Sai ostetud BMW F 650 CS "Scarver"

Kasutaja avatar

Gringo
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Gringo »

Suzumen kirjutas:

Kahtlustan, et siduri eebel on kannatada saanud. Ehk siis ratas on kukkunud ja siduri eeblit väänand. Kui eebel õige nurgaga, siis sellist anomaaliat ei tohiks olla. Proovi eeblit ennast lenksust natuke kaugemale paenutada. Kuid seda peab tegema abivahenditega, et eebel ei murduks ja sidurisüsteemile haiget ei teeks. Siduritrossil PEAB alati olema kuskil 1-2 mm lõtk. Vastasel juhul kui mootor kuumeneb hakkab sidur libisema ja siis on häda kaelas. Libiseva siduriga sõita EI tohi. Võid kettad ära rikuda ka 1km sõiduga.

Ratas oli ostetud uuena, et kukkumisest kõver ei saa olla. Viga sai tunda kohe järgnevatel päevadel metsas kus käiguvahetust rohkem ja sõrme sai ikka päris hellaks pressitud.
Eks ma talvel vaheta heeblid ära aga uuena ei ole kuidagi minu käe järgi. Ja äkki polegi viga heeblis vaid pikast siduri käigust või miskist muust. Seni kuni üks asi segab teist pole mulle käiguvahetus parim. Ma hindan mootorratast selle järgi milline ta tehasest tuleb koos oma reguleerimis võimalustega, mitte selle põhjal kui palju ma peaks juppe ümber vahetama rattal, et ma alles siis mugavalt sõita saaks.
Leidsin nüüd ka endast ühe käiguvahetusega pildi Rapla kardirajalt mida pildistas siis Helen Urbanik. Vähe suurendasin aga selle põhjal tundub täiesti tavaline heebel oma kõverustega.
Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”