Bikers Pubi Hooaja lõpetamine 2007

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Bikers Pubi Hooaja lõpetamine 2007

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Annu, pane palun siia uus tekst. Täiesti kogemata, kustutasin ära kogu teema. Väga vabandan!

annu

Bikers Pubi Hooaja lõpetamine 13.10.2007

Lugemata postitus Postitas annu »

Tule lõpeta hooaeg vääriliselt, Bikersi Pubis 13.10.2007.

Koguneme alates 12:30 Bikersi Pubi hoovi
14:30 Alustame politsei eskordi saatel paraadi.
15:30 Oleme kõik kenasti tagasi Bikersi hoovil
16:00 Põletame rehve
17:00 Esineb ansambel "Aknool", vahepaladena jõu- ja osavusmängud
19:00 Esineb ansambel "Steel Scream", vahepalana jõu- ja osavusmängud
21:00 Autasustamine
22:00 Esineb ansambel "Steel Scream", vahepalana silmailu
23:00 Pürotehnikute etteaste: Ilutulestik
23:30 Esineb ansambel "RockCrime"
00:30 Pakutakse silmailu

Pileti hind ratturitele 100.-, teistele 250.-

Kavas võib esineda veel pisemaid muudatusi, millest koheselt ka siin teada anname.

Linnavalitsuses ürituse registreerimise loa number: 156

Viimati muutis annu, 07 Okt 2007, 19:53, muudetud 3 korda kokku.
Kasutaja avatar

anni

Lugemata postitus Postitas anni »

Mulle helistati täna politseist ja linnavalitsusest, et ma pean minema seda üritust registreerima, et nendel minu andmed antud seoses korraldamisega :?

Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

anni kirjutas:

Mulle helistati täna politseist ja linnavalitsusest, et ma pean minema seda üritust registreerima, et nendel minu andmed antud seoses korraldamisega :?

so?

Vahest sõidan ja teen asju.
Kasutaja avatar

anni

Lugemata postitus Postitas anni »

piret kirjutas:
anni kirjutas:

so?

Täitsa huvitaks kohe, et kes mu andmed neidle sedasi edastas...

annu

Ma väga vabandan,selle segaduse pärast,sain sellest ise ka Linnavalitsuses teada,see oli politsei väike tähe eksimus.Veel kord väga vabandan! :oops:

Zidist

Lugemata postitus Postitas Zidist »

annu kirjutas:

Ma väga vabandan,selle segaduse pärast,sain sellest ise ka Linnavalitsuses teada,see oli politsei väike tähe eksimus.Veel kord väga vabandan! :oops:

Kas bändil Stile Scream on olemas ka mingisugune koduleht? Arvan, et seda bändi pole olemas, ei ole minu kõrvuni jõudnud küll aga on seda teinud Steel Scream ja need vennad on küll väga head :twisted:

Intruder

Lugemata postitus Postitas Intruder »

pmst - vot ma tahaks ka huvi pärast aru saada kas politsei kasutab oma igapäev tööd biker.ee foorumit andmebaasina ning helistab siit saadud nr põhjal inimestele anni, annu... ?

annu

Bänd on tõesti hea ja see on steel scream,tänan tähele panu eest. :)

Ei, see oli nende poolne näpukas. Nad vahetasid e ja a ära. Vabandan veel kord

Kasutaja avatar

andre460
Tsikkel: BMW R1200GS

Lugemata postitus Postitas andre460 »

Tere! Huvitav mitu ratast siis paraadil osales? :cry:

Kasutaja avatar

tollboy

Lugemata postitus Postitas tollboy »

3 ratast millest üks pani külje maha :twisted: (crash)

Kasutaja avatar

Freaksmart
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Freaksmart »

andre460 kirjutas:

Tere! Huvitav mitu ratast siis paraadil osales? :cry:

Bikersi Pubis 13.10.2007. Sa võid seda vaatama tulla! :)

Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)

Speed von Drug

Lugemata postitus Postitas Speed von Drug »

Zidist kirjutas:
annu kirjutas:

Kas bändil Stile Scream on olemas ka mingisugune koduleht? Arvan, et seda bändi pole olemas, ei ole minu kõrvuni jõudnud küll aga on seda teinud Steel Scream ja need vennad on küll väga head :twisted:

http://www.steelscream.eu/

Intruder

Pmst ma nüüd ei saa aru...eelmisel nädala reklaamiti antud üritust välja kui 06.10 ja nüüd on aeg niimoodi lihtsalt 13.10 peale ringi tõstetud?
Minul tekib küll tunne, et seda üritust korraldavad koomikud.

annu

Kurb kuulda,teavitasime ürituse edasi lükkumisest ja selleks olid omad põhjused.Kuid ikkagi ootame teid kõikki sellest üritusest osa võtma ja pidu nautima! Tere tulemast

Hitchiker
Tsikkel: suzuki gsr600

Lugemata postitus Postitas Hitchiker »

Mind isiklikult huvitaks, et kas Bikers Pub üritab ennast taas positsioneerida kui mootorratturite baar? Viimati kui ma seal 2 aastat tagasi käisin, oli see sisustatud koledate soome lehmadega ja baartenderist p***. Mootorrattureid ma sealt mööda sõites väga kohanud ei ole. Aga kui Bikers Stoori pub tõsiselt tahab ette võtta tsiklistide turusegmendi, siis oleks targem natikene mõelda kuidas seda teha. Lihtsalt..teeme paraadi ja kõik on äge...no ei müü.

Telefon 56681119
lisavarustuseks GSR600

Intruder

Ilmselt teie teavitus ei toiminud kahjuks. Tuttav kes käis autot üle tee pesemas rääkis, et yheajal oli ikka päris suul hulk rattaid edasi tagasi sõitnud ning inimesed pikkade nägudega lahkunud.
Ja kui antud hetkel järgmise nädala ilmateadet vaadata (lörts ja öökülm) siis nautimisega võib probleeme tekkida :(

Kasutaja avatar

andre460
Tsikkel: BMW R1200GS

Lugemata postitus Postitas andre460 »

Intruder kirjutas:

Ilmselt teie teavitus ei toiminud kahjuks. Tuttav kes käis autot üle tee pesemas rääkis, et yheajal oli ikka päris suul hulk rattaid edasi tagasi sõitnud ning inimesed pikkade nägudega lahkunud.
Ja kui antud hetkel järgmise nädala ilmateadet vaadata (lörts ja öökülm) siis nautimisega võib probleeme tekkida :(

Mina olin ka üks neist, kes sõitis laupäeval sealt paarkorda mööda :roll: Sellest ka see rumal post :oops:

annu

Ma väga vabandan,et siia on tekitatud selline segadus.Loodetavasti saate nautida seda paraadi sel laupäeval ja peale seda ka pidu. Jah kurb,olen kursis ilmateatega ja see teeb ka mulle väga suurt muret.Kuid loodan,et me ei lase ilmal endi tuju rikkuda ja saame selle ürituse ikka ära teha.Eks siis paistab,kui suur läbikukkuja ma tegelikult olen.Kuid igasugune abi ja hea idee on veel teretulnud! :) :oops:

Kasutaja avatar

FleXer
Tsikkel: smv 750

Lugemata postitus Postitas FleXer »

Kas rolleritega isikud ka võivad paraadil osaleda ??? ja mopeedidega ?

oli: kymco agility 50 ; aprilia rx 50 ; mz 125 sx
Kasutaja avatar

Teema algataja
Pihelgas
Mode

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Intruder kirjutas:

pmst - vot ma tahaks ka huvi pärast aru saada kas politsei kasutab oma igapäev tööd biker.ee foorumit andmebaasina ning helistab siit saadud nr põhjal inimestele anni, annu... ?

kas Politsei loeb Päevalehte? No shit, Sherlock :wack:

Kui keegi tegelane kirjutab suhteliselt suure paraadi organiseerimisest (ja siitkaudu on saanud alguse suured paraadid) siis loomulikult soovib Politsei korraldajaga kontakti saada. Kui tegelasest pole aga muud märki, kui nimi "Annu" siis on lihtsad sellised eksimused tulema.

-KRANTS-

Lugemata postitus Postitas -KRANTS- »

FleXer kirjutas:

mina seda eriti ei usu :lol: :lol:
üks asi on ikka ratas ja teine asi on roller... nagu need rollerimehed üldiselt veel vähe "RATASTE" mainet alla on kiskunud :twisted:

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

-KRANTS- kirjutas:
FleXer kirjutas:

üks asi on ikka ratas ja teine asi on roller... nagu need rollerimehed üldiselt veel vähe "RATASTE" mainet alla on kiskunud :twisted:

eeeee...?
Äkki põhjendad, miks rollerimehed ei tohi osaleda?Kui näiteks tuleb rollerimees oma Silverwingiga või Burgmaniga, saadate minema?
Ja nagu RATASTE hulgas t*rasid ei oleks???Dziish :?

Viimati muutis Primo, 09 Okt 2007, 17:39, muudetud 1 kord kokku.
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

M2
Tsikkel: CB1000R
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas M2 »

Palun lõpetage see korraldajate kallal ilkumine. Enamus kommentaarid on tehtud kuulujuttude põhjal ja ebaadekvaatsed. Minge kohale, kuulake muusikat ja võtke hooajast viimast. Korralduskomiteele palju jõudu ja rõõmsat meelt. Kõik läheb hästi.

Edu soovides,

M2

ELUST TULEB LÄBI MURDA, MITTE PUGEDA!
http://www.animalistika.ee
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

M2, see ei ole ilkumine, see on konstruktiivne kriitika.Näiteks Andre tuli eelmine nädalavahetus "paraadile" väga kaugelt.Mina oleksin suht nördinud selle peale, kui kohale jõudes avastanud tühja platsi.

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

nostrak
Tsikkel: K1200GT
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas nostrak »

annu kirjutas:

Ma väga vabandan,et siia on tekitatud selline segadus.Loodetavasti saate nautida seda paraadi sel laupäeval ja peale seda ka pidu. Jah kurb,olen kursis ilmateatega ja see teeb ka mulle väga suurt muret.Kuid loodan,et me ei lase ilmal endi tuju rikkuda ja saame selle ürituse ikka ära teha.Eks siis paistab,kui suur läbikukkuja ma tegelikult olen.Kuid igasugune abi ja hea idee on veel teretulnud! :) :oops:

Noh, nagu metsikus läänes kombeks oli, siis oli sel juhul kõigile mõned napsud kõrtsmiku poolt... :D
Ühesõnaga anna tuhat eeku välja, selleks, et kümmetuhat leiaks tagasitee...ja ongi rahu majas...

Intruder

M2 - mis kuulujutud ?
Veel eelmise nädala Teisipäeval oli teema hooaja lõpetamine 06.10.2007.
Inimesed käisid kohal - sittagi ei toimunud. Kui üritusekorraldamine muutub siis saab alati biker.ee adminnidega kokku leppida - et selline teema on avalehel rasvaselt kirjas.
Mina ise läksin konkreetsel tuttava kõne peale biker pupppi kohvi jooma (sõbra ja autoga) siis nägin u 10 ratturit ja ülimalt napisõnalist baarmani - kes ütles et ei toimu siin täna midagi - millega ka kogu teema lõppenud oli. Aga kui keegi veel kaugelt kohale tuli - siis on see lihtsalt inimeste mõnitamine. Fakt on see, et mitte kunagi tõsiselt võetavad korraldajad ei korralt sedaviisi üritust!

Kasutaja avatar

M2
Tsikkel: CB1000R
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas M2 »

Enne kuuendat kuupäeva oli annu postituses ilusasti kirjas, et üritus toimub kolmeteistkümnendal. Minu postituse mõte oli see, et konstruktiivne või mitte, kriitikaga peaks tegelema peale ürituse toimumist. Vastupidisel juhul rikute korraldajate head kavatsused teha teile midagi head. Hinnake seda natukenegi.

ELUST TULEB LÄBI MURDA, MITTE PUGEDA!
http://www.animalistika.ee
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

-KRANTS- kirjutas:
FleXer kirjutas:

Edu korraldajatele kanapildiga nahkvesti kandmisel, karutapja näo harjutamisel ja väikeste laste söömisel.

Pilt

Pilt

Pilt

-KRANTS-

Lugemata postitus Postitas -KRANTS- »

Primo kirjutas:
-KRANTS- kirjutas:
FleXer kirjutas:

eeeee...?
Äkki põhjendad, miks rollerimehed ei tohi osaleda?Kui näiteks tuleb rollerimees oma Silverwingiga või Burgmaniga, saadate minema?
Ja nagu RATASTE hulgas t*rasid ei oleks???Dziish :?

no okei, mine siis rolleriga kui tahad :lol:
Ma pole enam korraldaja ka, mul suht suvi :wink:
Vb on nüüd mingid uued reeglid :roll:

Suletud

Mine “Üritused”