Autmaat toores/karpa jama.
Moderaator: Moded
Autmaat toores/karpa jama.
Nii , roller speedfight .
Panen käima , toores taga käib tükkaega ja kui toores kaob käib väga hädiselt ja jääb seisma. Pmt. nagu kohapeal ei käi sõidab hästi. Ja niimoodi töötab väga hästi kui toorest pole karpa küljes ja selle asemel teip , aga siis kiirendus on nirum , aga mitte palju halvem , kuuid toorega rebib ikka paremini.
Karpa on minujaoks puhas , olen proovinud kahte erinevat toorest , milles kuradis see häda on??
Tükkaega on see jama olnud , ja tükkaega olen teibiga sõitnud ja seda pidevalt vahetanud. ![]()
Eriti ei usu et keegi midagi tarka pakub aga jahh...
Tühikäigu pöörete kruvi ei aita mitte midagi , ära nüüd tule ütlema et vale kruvi. Ja ma ei usu et mu mootor läheb nii 2-5 min nii soojaks et peaks kohe välja surema..
Pmt. kõik on ka vahetatud , väntvõlli laagrid , väntvõll , silku , kolb jne. Töötas tükkaega ilusti , kiirendus kõik ok ja mingipäev siis juhtus see , tükkaega sai uuritud milles kamm on ja siis lõpuks kui toorest ei olnud ja näpp ette panna siis töötas , saigi teip panud. Aga nüüd toores pmt puudub ja kiirendus kah halvem kõvasti , rolleril jõudu nüüd mega vähe jõudu ja väga uim nagu. ![]()
-
oldmoped
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
nael kirjutas:kui toorest ei olnud ja näpp ette panna siis töötas , saigi teip panud. Aga nüüd toores pmt puudub
Vastupidi - lisakütuse kanal on koguaeg avatud, ehk siis "toores" on koguaeg peal ja masin saab kütust tunduvalt rohkem peale.
Kui on segunõelaga karburaator, siis tõsta nõel aste-kaks kõrgemale ja pane magnetklapp peale tagasi.
-
Flamer.^
Kuna lukus ei ole , siis võin kirjutada kah juu.
Et töötab praegu niimoodi et toores küljes aga juhtmed ühendamatta , vb mõni juhe või asi sealt katki ei ole jõudnud uurida. Aga arvatavasti sooviks ikkagi manuaaltoore peale panna.
Ag praegu niimoodi töötab hästi , kiirendus kõik on , tühikäik on jne. Ainult nüüd toores puudub. ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.