Tööküsimine
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 23
Tööküsimine
Otsin (naisrattur-et keegi hiljem ei ehmuks!!! ) põhitööle lisaks/vahelduseks lisatööd , eriti sobiks midagi seoses nö rattamaailmaga, meeldiks tegeleda nt sõiduvarustusega vms
Asun Tallinnas. Lisainfo, cv jne priva kaudu!
Pakun tööd
Inimesele, kes suudab autodel polstrit eemaldada ja samahästi ka tagasi panna (ustel ja universaalidel pakiruumidel).
Palk on tükitöö arvestusel (mees, kes seda tööd tänaseni teinud on, teenis kätte keskmiselt 23000krooni).
Töö on 09:00-18:00, laupäev ja pühapäev on vabad.
Eesti keele oskus ei ole primaarne. Nõutav on ausus, distsipliin, puhtus, kohusetunne ja lojaalsus.
Täpsem info telefonil 55585100 või e-mailiga tarts@biker.ee
Otsiks ka siis lisatööd kooli kõrvalt ....
vaba olen esmaspäeviti kuni kella kolmeni, teisipäeviti kuni kella kolmeni päeval siis kool
kolmapäeviti alates kella kolmest, neljapäevii alates kella neljast
Reede päev-otsa vaba, laupäev ja pühapäev sama :)
näppe õliseks ei karda teha, võin ka lihtsalt abistada, ei pea olema mingi tsikli alane töö, võib ka vabalt muu olla :wink:
Pmst asun tallinnast 9km kaugusel, liigun igakell linna kuhu tarvis :)
töökoht võib asuda ka kuni 20km linnast väljas :wink:
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
Tarts kirjutas:Pakun tööd
Inimesele, kes suudab autodel polstrit eemaldada ja samahästi ka tagasi panna (ustel ja universaalidel pakiruumidel).
Palk on tükitöö arvestusel (mees, kes seda tööd tänaseni teinud on, teenis kätte keskmiselt 23000krooni).
Töö on 09:00-18:00, laupäev ja pühapäev on vabad.
Eesti keele oskus ei ole primaarne. Nõutav on ausus, distsipliin, puhtus, kohusetunne ja lojaalsus.
Täpsem info telefonil 55585100 või e-mailiga tarts@biker.ee
Arvan, et pead lisaks pakkuma;
prktikat "vanameistri" kõrval
Ei otsi enam tööd
Võtan jutule väga asjaliku eesti ja saksa keele oskusega (teised keeled ei tee ka paha!) teguse ja hakkaja noore inimese. Kindlasti peab olema keskharidus, B-kategooria juhiluba ning soov siduda ennast pikaajaliselt üle kogu Euroopa tegutseva ettevõttega.
Valdkonnaks transpordialaste lisateenuste pakkumine.
Naljamehi jutule ei võta!
Huvi korral ES või s.karu@transpass.eu
Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
Ärataks vana teema ellu, otsin suveks tööd Tallinnas või selle lähiümbruses. Olen 18-aastane ning elan Tallinnas. Kellel on midagi pakkuda, siis ES
Unustasin veel mainimata, et paaripäevaseid tööotsi ei otsi, otsin tööd ikka kogu suveks.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Pakuks IT-alast tööd soome keelt rääkivale inimesele / inimestele (Tallinnas)
IT kogemus ei pea eriti kõva olema, huvi võiks siiski olla, kuid soome keelt võiks rääkida ning sellest aru saada. Koolitus kohapeal, firma on rahvusvaheliselt tuntud.
Töö graafiku alusel, palk suht okei.
Siin päris palju tsiklimehi meil pundis juba Naljamehi võtame ka jutule. Peaasi, et tööd tahad teha
Telefon 53402128
Piipz kirjutas:Naljamehi võtame ka jutule.
mis mõttes?
ja kui kellelgi on miskit juriidikasse puutuvat vaja haltuura korras ära teha (a la leping koostada), siis võiksin abistada.
Alfons
jossu.joe@gmail.com
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Alfons kirjutas:Piipz kirjutas:Naljamehi võtame ka jutule.
mis mõttes?
ja kui kellelgi on miskit juriidikasse puutuvat vaja haltuura korras ära teha (a la leping koostada), siis võiksin abistada.Alfons
jossu.joe@gmail.com
keegi enne rebis siin, et naljamehi ei võeta jutule, ma närisin tähti lihtsalt ehk siis huumorimeel on alati abiks ju
Pakuks ka oma töökad käed välja, kui keegi Pärnu kandis otsib lisatööjõudu. Mulle istub kõiksugu orgunnimine ja väikebussi oman ka, sellega saan rahvast või ka väiksemat nodi vedada vajadusel. Raadiosaatjaid müütan ka ja antennide häälestamist võib minu käest küsida!!
Ah-jaa! Ma ei ole mees ja nats on nagu elukogemust ka juba!
pyramiid kirjutas:Pakuks ka oma töökad käed välja, kui keegi Pärnu kandis otsib lisatööjõudu. Mulle istub kõiksugu orgunnimine ja väikebussi oman ka, sellega saan rahvast või ka väiksemat nodi vedada vajadusel. Raadiosaatjaid müütan ka ja antennide häälestamist võib minu käest küsida!!
Ah-jaa! Ma ei ole mees ja nats on nagu elukogemust ka juba!
I am sorry, tööd ei paku kuid üritan su pakkumiset aru saada
Sa ei ole mees, järelikult oled naine Ja sul on elukogemust
Ja sa häälestad antenne (töökate kätega
) Sa nimetad "seda" antenniks...
Orgunnimine kah sobib ja buss ka olemas
Kui nüüd proovida kokku võtta siis: Kõigepealt natsa orgunnid, siis tood rahva bussiga kohale, häälestad "antennid" ära, kasutades oma elukogemust oma töökate kätega ja kui keegi jäi "häälestamata" siis müüd talle raadiosaatja
Hans
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
otsin ka tööd tartus või selle lähiümbruses. olemas on A1 kategooria load ja ka vastav sõiduk. pakkuda võib igasugu asju. nii lühemaid kui ka pikemaid otsi. olen 16 aastane mees. kogemusi nii palju et suvel olen aidanud maal suvilat ehitada. olen ka tsiklit remontinud. eelmine suvi käisin ühes eramajas remondieelseid töid ka tegemas (seinte maha võtmine, lagede maha võtmine, põranda üles võtmine jne.) sooviks suvel natuke lisaraha teenida.
ahjaa olemas ka põhiharidus ja keskharidus omandamisel.
Andres
56 666 560
Paneks ka oma käpad müüki.
Töö võiks olla Tallinnas.
Koduselt tunnen ennast arvutite alal(rohkem hingeline pool).Oskan ka veebi teha(php,css,html,mysql).Arvatavasti sellekohta siit pakkumisi ei leia.
Ära ei kohku ka ehitustööde ees.Olen ise korterit remontind(karkassid,kipsplaadid,pahteldamine jne).
Et jah pakkuda võib kõike
Pakkumise ajaks olen juba arvatavasti 18 ja keskharidus omandamisel.
Otsiks samuti augusti kuuks tööd ehitusel. Oskan müüri töid, plaatimise ja elektri töid. Praktikat on juba kogunenud 3 aastat ja kutsekool kah ehituse erialal lõpusirgel. Olemas oma auto ja samuti load. Olen 19 ja elukoht Rapla.
siim118@hotmail.com sealt saad lisainfot
Siim
Tere!
Otsin ka siis tööd, mitte lisatööd aga pikemaajalist tööd. Tegelenud olen varem natuke ehitusega, tunne tööriistu(olin tööriistede hoolde mehaanik) samuti tunnen autosi(tegelesin autodesse lisaseadmete aj elektroonika paigalduseg), ah jaa vetelpäästja olen ka olnud. Elan tallinnas ja soovitavalt teeks tööd ka samas või tallinna lähiümbruses
Kui kellelgi miskit pakkuda, andke aga teada!
Erkki
58005099 erkkimaripuu@hotmail.com
Äitäh!
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Re: Otsin lisatööd
Paneks ka oma kuulutuse üles. Hetkel öötööl, kuid otsiks päevaseks ajaks lisatööd. Hea oleks, kui miskine kuller töö, ehk siis asjade viimine punktist A, punkti B. Olemas on B kat ja A1 kat (millest vast eriti kasu pole ). Kui kellegil pakkuda midagi, siis võiks teada anda. Asun Tallinnas, Nõmmel. Endal auto olemas.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.