Hälvik- Mootorratturid
-
- Tsikkel: Yamaha XT 660 X
- Kontakt:
Mida te siin materdate... ja eelmised aastad tõesti kiire olnud, et pole mahti/viitsimist lube teha.
Nüüd nagu teen ju, mis ma teha saan, et Tallinnas jõhkrad järjekorrad, ma ei viitsi mööd Eesti ARKe kah ringi reisida, parem ootan.
Lube hakasin tegema 18.Juuni ja tunnistus oli käes juba 14.Juuli, koolis öeldi et oskad väga hästi sõita ja sain ruttu eksamid tehtud.
Siis teooria sain alles 27.Augusti peale Tallinnas, ma kohe ei saanud pabereid sisse, sest arst kirjutas mulle pisut valesti selle tervisetõendi välja, ehk väljastamise kuupäev puudus ja siis mind vaatas mingi noor slaavi neiu ARK büroos nagu mingit väärakat, kes püüab lube saada.
Nuuh siis sain lõpuks õige tõendi ja sain registreeritud.
Teooria tegin ära, ainult 1 viga oli, mingi mitte liiklust puudutav, vaid kas mingi torupõletuse või lastepsüholoogia
Nüüd siis 16.Oktoober tuleb lõpuks sõit... ja ma tunnistan ega ma kah 100% kindel pole kas selle ära teen, keegi ei saa olla kindel.
Tsikkelröövel, su näited ei ole absoluutsed. Ma olen tehnikumi lõpetanud, ja töötan insenerina ja projekteerijana ühes tehases. Nõrkvoolu tseritifikaati mul pole, aga ikka teen suuremosa elektritööd kah ära. Kui just kilbi kallale plommidega mässama pole vaja hakata minema. siis ülejäänud teen ise, no problemo.
Lihtsalt on see mis paberid väidavad, ja mis inimesed oskavad... palun saa aru ei midagi isiklikku.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.