Motokrossi MMM võistlused 29.septembril Viljandis
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
mella kirjutas:mx77 kirjutas:Tegelikult oli tase tubli isegi väga tubli
. Ja tõsiselt kahju, et see suur seltskond Eesti karikasarja ignoreerib. Esiteks aitaks see EMF-il ja rajaomanikel tõsta võistluste korralduse ja radade hoolduse taset. Teiseks ei saaks enam keegi öelda, et motosport eestis on üksikute hullude hobi. Ma arvan et eestis mõttetult üles haibitud murdmaasuusatamises ei osale ka vist niipalju võistlejaid
.
Kui sa kord aastas kulutad 400kr stardimaks + kohalesõit pole see eriline kulu.
Kui taod EMF-le maiteamille eest litsentsiks 2K ja lööd kokku ka nende karikasarja etappidel osalemise kogukulud, tuleb märksa teine number. Ja enamus sellest seltskonnast langeb juba rahalisel põhjusel ära. Teine osa ei viitsi lihtsalt rakettidega küünarnukiheitlust pidada.
Märksa pingevabam on sõpradega metsavahel tervisesporti teha ja paar korda aastas karja sekka ronida.
Noh, ega see raha nüüd EMF-ile päris niisama mittemillegi eest ei lähe. Selle eest aidatakse noortele laagreid korraldada (et me ikka MM-il pildil püsiks) ja toetatakse rahvuskoondise MXDN-ile saatmist. Usu, EMF-i enda halduskulud on tühised . Ma pigem tunnen iga kuu, kuidas osa mu palgarahast kuskile musta auku kaob kust midagi tagasi ei saa.
Rakette nyyd seal rajal ka väga ei ole ja B-finaalis sõidetakse suht sõbralikult , ja keegi teisele pähe ei hüppa.
Samas ei maksa unustada, et EMF võib olulisse rolli astuda, kui on vaja tagada meie õigust käia kuskil metsavahel sõitmas, sest ega selles suhtes asi paremaks ei lähe vaid pigem hullemaks. Mul tuttavad purjelaudurid kaebavad, et varsti ei saa kuskil mere äärde enam . Kasvõi RMK-le peaks olema üle laua partner.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.