Ringraja masinad liiklusest ära!

Kasutaja avatar

Maku
Tsikkel: Kawa ZX-6R '04
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Maku »

ollo kirjutas:
rix125 kirjutas:
ulmo kirjutas:
bash kirjutas:

Ma usun, et 99% rahvast topib sportsumpsi sellepärast, et KAIF on kuulata, mitte tähelepanu vajadusest.

Kuula seda kuskil oma eluruumides vms sellises kohas, kus teisi ei häiri.

Ma arvan, et kui see lärmakas sumps kellelegi nii väga närvidele käib, siis ei ole sel inimesel motomaailmast küll midagi otsida, sest enamus tsiklitest ikka lärmavad kui mootorit vähegi kasutada.....tõesti võiks võtta jalgratta ja metsas sõita.

No mõttemaailm ei saa ikka nii mustvalge ka olla... et kui 24/7 tsiklilärmi ei taha kuulata, siis ei peaks üldse tsiklitega tegelema? Hell oo...
Ma sõidan ise tsikliga ja käin suurima rõõmuga rinkat ja motokrossi vaatamas, kusjuures helitaust on selle asja juures üks meeldivamaid külgi. Kodu ma ringraja peasirge kõrvale siiski ei ostaks ja näiteks öösel tahaks vahel magada ka kiiruskatsetel viibimise asemel.

ollo@nõmme-tee-ringrajalt

Ringrajal ju teadupärast öösiti ei treenita/võistelda. Ja üldse vähem vingumist igasuguse müra pärast, kui ikka linnas elad sis paratamatult müra päevast-päeva. Kuskil pärapõrgus metsa sees saab rahu. Mul elab paar maja edasi mingi trummifänn, kes koguaeg neid harjutab. See ajab ikka mind kll ka vihale vahest, aga seepärast ei saa ju trumme keelata kohe? vbla talle ei meeldi ka mu tsikli müra, kuigi mul on originaal väljalase ja öhtul koju sõites ma proovin ikka vaikselt töristada. Rohkem sallivust

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”