Käega tervitamisest.

Otsustasid endale mootorratta load teha ja mootorratturiks hakata? Räägi siin kõigest, mis on seotud mootorratta lubade, eksamite, koolituse, lihtsalt tsiklisõidu või liikluse ja seadustega. Kindlustusest räägi ka siin.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

Seleks teid ei tervitadagi.

Kasutaja avatar

luix
Tsikkel: HondaVTX 1300S Suzuki VZ 800

Lugemata postitus Postitas luix »

:nono:

Luigi 5271367 luigi.oolma@rescue.ee Pilt

kair

Lugemata postitus Postitas kair »

Suvel oli tore võimalus mängida Inglismaa teedel seljakotti - seal ei tõsteta käppa nagu meil - motomehed noogutavad teineteisele lihtsalt viisakalt ja väljapeetult. Põhjuseks ilmselt asjaolu, et rattureid on teedel niivõrd palju, et kohati saakski ilmselt vaid käsi püsti sõita.

raitonrait2

Lugemata postitus Postitas raitonrait2 »

pärnu ymbruses ja linnas ei vaevu tõstma yksi tsikli mees käppa :shock:

KOndimootor

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Mina kah ei tervita käeviipega rolleriga sõitjaid, just nagu ma ei tervita ka tee ääres jalutavaid kaksikutega üksikemasi ega jalgrattureid ega isegi mitte rulluisutajaid, rääkimata Lada Samaraga sõitjatest. So what? Olen ma nüüd rahvavaenlane? Või siiski on nii, et tervitavad tsikliga sõitjad teist tsikliga sõitjat ning ei tervita eelpool loetletud tegelasi lisaks veel mõnele tuhandele erinevale tegelasele? Millest selline kiun on tekkinud, aru ma ei saa!

Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Tervitan alati. Tervitan ka mitte tsiklistke, kui nad seda enne teevad.Kuid jah, pole n2inud rollerit, mis viskaks käppa.

Tamps

Lugemata postitus Postitas Tamps »

Lehvamine/noogutamine (ja sellega kaasneda voivad vaikesed wheelied ;-) on selline vaike tore tava mida tasub hoida.
Pole vaja podeda, et kas ikka lahvitatakse vastu... Kui jah - on tore, kui mitte - pole kah midagi lahti. Pole vaja sellest numbrit teha ja kartuses mitte vastatud saada ise lehvamast loobuda.

Kasutaja avatar

Speedfreak
Tsikkel: fighter

Lugemata postitus Postitas Speedfreak »

Tervitan alati kui vähegi märkan kaasmootorrattureid. Rollumehi ei ole tavaks tervitada, ei respekteeri neid tegelasi. Isegi autoroolis viskan omadele käppa!

Aleksis

Lugemata postitus Postitas Aleksis »

Mina pakuks et võib tervitada ka autojuhte kellel on läbipõlenud üks esituledest - esialgu tundub ju ei mootorattur tulekul :D :D :D

Kasutaja avatar

Hans
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hans »

Speedfreak kirjutas:

Rollumehi ei ole tavaks tervitada, ei respekteeri neid tegelasi.

Mix mitte :shock: Ikkagi inimesed ju ja ehk tulevased tsiklistid :P

Hans

V-MAX

Goldec

Lugemata postitus Postitas Goldec »

Ma viskasn käe püsti isegi kui rolleri tagaistmel istun :D
Suurem osa tervitab ka vastu.
Üsna pea saan endalegi ilmselt rolleri, et lubade saamiseni millegagi sõita oleks, ja hakkan ikka kõiki, olenemata tsikli kujust või juhtraua kõrgusest, tervitama :P

Kasutaja avatar

Laur
Tsikkel: VTX1800R
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Laur »

Kuidas on ATV`ga kulgejate tervitusega, kas nagu traka mehed ja võib jätta tähele panematta.

M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Kasutaja avatar

harrastaja

Lugemata postitus Postitas harrastaja »

Hans kirjutas:
Speedfreak kirjutas:

Rollumehi ei ole tavaks tervitada, ei respekteeri neid tegelasi.

Mix mitte :shock: Ikkagi inimesed ju ja ehk tulevased tsiklistid :P

Hans

ise olen ka vahest mõelnud, et mis siis saab kui need suureks kasvavad..

erikthazidrider

Lugemata postitus Postitas erikthazidrider »

Laur kirjutas:

Kuidas on ATV`ga kulgejate tervitusega, kas nagu traka mehed ja võib jätta tähele panematta.

Olen tervintanud, ja tervitas vastu kah.

Kasutaja avatar

ziim911

Lugemata postitus Postitas ziim911 »

Laur kirjutas:

ATV-ga sõites tervitan tsikliste ja kõik viisakalt vastu tervitanud, isegi kopteri vennad, samas paar Ducati venda on kohe pea ära pööranud :? :lol:

Suzuki Kingquad 700 - >Suzuki gsx-r 600 K5 - > BMW G650GS -11
Kasutaja avatar

Freaksmart
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Freaksmart »

Tallinnas enam ei tervita üldse (kui keegi tervitab, siis tervitan vastu, kuid ise algataja kunagi ei ole). Põhjus on väga lihtne. On olemas teatud piir, ning kui rataste arv üle selle läheb, kaotab see tervitamine igasuguse mõtte ja omapära. Nagu näiteks väääga palju aastaid tagasi tervitasid ka kõik vaz 2108 omanikud üks teist sest neid oli vähe.
Tallinnas on minu arvates sellel aastal see koguse piir juba ületatud ning sellest tulenevalt ka ei tervita.

Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Laur kirjutas:

Mina ei trakamehi ei tervita. Võibolla teen nüüd kellelegi liiga, kuna ma ühtegi isiklikult ei tunne, aga mulle on neist jäänud selline "mina olen kunn ja mul on teistest savi" mulje.

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

CB500 kirjutas:

Mina ei trakamehi ei tervita. Võibolla teen nüüd kellelegi liiga, kuna ma ühtegi isiklikult ei tunne, aga mulle on neist jäänud selline "mina olen kunn ja mul on teistest savi" mulje.

Pigem jääb nendest (NB! linnavahel) paarutajatest küll mulje et kuna Hummerit ei jõua osta siis näe, ostisn ATV :twisted: .

Mina tervitan VASTU kõik kes mulle käppa tõstavad. Lapsed, vanurid, asotsiaalid, kassid, koerad, rollerid, ATV-d jne. Aga ise viipan loomulikult mootorratturitele, kellele siis veel.

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

Riding with a King!

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Lihtsalt südame tegi soojaks...
Olin just sõidueksamilt läbikukkunud, närvid olid olematud...
Hakkasime tsiklit ära viima (õppesõidu põhimõttega)
Üks tsiklist sõitis peateel mööda ning tõstis käe tervituseks kõrgele üles ...
See päästis mu päeva, muidu oleks vaene poksikott jälle haiget saanud :twisted:

Kasutaja avatar

FleXer
Tsikkel: smv 750

Lugemata postitus Postitas FleXer »

Ma ise sõidan mopeediga mis enduuro kujuga , enamus tsiklivennad tervitavad mis on väga tore, vahest mõni ülbe bike vend või kroomiga ei tõsta kätt tervitamiseks
Tervitan ka kõiki rollerivendi, üldjuhul need kes teavad mind lehvitavad vastu aga kõik teised ei tee väljagi :P
Tervitamine on üks tore asi !

oli: kymco agility 50 ; aprilia rx 50 ; mz 125 sx
Kasutaja avatar

speedvana
Tsikkel: FZR
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas speedvana »

tegin eila sõbra enduroga paar kiiremat, kõik skuutri ja jetimehed viskasid käppa, keegi ei pannud paljuks,et olin väheke teise sõidukiga ja üldse on topu tore kant!

Kasutaja avatar

harrastaja

Lugemata postitus Postitas harrastaja »

speedvana kirjutas:

tegin eila sõbra enduroga paar kiiremat, kõik skuutri ja jetimehed viskasid käppa, keegi ei pannud paljuks,et olin väheke teise sõidukiga ja üldse on topu tore kant!

võibolla olid sõbra sõbrad? ostsin kunagi sõbralt auto ja pärast veel pool aastat lehvitasid linnas inimesed, keda ma ei tunne ja kunagi näinud pole:)

matti

Lugemata postitus Postitas matti »

Mul oli tallinn-tartu maantee peal veel nii et mingi teine suzuki omanik sõitis kõrvale ja siis tuuritas,ma koolesin vaikselt enda enduroga edasi 110 km/h,ja siis nagu niuhti nokk lennus ta kadunud oli :roll: Järelemõeldes isegi äge temast , aa tol hetkel ehmatav :P Viskasin siis käppa vastu kah kui kõrvale sõitis :wink:

Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

Täna viimsi kandis isegi üks rollu vend lehvitas aga teised olid küll nagu puunukud isegi pinokkio on nende kõrval aktiivsem.Nii,et lehvita palju tahad rolluvennad ei suuda lihtsalt reageeerida sellise kiirusega veel nagu tsiklijuhile kohane.Kui avastavad austuse osaliseks saamist siis tuleb hakata juba teiste olude peale reageerima,liiklus on ju linnas tihe.

raitonrait2

Lugemata postitus Postitas raitonrait2 »

dimi1974 kirjutas:

Täna viimsi kandis isegi üks rollu vend lehvitas aga teised olid küll nagu puunukud isegi pinokkio on nende kõrval aktiivsem.Nii,et lehvita palju tahad rolluvennad ei suuda lihtsalt reageeerida sellise kiirusega veel nagu tsiklijuhile kohane.Kui avastavad austuse osaliseks saamist siis tuleb hakata juba teiste olude peale reageerima,liiklus on ju linnas tihe.

ega kõik ka uimas ei ole!

KOndimootor

erkij

Lugemata postitus Postitas erkij »

sõidan ise quadiga ja enamus tsiklivendasid tõstavad kätt, väga tore

Bööm heedsot

Lugemata postitus Postitas Bööm heedsot »

olen tähelepannud, et õppesõitjatel pole kombeks käppa visata :P

Kasutaja avatar

lynxitar
Tsikkel: Honda VT600C Shadow

Lugemata postitus Postitas lynxitar »

ma küll õppesõidu ajal püüdsin vastu leffata, kuigi vist mitte niiväga enesekindlalt aga seda enesekindlamalt noogutasin peaga (sellega ma niikuinii vehklesin igalepoole-küll vaadata tagasi ja õpetaja jutu peale anda märku et kuulen jms). Isegi eksami ajal sattusin ühe tsiklimehega kõrvuti foori taga seisma ja saime ka tervitatud :lol:
Muidugi on õppijatel raske alguses reageerida ka tervitamisele, sest kõiki muid asju peab vaatama, nägema ja vastavalt reageerima ka. Seega ma ei pane pahaks kui nad vastu ei tervita...

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Bööm heedsot kirjutas:

olen tähelepannud, et õppesõitjatel pole kombeks käppa visata :P

Mina olen 100% käppa visanud, kui olen jõudnud, siis ise esimesena :twisted:

alan

Lugemata postitus Postitas alan »

Ma ka õpperoolis viskasin, küll mitte esimesena. Päris mõnus oli siis muheleda omaette kiivri sees. Korra ristmikul vasakpööret oodates sattus vastu üks naisterahvas tsikli seljas, tema käppa ei visanud vaid noogutas ja naeratas meeldivalt. Tore, et õppuritest ka lugu peetakse :)

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”