Sõit "seljakotina/-ga"

rallitaja

Lugemata postitus Postitas rallitaja »

Mul on üks tuttav, kellega mul on ühine sõber. Kui minu IZ veel tema kuuri all seisis, siis olin talle (minu jaoks esimest korda elus) seljakotiks ja ta ütles, et oskan paremini olla kui meie ühine sõber- kes oma aruga tasakaalu hoiab, kurvis valele poole kallutab ja pidurdades selga lendab. Kui IZ minu kuuri alla sai, siis oli tema mulle seljakotiks ja ei olnud ka viga midagi. Küll aga hakkas meie mõlema sõber seljakotina taga tõmblema: tuttavatele lehvitas (kahe käega !!! ), järsu gaasiandmise peale saatis put*i, pidurdamise ajal lendas selga (tänu suht korralikule kehakaalule olid inertsjõud muidugi suured), keset sõitu tuli suitsunälg peale ja süüdati sigaret... Jalgu kippus kohati sumpside peal hoidma, kinni hoidis vabsee istme tagumisest äärest...

Ma ütlen, et seljakott olgu rahulik ja tehku juhi järgi. Nagu numan ütles- ole nagu robot. Mitte ära hakka kurvis masinat otseks kallutama või siis pidurdamisel ise lenksu taha trügima...

Sõbrale tegin kord meelega esimese käiguga järsu gaasikeeramise- sellele jrgnesid kaks sõna. Fantaseerige eelneva jutu põhjal, mis need olid!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”