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
rayarray kirjutas:Nonii...esimene postitus mulle siin ja suht õnnetul teemal, kuna ma olengi see Apriliajuht Kaitsekolledži kõrvalt :S. Esiteks tänud Dali'le, kes oli kohapeal suureks abiks, kuna enda jaoks käis asi (kõks esirattasse, madallend ja asfaldi silumine
) liiga kiiresti, et kõigest täpselt aru saada. Kuigi kokkupuude kaubikuga oli minimaalne, tabas see kahjuks esipiduri ketast ning võib aimata, et kui ketas kõver, siis on esiratta veereomadused enam, kui kehvad ja tulemus sama, kui järsult blokki pidurdades. Kuna varustus ei olnud siiski nii hea, kui järgmine hooaeg saab olema
, siis jupike nahka alaseljalt jäi asfaldile ja hetkel vajab selg meedikute abi ja "teibituuningut". Ratta kohta öeldi Wild Riders'is, et hea, kui järgmise hooaja alguseks sõitma saab, kuna Itaalia rataste varuosad pidid väga visalt kaugele põhjamaale saabuma. Lootsin, et mu esimene hooaeg ratta seljas lõpeb vähe valutumalt, aga saatuse vastu ju ei saa
edu sulle !Isegi väikest sidurimutrit v6id 2 kuud oodata wildi kaudu.Ja hindadest ärma parem räägi.Ahjaa ja vahepeal " l2heb meelest" midagi neil saata v6id tellida.