Ringraja masinad liiklusest ära!
Huvitav küll !
Eeldasin siit klubist leida rohkem vastuseid teemal, et teie klubi üritab mainet hoida, kuid on neid kes teie maine rikuvad.
Tunnistagem, neid on palju !
Üllatusmoment on aga see, et minu julgusele oma nime all esineda vaadatakse viltu !
Näiteks teie kasutaja suzumen, kelle postitustest muidu arvaks, et tegu võiks olla suht korraliku liiklejaga. Tema käitub nagu oleks lasteaia lapselt võetud käest lemmik mänguauto, tungides minu ja minu tuttavate postkastidesse rate.ee's selliste keskmiselt ajuvabade kirjadega.
Kulla biker.ee'lased , ma eeldan, et mu siia ilmumine kasutaja näol valab õli tulle ning nüüd ilmub siia umbkaudselt 99% postitustest OFFTOPIC'una, kes kõik tulevad oma suurt tarkust ülesse näitama, sõimates mind kelleks iganes...
Kuid, siiski , võtke nüüd moment ja naerge ka endi üle ! Lugege natukene oma foorumit autojuhi vaatenurgast vaadatuna !
Jõuab vast mõni üksik teha korraliku jutuotsa lahti, kui tuleb rullnokk bikerlane ja kõik tekkinud lootused hävitab. Ideaalne näide on teema, kus oli juttu punase tule ajal, autode vahelt etttepoole liikumisest !
Jõuavad inimesed natu mainida, et jah seda kiiresti ei ole mõtet teha, kui juba tuleb mõni seletama, et "mis sa oled mingi nõrk ve, et kiiremini ei julge sõita seal"...
Idee TOM'is sai kirja pandud oma viimase 5 aasta "hetkeemotsioonide" ajel. Just 5 aastat tagasi ju tehti Vabaduse pst neljarealiseks!
Ei, ma pole siia kolinud, olen siin olnud eluaeg ! Ning mingite kaherattaliste rullnokkade pärast ei jookse ka metsa elama!
Kuid ometi oli iga õhtu, suvi läbi, täpselt kell 20.00 - 24.00 siin selline ringraja tribüüni tunne, et anna olla !
Tuleb tunnistada, raske on saada pildile just neid situatsioone, mis siin vahest näha on. Kirjeldan paar tükki siia, ehk tunneb mõni end ära ja vähemalt seletab teistele kah oma käitumise põhjuseid ?
Üks pidevamaid asju, mida on võimalik näha on just roheliseks läinud foori tagant liikuma hakkavate autode kolonnide juures. Nimelt tuleb kuskilt tagant poolt mõni täiesti süüdimatu kaherattaline, minnes sundpöörderajale või ÜLE TOPELT TELGJOONE, möödub ta sellest kolonnist kiirusega "49,9 km/h"(korda mitu).
Teine asi mida olen näinud valdeku tänava ristmikul. Fooris põleb jalakäiatele lubav tuli. Pisikene koolijuntsu tuleb sebra peal, täpselt nagu just koolis õpetati, vaadates mõlemale poole , üle tee. Kõik on justkui imearmas, kui järsku ilmub kuskilt kaugelt, kuid väga kiiresti lähenev kaherattaline, mis millegi pärast ainult ühel rattal. Kõik oleks tore, kui too motikas seisma jääks stopp joone ees, täites liiklus eeskirju, kuid see pole nii ! Too tegelane vuhiseb oma 120 + km/h kiirusel , tagumisel rattal sõites , umbes meetri kauguselt sellest koolilapsest, kes ei osanud muud teha , kui suure jooksuga minema plagada.
(Siia küsimus juurde - Paljud teist isad/emad on ?)
Aga veel võin lugeda erinevaid kohti ja kordi, mil nood kaherattalised sõidavad suvalt ringi VASTASSUUNAS ühesuunalistel tänavatel... oeh... õnneks mitte seal niiväga kiiresti, et ehk jõuavad pidama, kui vastu tuleb keegi !
Keegi küsis, et kellele need ATV'd ette jäid ?
Ole palun kena, mine imetle Pääsküla raba ja selle lähiümbruses olevaid pargikesi ning haljasalasid.
Isegi mootorsaanid liiguvad endise tuberkuloosi haigla pargis edukalt ringi, vahest sõites ka piki kõrvaltänavaid!
Kokkuvõtteks, ma loodan, et te saate ka sellest aru, et pole vahet, mis sara ma müüsin auto24's , esimeseks autoks ta mulle sobis. Vahet pole ka millega praegu ringi sõidan. Nii palju vihjeks, et stock settingutega 5'ne pemar mind kinni ei püüa reeglina. Noh , nii palju, kui ma ringrajal/lennuväljal olen proovinud.
Nagu krokodill Gena ütles : lapsed , olgem nüüd kõik sõbrad !
Ma olen siin foorumis käinud üht koma teist lugemas juba paar kuud, kuid selline mõttetu ilkumine mu kallal, sundis mind inimese esmasele reaktsioonile - enesekaitsele.
Loodan, et mu põhjendused kõlavad teie jaoks pisutki tänavapildist tuttavaina.
P.S. Suzumen, eeldaks, et sa jätad oma targutamised siia foorumi ning avalikustad oma nime! (Kui julged ?)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.