Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

Cyberdyne
Tsikkel: Yamaha XT 660 X
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Cyberdyne »

Kle jah siin ikka igasuguseid moraalijüngreid ja pühakuid koos...

Endal 5a autojuhiload olnud, pole eriline seaduserikkuja olnud, ainult üks trahv, see kah mõni aasta tagasi, möödumisel kiiruse ületamine 50 alas 70, aga kui tänast Tallinna liiklust vaadata, siis 70 on norm :D

Te võite rääkida mida tahate, aga mina ennast kuidagi pahategijana ei tunne, just selle pärast et see kur..di heakskiit mingilt tüübilt, et ma platsipeal mingeid kontiväänavaid trikke teha oskan ja siis kuskil nõmme võpsiku vahel ühesuuna märke taga ajan (tänu jumalale, et sügis on, lehed kukuvad) , see minust paremat liiklejat, ei autoroolis ega ka sikkliseljas ei tee, lihtsalt siis mingi täht plastikul juures, mida mundrimehed armastavad vaadata.

Sest ise olen olnud liikleja ja näinud kõike ja käinud korra nendest hammasratastest läbi, ja olen täiesti veendunud, et ARK eksamite ülesehitus ei ole mitte reaalseks liiklemiseks, vaid läbikukkumise protsendi kõrgel hoidmiseks. Sets külgboks tuubitakse konkreetse auto järgi pähe, ja linnas seda keegi teha ei oska, autod teeääres reas nagu puseriti hambad. Ja sikkliplatsisõidul ma ei saa nendest "tiguveerevatest ja jalga mitte maha panna" trikkudest üldse aru, mis nedest kasu on, reaalses elu on sul ju alati võimalik jalgade abi kasutada. Pidurdustest ja estakaad, ning slaalom, kui ta oleks kiirem ja suuremate vahedega, oleks nagu praktilises elus kah vajalikud. Täpsustrikke võid pärast ise kuskil ajaviiteks õppide.

ise ei põe, need trikid selged, aga lihtsalt ei mõista nende kasulikusest, või vajalikusest. Ja üks kindel asi, mis võiks eksamitel reaalelulisemaks teha, et keegi ei inise sulle mingeid suunamärguandeid raadiosaatajasse, vaid öeldakse ära, kuhu ja kustkaudu sõidad ja asi vask. Ega sa ju tavaelus ei sõida nii, et mingi kurat istub õlapeal ja ütleb et nüüd siit vastasuuna teest siin metsasees tuleb kohe paremale keerata. Ok nad ise teevad seda viisakamalt, ootavad risti läheduse ära ja siis ütlevad lähimast võimalikust kohast paremale. Võimalik või mitte, aga inimese psüühikaga mängimine, ei ole liikluse õpetamine.

Selline eksam võiks ainult taksojuhtidele olla, kes peavad joodikuid vedama, kes ei oska aadressi öelda, vaid vehivad sõmega ja pobisevad et siit paremale ja siit vasakule.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”