Hälvik- Mootorratturid
Cyberdyne kirjutas:Ma kah lugesin seda, et võiks ainult siis sõidukit omada, kui sa oled juba vastava kategooria omandanud.
Aga näiteks mul on juba teine ratas, B-kat olemas, seega liiklust tunnen, rattaga sõita oskan, nüüd ka A-kat kool läbitud, ootan lihtsalt eksamiaega, ja usun et momendil sõidan korralikumalt, kui mõni vana tegija. Vähemalt kui muud pole, siis ma ei soovi endale soovimatut tähelepanu.
Ja kui te nüüd võtate seda kui inimene, mitte kui politsei, või kohtukull, kas ma olen siis väga paha inimene?
Tegelikult oled sõitja nagu iga teine.Ainuke värk on see nagu eestlasele ikka kohane kui mul on load siis kõik kellel pole on kehvikud, mõrtsukad jne.Teine asi mida olen tähelepannud et need kes on load kätte saanud sooviksid et järgnevatel oleks see kättesaamine veel raskemaks tehtud.Küll kuulnud selliseid lugusid sellest kuidas ikka liigakergelt antakse lubasi jne.Paljud unustavad kuidas nad omalajal lasid lubadetta ringi ja polnud häda midagi aga nüüdseks on saanud neist kõigehullemad kriitikud.Tunnen päris mitut sellist inimest ja võid siit foorumist ka neid leida .Kui valid tee et sõidad ilma siis oled seaduserikkuja ja tead millega riskid aga kohe mitte ei usu et see sinust nüüd pätti ja mõrtsukat teeb.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.