Ringraja masinad liiklusest ära!
kus on ikka probleemid siin
ma ise tänaval ple sõitnud juba jupp aega, kuid selle probleemi ees mis te siin lahkate ja nagu eluvariante välja pakute tekkis mul selline mõte et võiks keelata üldse siklid ära siis ju tänaval
kui me võtame üldise pildi siis on see tsikli tüüp custom-supermoto-enduro-chopper-bike-tourer-touring bike või mis iganes tsikkel siis ca 80% meie tänava pildis olevatest siklitest, on nad siis uued või kasutatud on vähemalt slip on või sisi eest taha uus väljalase, seega printsiib louder is better mis tihtilugu meie liikluskultuuri või sisi kultuuritust tõele ka vastab.
See kui hakavad edasimüüjad mingeid litsentse küsima, läheab asi üldse käest ära. Kuna meie ühiskonna inimeste põhimõte ala naabrist parem tüüpi ju, kui naabrimehel on sportsumpa, siis krt ehitavad kõik ise enda sumpsid ümber ja mis hullumaja puhvet siis lahti läheb. Asja oskamatu kätes muutuvad need hääled ikka täiesti ulmeliseks kuna kui racing full system alt töötab suht vaikselt siis nac Self made sumpse mis karjuvad igal pöördel lausa räigelt, kui see parem siis andke tuld
ja samas krt mulle käib ka jumala närvidele see kuidas krt trambivad inimesed, südalinnas elada ei saa, muudkui käivad majast mööda ja see bladin hakkab ajudele, ja veel velo meestest üldse ei räägiks, krt see kodarae vihin on ka ikka jube
Ma ei saa sellest topicust üldse aru, Kreisiraadios oli hea repliik: "Sõida, aga ära mölise!"
krossi2ss kirjutas:teitur kirjutas:Aga mis siis saaks kui sportsumpse müüdaks ainult neile kellel on vastav paber ette näidata, et ta ka sõidab masinaga krossi või ringrada
Siis hakatakse tellima neid välismaalt.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.