õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

speedvana
Tsikkel: FZR
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas speedvana »

on ju üks LE kõikidele mootorsõidukitele!
pole kuulnud, et kui on RRRRR ratas, siis on seda tyypi tsiklitele tavaliikluses erandid!
või siiski on :roll:

Kasutaja avatar

Steelrider
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Steelrider »

Tegelikult ootasin ma ammu sellise arutelu tekkimist siin teemas.
Juba mõni aeg tagasi, olles paar korda auto roolis selle "õhtuste sõidukaaslaste" pundiga linnas ja linna ümbruses kokku puutunud, matsin ma väga sügavale maha mõtte selle seltskonnaga liituda. Võibolla sattusin ette mõnel "säravamal" momendil, igatahes pidasin ma sellist sõidustiili arulagedaks, eriti grupina sõites.

K-750 1962, K-750M 1968, M-62 1963, Suzuki GSX-R 600 K3

http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
Kasutaja avatar

S.S.D.D.

Lugemata postitus Postitas S.S.D.D. »

Vot ei saa olla kommenteerimata.
Ma ei näe probleemi kui keegi kiiremini eest ära vurab. Need kellel "R" ?! tüüpi rattad ja adrenaliinilaksu vaja, palun väga, uha kuis tahad ja tilk püksis kannatab. Mina pimedas metsa vahel üle 90-100 kindlasti ei julge väänata sisse, sõltumata kas cruiseri või bikega. Damn, elu on armas ja ei soovi riskida. Teiste eest aga ei saa vastutada.
Kui mingi pisem grupp uhab mitte vastuvõetava kiirusega ees ära ega neile ei pea ju järgi sõitma. Tekib kuhugile tahapoole tiba aeglasemalt sõitvate rataste grupp ja kogu moos. Isegi see, et ei tea kuhu keegi eespool täpselt pööras ei peaks ju morjendama. Sõidame(te) lihtsalt oma grupiga teises suunas ja saab teha teise ringi ;) Oluline on ju siiski mingi seltskonnaga KOOS sõit mitte ilmtingimata SAMA seltskonnaga kellega alustasid cruis ka LÕPUNI sõita.

ps) suures grupis sõit annab teatud " karistamatuse " tunde, ei saa ju 10-15 200km/h sõitvat ratast maha võtta üheaegselt rajalt... eks see ka põhjuseks "R"" rallyl". Ja kui veel reg.number on kavalalt tagaratta peale porilaua külge n.ö. "sisse poole" installitud, siis ei saa kottigi ka hiljem tuvastada...

Only a Motorcyclist knows why a dog sticks his head out of the window of the car...
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

HeitiKender kirjutas:
sepp kirjutas:

olen nõus ,et mingi kord peab olema,et olex ohutum.
aga siiski enamus inimesi ja ka mina, ei ole ostnud omale R klassi ratast,et tixuda sellega 100kmh.
arvan,et sellel teemal kui kiiresti keegi sõidab ei ole mõtet siin arutleda.. pigem räägiks ainult sellest,et mingi kord võix olla ja päris kyljealt keegi mööda ei kiirendax.

Mul hakkas see su naistesõimamise lugu juba meelest minema aga no mis sa teed, ajad reageerima. Luba, ma selgitan:

Kõikide tänapäeva autode tippkiirused on suuremad kui 90km/h ja 110km/h. Mis sa arvad, kas enamik neist ostsid need selle pärast, et 100km/h tiksuda? Vale! Enamik - sinu loogika järgi - ostsind need selleks, et "tempo magnifico" teha! Kahesaja või tuhandega, tähtedeni!

Grupisõit on grupi sõit. Grupi vajadused on esmatähtsad ja alles siis tulevad meie isiklikud ambitsioonid. Kui lepitakse kokku, et tempo on 100, siis on tempo 100. Mitte 100 ja R-klassi meestele 140. R-klassi meeste, kes EI soetanud endale pilli selleks, et 100-ga tiksuda, ühissõidud toimuvad vähemalt 6 korda aastas Saugal. Ühisstardiga, muide ;)

mida sa erutud iga asja peale... pole ma öelnud,et 140 vaja tixuda.. mina otsin r klassi ratta sellex et tixuda 90ga mitte 100ga!! :ner:

Sauga yhistardid pole ka mulle võõrad :)

Viimati muutis sepp, 28 Sept 2007, 13:00, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Tips

Homme sõitma

Lugemata postitus Postitas Tips »

Ahhoi kauboid!
Kuna ilmateade lubas, et täna sajab mingi törts ära ja homme kuni 22 sooja siis on plaan minna ringile. Ilmselt siis Pärnu ja sealt edasi veel kusagile. Kel huvi liituge. Mõte oli, et lähme 11 paiku Tallinna kandist minema kui ilm norm on.

TeRRRRRRvitused :-)

Teema algataja
Kermik

Lugemata postitus Postitas Kermik »

AndrusB kirjutas:

Tere!
Ehk sõidaks vahelduseks?
Näiteks seenele.
Laupäeval?

Andrus

Oleksin suure tõenäolsusega käsi.

Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

Kermik kirjutas:
AndrusB kirjutas:

Tere!
Ehk sõidaks vahelduseks?
Näiteks seenele.
Laupäeval?

Andrus

Oleksin suure tõenäolsusega käsi.

Kurask käisin . Niipisikesed ja tüütud olid. Ehh kahju ,et meil metsades neid "RRRR" tüüpi seeni ei ole :lol: :lol: :lol:
Aga nädalavahetusel sõita võiks ja seenelistele võiksin moraalseks toeks olla.;)

Kasutaja avatar

Andrez
Tsikkel: KTM 990 Supermoto

Lugemata postitus Postitas Andrez »

Seenemõte kah hea, aga kuna tsiklile pole kohvreid, korve, ega ämbreid installitud, siis võiks ka pigem moraalse toe eesmärgil kaasa elada 8)

Kasutaja avatar

motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

Suzumen kirjutas:

Mis puutub sõiduoskusesse, siis seda on võimalik õppida. Piisavalt on teemasid, kus pakutakse võimalust erinevatel radadel harjutada. Seal ongi kõige mõistlikum õppida vajalikke sõiduvõtteid.
Keegi pole sündind virtuoos, kuid halamisega selleks ka ei saa.
Ghost, võin defineerida kes ei ole algaja. See on baiker, kes valitud sõidukiirusel suudab säilitada kontrolli ratta üle.

oot, rajal harjutamine ja grupis sõit on ikka kaks eri asja, selleks et grupissõitu selgeks saada peab ikka grupiga koos liikuma ja seda ka ALGAJA. Rajal olles õpid raja sõiduvõtteid ja kõike muud aga mitte grupisõitu. Sõiduvõtteid õpid ka liikluses ja igal pool mujal. Keegi pole halanud ega soigunud, ma rääkisin suuremast kiirusest, möödasõitudest ja ka paigutusest grupis sõites mis oli korrast ära. Kas AndrusB on siis algaja, kui ta üleeile külje maha pani, kuna ei valinud õiget sõidukiirust lahtise killu tõttu ristmikul :?: :?: :?:
Algaja pigem ikka see kes millegagi alustab ja ei oma palju kogemusi. Ja kui me nii suhtume et sina jobu tiksud 100-ga, ma ei viitsi uimata nii aeglaselt aga läheme ja sõidame kenasti kõik koos, siis see ei toimi eriti hästi. nn kõvatamiseks on kohti küll ja veel ja seda ei peaks grupi keskel tegema, võib vabalt ennem sõidu algust korraks köita kõikide tähelepanu paari kõvema sõnaga ja siis kõva selge häälega öelda: "MINA OLEN KÕIGE KÕVEM TEGIJA TSIKLI SELJAS ÜLDSE :!: " ja ongi valmis, võib alustada rahulikult ja korrektselt sõitu kõik teavad ja ei pea esinema või võistlema kohtade pärast grupis. Oma lollusest ja valesti valitud kiirusest olen saanud oma vitsad kätte juba ammu, siit ka vbl suurem ettevaatlikus selliste uhamiste suhtes.

Viimati muutis motoratsutaja, 28 Sept 2007, 18:40, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Hunnev
Kaupmees
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hunnev »

mõtlesime täna tulla tallinnasse tiirule. Kui miskit huvitavat, ja miski kogunemine ka teil täna toimumas võiks keegi teada anda telefonil 5124807

http://www.parnumoto.ee
ott@parnumoto.ee
Mootorratta kaubad, kuluosad, mootorrattad, atv-d 5665 9044
Mäevarustus Tootjalt K2 (LAUAD/SUUSAD/SIDEMED/SAAPAD)
Jalgrattad ja jalgratta varustus /Müük/ Hooldus/ Remont
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
Kasutaja avatar

Monstro
Kaupmees
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 10 korda

Re: Homme sõitma

Lugemata postitus Postitas Monstro »

Tips kirjutas:

Ahhoi kauboid!
Kuna ilmateade lubas, et täna sajab mingi törts ära ja homme kuni 22 sooja siis on plaan minna ringile. Ilmselt siis Pärnu ja sealt edasi veel kusagile. Kel huvi liituge. Mõte oli, et lähme 11 paiku Tallinna kandist minema kui ilm norm on.

TeRRRRRRvitused :-)

keila kandist alustajatega liituks hea meelega. Kuskohas kogunemine ja mis kell?

Mootorrataste lisavarustus www.motokaup.ee ja akud/laadijad www.patareid.ee
Kasutaja avatar

Graal

Lugemata postitus Postitas Graal »

Kas homme ka sõitjaid on? 13:00-14:00 paiku laagri Statoil oleks okei?

Italian POWER
Kasutaja avatar

tok-tok

Lugemata postitus Postitas tok-tok »

Graal kirjutas:

Kas homme ka sõitjaid on? 13:00-14:00 paiku laagri Statoil oleks okei?

Ma arvan, et kell 14 oleks homme igati ok :wink:

Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130
Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

Tahan küll homme sõita ja tulen siis Laagrisse kui kohta ei muudeta. :D

Kasutaja avatar

HeitiKender

Lugemata postitus Postitas HeitiKender »

AndrusB kirjutas:

Tere!
Ehk sõidaks vahelduseks?
Näiteks seenele.
Laupäeval?

Andrus

kuldaväärt mõte! Korvid kaasa ja miks mitte. Puuke vist ka pole enam.

Kasutaja avatar

Magimees
Tsikkel: Aprilia Shiver 750cc

Lugemata postitus Postitas Magimees »

Ma arvan, et kell 14 oleks homme igati ok Wink

Tervist, kas keegi marsuuti oskab öelda? Kui üldse oma enduurokaga mõtet tulla on (ei saa liigelda kogu aeg üle 130, mootor kuumeneb üle) :lol: , seega , kui kuhugi suurtele maanteedele ei roni, siis arvatavasti võiks ka kampa hüpata.

Võrr-> Stella 50cc -> Moskva 125cc ->Dirt bike 110cc ->Kawasaki KMX 125cc -> Aprilia Shiver 750 cc
Kasutaja avatar

UMMI
Tsikkel: kawasaki ZX 10R

Lugemata postitus Postitas UMMI »

üritan ka ennast kella 14.00 laagrisse smuugeldada , kui õigel ajal ennast voodist välja saan , öösel vaja tööl olla :lol:

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700
Kasutaja avatar

dimi1974

Magimees kirjutas:

Ma arvan, et kell 14 oleks homme igati ok Wink

Tervist, kas keegi marsuuti oskab öelda? Kui üldse oma enduurokaga mõtet tulla on (ei saa liigelda kogu aeg üle 130, mootor kuumeneb üle) :lol: , seega , kui kuhugi suurtele maanteedele ei roni, siis arvatavasti võiks ka kampa hüpata.

Aga paku välja mingi marsuut.Mulle sobivad kõik teed välja arvatud kruusateed mis endurole on muidugi savi.Aga teekond võiks olla pikk,põnev ja vaheldusrikas siis ei jää naine taga magama.

Kasutaja avatar

Magimees
Tsikkel: Aprilia Shiver 750cc

Lugemata postitus Postitas Magimees »

Aga paku välja mingi marsuut.

Ei ole eriti tallinnast välja saanud... praegu tulevad pähe ainult teed peale tabasalu, kui suundud paldiski poole, seal on huvitavad laugelised kurvid, vaade ka vahepeal ilus.

Samas pole ise kunagi loksas ära käinud, seal kandis peaks ka olema suhteliselt vaheldusrikkaid teid.

Pole kahjuks Tallinna lähiümbruses palju käinud, seega jätaksin marsuudi valimise targemale.

Võrr-> Stella 50cc -> Moskva 125cc ->Dirt bike 110cc ->Kawasaki KMX 125cc -> Aprilia Shiver 750 cc
Kasutaja avatar

dimi1974

Olen ise Kuusalust aga siin kandis on küll huvitavaid teid.Tallinn-Kuusalu-Leesi-Loksa-Käsmu või Võsu-Rakvere-Aegviidu-Tallinn.Olen korra sellist rada sõitnud.Palju on mereäärset ala.Aga see siin lihtsalt nüüd üks variantidest.Sõidan meeleldi ka Pärnu,Haapsalu jne lihtsalt tunnen,et see nädalavahetus on veel ilus ja siis läheb käest ära.

Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

parim on muidugi Rakvere Jõhvi Toila Saka Rakvere , tõiseslt nauditav sooja tuulevaikse ilmaga

Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

dimi1974

Sobib samuti Toilas koolis käinud.Ka seal on palju vaadata.

Teema algataja
õunapunn

Lugemata postitus Postitas õunapunn »

Mulle jääb kell 14.00 vähe hiljaks.Pean tagasi Lasnamäel olema hiljemalt kell 17.Kui võimalust on , võiks varem alustada

Kasutaja avatar

dimi1974

õunapunn kirjutas:

Mulle jääb kell 14.00 vähe hiljaks.Pean tagasi Lasnamäel olema hiljemalt kell 17.Kui võimalust on , võiks varem alustada

Minugipärast,pange aeg paika.Hommikul viskan silma peale siis kuss ja mis kell kokku saab.Eks see marsruut pannakse kokku Laagris kohapeal arvan.Seal targemad ja rohkem näinud mehed panevad asja paika.Eks meie ideid loetakse aga ei usu,et keegi nendega arvestab.Aga ok mul silm kukub kinni.Hommikuni,kuud siis kõigile tänaseks.

Teema algataja
sven358

Lugemata postitus Postitas sven358 »

mina igadahes kohal kell 13.15 laagri statoilis homme.

Teema algataja
Kermik

Lugemata postitus Postitas Kermik »

Proovin ka ennast kella 14.00`ks Laagrisse sättida.

Kasutaja avatar

RRaido
Tsikkel: CBF600S-R6-IŽ-VTR-VL800-CBR900
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas RRaido »

Kes tahab varem midagi teha siis (ise ilmselt lähen Laagrisse 12-ks Ameerikat avastama :D ):

Suur Ameerika autode tehnikaparaad: Lõpukruiis 2007
Üritusele on oodata sada kuni paarsada klaasikalist USA autot ja loodetavasti vähemalt teine samapalju pealtvaatajaid.

Raekoja ees on kõigil huvilistel võimalik kruiisist osavõtvate autodega tutvuda. Lisaks tutvustavad politsei ja Maanteameti esindajad ohutu liiklemise põhitõdesid ning õpetavad liikluses teistega arvestama. Laupäeva pärastlõunasse sobivat õhkkonda loovad bändid Brides in Bloom (EST) ja The Override (FIN).

Kruiisi marsruut
Laagri "Maksimarket" - Pärnu mnt. - Vabaduse pst. - Männiku tee - Pärnu mnt. - Viru väljak - A. Laikmaa - Gonsiori - Estonia pst. - Vabaduse väljak - Harju tn. - Kullassepa - Raekoja Plats - Kullasepa - Harju tn. - Vana Posti - Suur Karja - Pärnu mnt. - Männiku tee - Vabaduse pst.

Kruiisi ja autonäituse kava
12.00 - Autode kogunemine Laagri "Maksimarketi" parklas
13.00 - Ühissiõidu algus. Autod sõidavad läbi Nõmme ja Keslinna
14.00 - Saabumine Raekoja Platsile ning autode parkimine

NUTIKAD AUDIO-VIDEO LAHENDUSED KOJU JA KONTORISSE!
http://www.proscreen.eu
Kasutaja avatar

Cado

dimi1974 kirjutas:
õunapunn kirjutas:

Minugipärast,pange aeg paika.Hommikul viskan silma peale siis kuss ja mis kell kokku saab.Eks see marsruut pannakse kokku Laagris kohapeal arvan.Seal targemad ja rohkem näinud mehed panevad asja paika.Eks meie ideid loetakse aga ei usu,et keegi nendega arvestab.Aga ok mul silm kukub kinni.Hommikuni,kuud siis kõigile tänaseks.

Oh jahh Dimi ka kõige taregmatel ja venematel meesetel/sõitjatel on see igivana probleem kuhu sõita!!! Nii ,et usun ,et kõigi ettepanekuid võetakse hea meelga kuulda ning siis kombineeritakse huvitavam marsuut. :wink:

Kasutaja avatar

dimi1974

Ok,aga sõitma tuled Cado või täna see päev kus õlle on sõber.Ise tahan sõita ja olen Laagris siis 13.00-14.00 vahemikus.

Kasutaja avatar

Cado

Õllega täna sõber väga pole. :wink:

Aga täna on see Laagrimaksi ees Ameerika autode kokkutulek/hooaja lõpeatamine.
Kisub mind vist seekord hirmsasti sinna poole.
Tulge ka saage seal kokku?
Pärast sõitate kuhugi aga ennam vaatate huvitavaid autosi. :wink:
Ilmselt õhtupoole siis vahetaks nelirarast kahe vatu.

Ajakava juba Anton kirjutas üleval pool.

Suletud

Mine “Üritused”