Ringraja masinad liiklusest ära!
Maku kirjutas:Ringrajal ju teadupärast öösiti ei treenita/võistelda. Ja üldse vähem vingumist igasuguse müra pärast, kui ikka linnas elad sis paratamatult müra päevast-päeva. Kuskil pärapõrgus metsa sees saab rahu. Mul elab paar maja edasi mingi trummifänn, kes koguaeg neid harjutab. See ajab ikka mind kll ka vihale vahest, aga seepärast ei saa ju trumme keelata kohe? vbla talle ei meeldi ka mu tsikli müra, kuigi mul on originaal väljalase ja öhtul koju sõites ma proovin ikka vaikselt töristada. Rohkem sallivust
Eks sellepärast ongi müranormid mootorsõidukitele välja mõeldud, et müra on ilma paigast ära süütega H-D vendadeta ja tühjade torudega supermotoässadeta niigi piisavalt. Ega mu enda 1200 cc ja Devili sumpa ka just maailma vaikseimat häält ei tee, aga ta on siiski legaalsuse piirides ja ma justnimelt üritan asustatud punktis ja/või hilisel kellaajal ka rahulikult sõita, mitte torud lahti väänata. Selle vastu ei saa kellelgi midagi olla. Mind ei sega, kui inimesed ja masinad mu akna all normaalselt kulgevad, ma elan tõepoolest linnas ja see on minu valik. A kui mingi wannabe mul siin keset ööd oma hüpermüristajaga kiiruskatseid teeb, siis vahel viskab küll üle. Õnneks on Tallinnas siledamaid ja laiemaid tänavaid, nii et mul pole seni veel olukord väga hull
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.