Ärge vedage baiki käima!!!
If U want U can call me Black Mamba
Lihtsalt ma leian et sellest piisas kui Ain hoiatas et ärge vedage pille autodel järel, kerge põhjendus miks ja asi MOTT, mitte et siin ma ei tea kõigil kohe hullud faktid et võimatu ja blablabla, viisakalt kutsusin teid garaazi et tulge veenduge ise, kellel küsimusi palun loome seal arutelu ja saab kõik kenasti lahti arutatud, oli nii- oli, seega no offence dude aga mida sa siin veel pritsid siis
Modedele-Adminnile: palun muutke mu nimi "Black Mamba -ks"
ishijupp kirjutas:Inz001 kirjutas:Mõtetu on siin seletada et kes ja kus ja mida ei usu, ma ei tea arutage parem edasi kuidas mis siklilt kleepekaid ära korjata või milliseid tulesid-vilesid pillile juurde haakida-pookida.
Inz001- no offence, aga Sinu kinnitus meetodil- "must on must seetõttu et ta ei ole valge" ei rahulda mind ja ilmselt ka teisi. Raitz ja Tsikliröövel arutlesid nähtuse lahti ja sellisena omab teema väärtust - <retsept> neile selle eest
. Samuti pole mõtet anda oma võimete-oskuste piirilt näpunäiteid teemal kes millega tegeleda võiks! Kurat, hooaeg pole veel jõudnud lõppedagi kui osa foorumlasi muutuvad mürgisemaks kui must mamba
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.