Õnnetused mootorratastega
Nojah, juba häbi hakkab sellest kuidas "enda õnnetusi" siin arhiveerin, kuid seekord ei leia, et "juhtum" minu süü oleks olnud.
Nimelt, sai sõidetud Viljandi Paalalinna Gümnaasiumi ees oleva kõnnitee juures oleval lõigul Suurkaare suunas kus üritas vasakpööret sooritada mingi pisemat tüüpi naine valges autos.
Esimesel hinnangul jäi auto seisma kuid jätkas siis sõitu (pidurdas viimasel momendil). Hinnanguliselt olin autost 10-15m kaugusel & eeldasin kõige halvemat [üks nendest juhtidest kellele kaherattalised ilusti kojamehe taha varju jäävad] ning pidurdasin üsna agressiivselt. Muidugi sai märjal asfaldil külg maha pandud ning parasjagu vastasvöötmes libisetud. (autost umbest 3-5m eemal jäi ratas lebama). Kuna autojuht polnud teoreetiliselt mulle ette keeranud[ehk siis nii, kolmveerand minu vöötmest "vaid" kinni pannud & ratas vist ei tabanud auto esiosa üldse] oleks võibolla suutnud ta eest mööda manööverdada, kui oleksin eeldanud, et juht pidurdab.
Kiirused olid väikesed ning nagu mainitud libises ratas hinnanguliselt kõigest 20m[pidurduskohast]. Koolilastel oli siis ärevust kuipalju.
Seekord läks siis minu "paranoilisus"[et mind ei nähta] maksma marrastatud küünarnuki ning põlve [sõit varustuseta], ning kindlasti mõned uued jupid rattale.
Arvatavasti oleks autojuht süüdi jäänud, kuid ilmselt oli juhtum tahtmise korral vaieldav ning selle 2000 eeq eest mingit sõda pidama ei kavatsenud hakata mindi lahku ilma tõsisema jututa. Eks ma olin ka natuke ärritunud & ei mõelnud eriti sündmuskohal toimuvast vaid kontrollisin enda ning ratta olukorda.