Bikers Pubi Hooaja lõpetamine 2007
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Bikers Pubi Hooaja lõpetamine 2007
Annu, pane palun siia uus tekst. Täiesti kogemata, kustutasin ära kogu teema. Väga vabandan!
Bikers Pubi Hooaja lõpetamine 13.10.2007
Tule lõpeta hooaeg vääriliselt, Bikersi Pubis 13.10.2007.
Koguneme alates 12:30 Bikersi Pubi hoovi
14:30 Alustame politsei eskordi saatel paraadi.
15:30 Oleme kõik kenasti tagasi Bikersi hoovil
16:00 Põletame rehve
17:00 Esineb ansambel "Aknool", vahepaladena jõu- ja osavusmängud
19:00 Esineb ansambel "Steel Scream", vahepalana jõu- ja osavusmängud
21:00 Autasustamine
22:00 Esineb ansambel "Steel Scream", vahepalana silmailu
23:00 Pürotehnikute etteaste: Ilutulestik
23:30 Esineb ansambel "RockCrime"
00:30 Pakutakse silmailu
Pileti hind ratturitele 100.-, teistele 250.-
Kavas võib esineda veel pisemaid muudatusi, millest koheselt ka siin teada anname.
Linnavalitsuses ürituse registreerimise loa number: 156
annu kirjutas:Ma väga vabandan,selle segaduse pärast,sain sellest ise ka Linnavalitsuses teada,see oli politsei väike tähe eksimus.Veel kord väga vabandan!
Kas bändil Stile Scream on olemas ka mingisugune koduleht? Arvan, et seda bändi pole olemas, ei ole minu kõrvuni jõudnud küll aga on seda teinud Steel Scream ja need vennad on küll väga head
-
- Tänatud: 5 korda
Zidist kirjutas:annu kirjutas:Ma väga vabandan,selle segaduse pärast,sain sellest ise ka Linnavalitsuses teada,see oli politsei väike tähe eksimus.Veel kord väga vabandan!
Kas bändil Stile Scream on olemas ka mingisugune koduleht? Arvan, et seda bändi pole olemas, ei ole minu kõrvuni jõudnud küll aga on seda teinud Steel Scream ja need vennad on küll väga head
Mind isiklikult huvitaks, et kas Bikers Pub üritab ennast taas positsioneerida kui mootorratturite baar? Viimati kui ma seal 2 aastat tagasi käisin, oli see sisustatud koledate soome lehmadega ja baartenderist p***. Mootorrattureid ma sealt mööda sõites väga kohanud ei ole. Aga kui Bikers Stoori pub tõsiselt tahab ette võtta tsiklistide turusegmendi, siis oleks targem natikene mõelda kuidas seda teha. Lihtsalt..teeme paraadi ja kõik on äge...no ei müü.
lisavarustuseks GSR600
Ilmselt teie teavitus ei toiminud kahjuks. Tuttav kes käis autot üle tee pesemas rääkis, et yheajal oli ikka päris suul hulk rattaid edasi tagasi sõitnud ning inimesed pikkade nägudega lahkunud.
Ja kui antud hetkel järgmise nädala ilmateadet vaadata (lörts ja öökülm) siis nautimisega võib probleeme tekkida
Intruder kirjutas:Ilmselt teie teavitus ei toiminud kahjuks. Tuttav kes käis autot üle tee pesemas rääkis, et yheajal oli ikka päris suul hulk rattaid edasi tagasi sõitnud ning inimesed pikkade nägudega lahkunud.
Ja kui antud hetkel järgmise nädala ilmateadet vaadata (lörts ja öökülm) siis nautimisega võib probleeme tekkida
Mina olin ka üks neist, kes sõitis laupäeval sealt paarkorda mööda Sellest ka see rumal post
Ma väga vabandan,et siia on tekitatud selline segadus.Loodetavasti saate nautida seda paraadi sel laupäeval ja peale seda ka pidu. Jah kurb,olen kursis ilmateatega ja see teeb ka mulle väga suurt muret.Kuid loodan,et me ei lase ilmal endi tuju rikkuda ja saame selle ürituse ikka ära teha.Eks siis paistab,kui suur läbikukkuja ma tegelikult olen.Kuid igasugune abi ja hea idee on veel teretulnud!
-
Teema algataja - Mode
Intruder kirjutas:pmst - vot ma tahaks ka huvi pärast aru saada kas politsei kasutab oma igapäev tööd biker.ee foorumit andmebaasina ning helistab siit saadud nr põhjal inimestele anni, annu... ?
kas Politsei loeb Päevalehte? No shit, Sherlock
Kui keegi tegelane kirjutab suhteliselt suure paraadi organiseerimisest (ja siitkaudu on saanud alguse suured paraadid) siis loomulikult soovib Politsei korraldajaga kontakti saada. Kui tegelasest pole aga muud märki, kui nimi "Annu" siis on lihtsad sellised eksimused tulema.
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
-KRANTS- kirjutas:FleXer kirjutas:Kas rolleritega isikud ka võivad paraadil osaleda ??? ja mopeedidega ?
mina seda eriti ei usu
![]()
![]()
üks asi on ikka ratas ja teine asi on roller... nagu need rollerimehed üldiselt veel vähe "RATASTE" mainet alla on kiskunud
eeeee...?
Äkki põhjendad, miks rollerimehed ei tohi osaleda?Kui näiteks tuleb rollerimees oma Silverwingiga või Burgmaniga, saadate minema?
Ja nagu RATASTE hulgas t*rasid ei oleks???Dziish
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Palun lõpetage see korraldajate kallal ilkumine. Enamus kommentaarid on tehtud kuulujuttude põhjal ja ebaadekvaatsed. Minge kohale, kuulake muusikat ja võtke hooajast viimast. Korralduskomiteele palju jõudu ja rõõmsat meelt. Kõik läheb hästi.
Edu soovides,
M2
http://www.animalistika.ee
annu kirjutas:Ma väga vabandan,et siia on tekitatud selline segadus.Loodetavasti saate nautida seda paraadi sel laupäeval ja peale seda ka pidu. Jah kurb,olen kursis ilmateatega ja see teeb ka mulle väga suurt muret.Kuid loodan,et me ei lase ilmal endi tuju rikkuda ja saame selle ürituse ikka ära teha.Eks siis paistab,kui suur läbikukkuja ma tegelikult olen.Kuid igasugune abi ja hea idee on veel teretulnud!
![]()
Noh, nagu metsikus läänes kombeks oli, siis oli sel juhul kõigile mõned napsud kõrtsmiku poolt...
Ühesõnaga anna tuhat eeku välja, selleks, et kümmetuhat leiaks tagasitee...ja ongi rahu majas...
M2 - mis kuulujutud ?
Veel eelmise nädala Teisipäeval oli teema hooaja lõpetamine 06.10.2007.
Inimesed käisid kohal - sittagi ei toimunud. Kui üritusekorraldamine muutub siis saab alati biker.ee adminnidega kokku leppida - et selline teema on avalehel rasvaselt kirjas.
Mina ise läksin konkreetsel tuttava kõne peale biker pupppi kohvi jooma (sõbra ja autoga) siis nägin u 10 ratturit ja ülimalt napisõnalist baarmani - kes ütles et ei toimu siin täna midagi - millega ka kogu teema lõppenud oli. Aga kui keegi veel kaugelt kohale tuli - siis on see lihtsalt inimeste mõnitamine. Fakt on see, et mitte kunagi tõsiselt võetavad korraldajad ei korralt sedaviisi üritust!
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Enne kuuendat kuupäeva oli annu postituses ilusasti kirjas, et üritus toimub kolmeteistkümnendal. Minu postituse mõte oli see, et konstruktiivne või mitte, kriitikaga peaks tegelema peale ürituse toimumist. Vastupidisel juhul rikute korraldajate head kavatsused teha teile midagi head. Hinnake seda natukenegi.
http://www.animalistika.ee
Primo kirjutas:-KRANTS- kirjutas:FleXer kirjutas:Kas rolleritega isikud ka võivad paraadil osaleda ??? ja mopeedidega ?
mina seda eriti ei usu
![]()
![]()
üks asi on ikka ratas ja teine asi on roller... nagu need rollerimehed üldiselt veel vähe "RATASTE" mainet alla on kiskunudeeeee...?
Äkki põhjendad, miks rollerimehed ei tohi osaleda?Kui näiteks tuleb rollerimees oma Silverwingiga või Burgmaniga, saadate minema?
Ja nagu RATASTE hulgas t*rasid ei oleks???Dziish
no okei, mine siis rolleriga kui tahad
Ma pole enam korraldaja ka, mul suht suvi
Vb on nüüd mingid uued reeglid