Otsustasid endale mootorratta load teha ja mootorratturiks hakata? Räägi siin kõigest, mis on seotud mootorratta lubade, eksamite, koolituse, lihtsalt tsiklisõidu või liikluse ja seadustega. Kindlustusest räägi ka siin.
Suvel oli tore võimalus mängida Inglismaa teedel seljakotti - seal ei tõsteta käppa nagu meil - motomehed noogutavad teineteisele lihtsalt viisakalt ja väljapeetult. Põhjuseks ilmselt asjaolu, et rattureid on teedel niivõrd palju, et kohati saakski ilmselt vaid käsi püsti sõita.
Mina kah ei tervita käeviipega rolleriga sõitjaid, just nagu ma ei tervita ka tee ääres jalutavaid kaksikutega üksikemasi ega jalgrattureid ega isegi mitte rulluisutajaid, rääkimata Lada Samaraga sõitjatest. So what? Olen ma nüüd rahvavaenlane? Või siiski on nii, et tervitavad tsikliga sõitjad teist tsikliga sõitjat ning ei tervita eelpool loetletud tegelasi lisaks veel mõnele tuhandele erinevale tegelasele? Millest selline kiun on tekkinud, aru ma ei saa!
Lehvamine/noogutamine (ja sellega kaasneda voivad vaikesed wheelied on selline vaike tore tava mida tasub hoida.
Pole vaja podeda, et kas ikka lahvitatakse vastu... Kui jah - on tore, kui mitte - pole kah midagi lahti. Pole vaja sellest numbrit teha ja kartuses mitte vastatud saada ise lehvamast loobuda.
Tervitan alati kui vähegi märkan kaasmootorrattureid. Rollumehi ei ole tavaks tervitada, ei respekteeri neid tegelasi. Isegi autoroolis viskan omadele käppa!
Ma viskasn käe püsti isegi kui rolleri tagaistmel istun
Suurem osa tervitab ka vastu.
Üsna pea saan endalegi ilmselt rolleri, et lubade saamiseni millegagi sõita oleks, ja hakkan ikka kõiki, olenemata tsikli kujust või juhtraua kõrgusest, tervitama
Tallinnas enam ei tervita üldse (kui keegi tervitab, siis tervitan vastu, kuid ise algataja kunagi ei ole). Põhjus on väga lihtne. On olemas teatud piir, ning kui rataste arv üle selle läheb, kaotab see tervitamine igasuguse mõtte ja omapära. Nagu näiteks väääga palju aastaid tagasi tervitasid ka kõik vaz 2108 omanikud üks teist sest neid oli vähe.
Tallinnas on minu arvates sellel aastal see koguse piir juba ületatud ning sellest tulenevalt ka ei tervita.
Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)
Kuidas on ATV`ga kulgejate tervitusega, kas nagu traka mehed ja võib jätta tähele panematta.
Mina ei trakamehi ei tervita. Võibolla teen nüüd kellelegi liiga, kuna ma ühtegi isiklikult ei tunne, aga mulle on neist jäänud selline "mina olen kunn ja mul on teistest savi" mulje.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Mina ei trakamehi ei tervita. Võibolla teen nüüd kellelegi liiga, kuna ma ühtegi isiklikult ei tunne, aga mulle on neist jäänud selline "mina olen kunn ja mul on teistest savi" mulje.
Pigem jääb nendest (NB! linnavahel) paarutajatest küll mulje et kuna Hummerit ei jõua osta siis näe, ostisn ATV .
Mina tervitan VASTU kõik kes mulle käppa tõstavad. Lapsed, vanurid, asotsiaalid, kassid, koerad, rollerid, ATV-d jne. Aga ise viipan loomulikult mootorratturitele, kellele siis veel.
Lihtsalt südame tegi soojaks...
Olin just sõidueksamilt läbikukkunud, närvid olid olematud...
Hakkasime tsiklit ära viima (õppesõidu põhimõttega)
Üks tsiklist sõitis peateel mööda ning tõstis käe tervituseks kõrgele üles ...
See päästis mu päeva, muidu oleks vaene poksikott jälle haiget saanud
Ma ise sõidan mopeediga mis enduuro kujuga , enamus tsiklivennad tervitavad mis on väga tore, vahest mõni ülbe bike vend või kroomiga ei tõsta kätt tervitamiseks
Tervitan ka kõiki rollerivendi, üldjuhul need kes teavad mind lehvitavad vastu aga kõik teised ei tee väljagi
Tervitamine on üks tore asi !
tegin eila sõbra enduroga paar kiiremat, kõik skuutri ja jetimehed viskasid käppa, keegi ei pannud paljuks,et olin väheke teise sõidukiga ja üldse on topu tore kant!
tegin eila sõbra enduroga paar kiiremat, kõik skuutri ja jetimehed viskasid käppa, keegi ei pannud paljuks,et olin väheke teise sõidukiga ja üldse on topu tore kant!
võibolla olid sõbra sõbrad? ostsin kunagi sõbralt auto ja pärast veel pool aastat lehvitasid linnas inimesed, keda ma ei tunne ja kunagi näinud pole:)
Mul oli tallinn-tartu maantee peal veel nii et mingi teine suzuki omanik sõitis kõrvale ja siis tuuritas,ma koolesin vaikselt enda enduroga edasi 110 km/h,ja siis nagu niuhti nokk lennus ta kadunud oli Järelemõeldes isegi äge temast , aa tol hetkel ehmatav Viskasin siis käppa vastu kah kui kõrvale sõitis
Täna viimsi kandis isegi üks rollu vend lehvitas aga teised olid küll nagu puunukud isegi pinokkio on nende kõrval aktiivsem.Nii,et lehvita palju tahad rolluvennad ei suuda lihtsalt reageeerida sellise kiirusega veel nagu tsiklijuhile kohane.Kui avastavad austuse osaliseks saamist siis tuleb hakata juba teiste olude peale reageerima,liiklus on ju linnas tihe.
Täna viimsi kandis isegi üks rollu vend lehvitas aga teised olid küll nagu puunukud isegi pinokkio on nende kõrval aktiivsem.Nii,et lehvita palju tahad rolluvennad ei suuda lihtsalt reageeerida sellise kiirusega veel nagu tsiklijuhile kohane.Kui avastavad austuse osaliseks saamist siis tuleb hakata juba teiste olude peale reageerima,liiklus on ju linnas tihe.
ma küll õppesõidu ajal püüdsin vastu leffata, kuigi vist mitte niiväga enesekindlalt aga seda enesekindlamalt noogutasin peaga (sellega ma niikuinii vehklesin igalepoole-küll vaadata tagasi ja õpetaja jutu peale anda märku et kuulen jms). Isegi eksami ajal sattusin ühe tsiklimehega kõrvuti foori taga seisma ja saime ka tervitatud
Muidugi on õppijatel raske alguses reageerida ka tervitamisele, sest kõiki muid asju peab vaatama, nägema ja vastavalt reageerima ka. Seega ma ei pane pahaks kui nad vastu ei tervita...
Ma ka õpperoolis viskasin, küll mitte esimesena. Päris mõnus oli siis muheleda omaette kiivri sees. Korra ristmikul vasakpööret oodates sattus vastu üks naisterahvas tsikli seljas, tema käppa ei visanud vaid noogutas ja naeratas meeldivalt. Tore, et õppuritest ka lugu peetakse
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.