Honda XRV 750 Africa Twin
Tere,
Briti foorumis olen lugenud (RD07) esivedrustuse korrigeerimisest palju(võibolla kehtib see ka RD04 kohta). Mõtlesin ka ise väikseid muudatusi teha. Kuna endal orig. vedrud ees, siis vahetasin amordiõli - 15w jääb ilmselgelt liiga viskooseks. Kiirel ja ebatasasel teel oli väga hea, aga "eesti" kõvadel teedel hakkas oma nn. pehmust kaotama. Kiidetud 10w on igati sobilik ning pikemalgi sõidul ei väsita - ebatasasel teel tööd paremini kui soovitatud 5w.
Siledal kruusteel ning asfaltkattega teel 5w vahetada küll ei ole vaja, aga kui ikkagi natuke kaugemale minna ning rohkem auke leida siis 10 w on sobilikum.
Kas keegi on ka amorditorude pikkust muutnud, kui prille allapoole lasta(15mm, manööverdamist pidi parandama)?
TO: OWE
Endal sellist vilinat ei ole täheldanud, kuigi tean et esirattalaagrid ja rehv on mul häält teinud. Hetkel ei teagi kas teeb laager(mis just vahetatud) või rehv (mille marki just vahetasin). Tekib kuskil 80 juures ning kaob pärast 90 . Ühest vilinast sain lahti tuuleklaasi muutmisega, paagil kõhuli olles kadus see - rehvi hääl siis ei kao. Generaator muidugi viliseb, aga see vist teeb sama häält koguaeg(ja seda olen paljudel kuulnud).
Honda AT RD07
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.