Lastekodude projekt

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

E6ert

Lugemata postitus Postitas E6ert »

Võtab ikka silma märjaks küll. Mõelda vaid. Piltide järgi tuleb juba seda soojust ja rõõmu.. mis veel siis kohapeal olla võis? tore, et meie seas leidub inimesi kes võttsid vaevaks kohale üldse minna.. ma arvan, et neid inimesi ei oska mitte kui kuidagi tänada. loodame, et järgmine aasta läheb veel rohkem inimesi.. Olge tublid ja respect eestvedajatele ja kõigile kes võtsid vaevaks sinna kohale minna. 8)

Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Veel üks mõte mis tekkis seoses j2rgmise aastaga. Kas see oleks halb m6te, kui anda vanu riideid ära, mida enam ei kanna? Paljudel kah lapsed ja riietest välja kasvamine on kibekiire.

Mustu

Lugemata postitus Postitas Mustu »

http://www.minupildid.ee/main.php/users ... ewsIndex=1

Järgmine kord toon Naistelehti ja Kroonikaid ka :idea: :P

Siis on kõigil sära silmis! :)

(thnx, Õnnekas - juba muudetud)

Viimati muutis Mustu, 25 Sept 2007, 10:06, muudetud 1 kord kokku.
GSR 600 -> ?
ready to ride - 24H
Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

Mustu kirjutas:

milline sära ka kasvataja silmis... :D

Tema pole mitte kasvataja vaid asja organiseerija ning see kotitäis õppematerjale millele lisati mõned ajakirjad ja shokolaadi jäi kindlasti lastele.

Kasutaja avatar

Habib
Tsikkel: Suzuki V-Strom

Lugemata postitus Postitas Habib »

Mustu kirjutas:

milline sära ka kasvataja silmis... :D

(lol) (lol) (lol)

10 punkti siitpoolt teele! tuju jälle hommikul hää :D
Sry, OT

Lambad on siin ja... lambad on sääl...
Kasutaja avatar

Teema algataja
Konsulent
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Konsulent »

Mustu kirjutas:

Siis on kõigil sära silmis! :)

(thnx, Õnnekas - juba muudetud)

Anita palus edasi öelda, et Kroonikat ta ei loe, sest on garaažis kasvanud. Ja ausõna, kõik, mis toodi, sai lastele - ta jagas neid värke õhtul peale üritust. Ta ütleb, et särasilmi ei suutnud sel hetkel näidata, sest pildilolev paberkott eraldas küüne sõrmest ja pigem oleks vanduda tahtnud :evil: Ja tore, et Habibile tema valuväljendus nii head meelt tekitas, ta on valmis teine kordki haiget saama :lol:

Niipalju veel, et ka mängud ja võistlused olid valmis mõeldud, aga lapsed nõudsid ainult sõitu ja ei midagi muud.

Riietest. Kogemus ütleb, et kui riided on tõeliselt hea väljanägemisega ja vähe kantud, siis võib neid alati tuua. Muidu on nad vanade kaltsudega üle ujutatud, mis tähendab suurt sorteerimistööd ja prügimäe arveid.

Suur tänu teile, olete fantastilised.

Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

mulle tuli veel selline asi meelde mida kunagi Tuhkatriinu orgunnis. Enne lasteka üritust uuriti kasvatuspersonalilt, et mida kõige rohkem vaja oleks. Siis oli väike korjandus, mille rahade eest vajaliku manti osteti ja kohale viidi. Kommidele ja muudele asjadele lisaks loomulikult :)

Seega võiks me ka järgmine kord nii teha.

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

Alwayslate
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alwayslate »

Olen mõned aastad koos streetrace.org seltskonnaga samalaadseid üritusi Maidla ja Haiba lastekodudes teinud.See tunne mis sellest tuleb teeb südame soojaks veel pika pika aja.Seekord kahjuks perekondlikud põhjused ei lubanud endal kohal olla,aga teine kord olen kohal.
Suur respinku korraldajatele :)
Edit:Teine kord kui streetrace.org rahval plaan minna siis panen siia ka lingi üles ja ühendame jõud.

Minsk->Jawa->Yamahaxj600n->Yamaha dragstar 650->Suzuki TL1000S->SV 1000 S-> TL1000R
Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

Motopaks kirjutas:

mulle tuli veel selline asi meelde mida kunagi Tuhkatriinu orgunnis. Enne lasteka üritust uuriti kasvatuspersonalilt, et mida kõige rohkem vaja oleks. Siis oli väike korjandus, mille rahade eest vajaliku manti osteti ja kohale viidi. Kommidele ja muudele asjadele lisaks loomulikult :)

Tuleks ainult orgunnida arve kuhu raha läheb.Motokas sa oled selles tugev.Organiseerimises :D

panic

Lugemata postitus Postitas panic »

Pärnu võite ka listi lisada.
üritus oli tore, eelmisel aastal sai Libatsel käidud oli ka tore üritus.

Aga minu poolt suured tänud väga maitsva supi eest :D

Honda CBR 600F; Honda CBR 900RR
Ära karda surma, vaid karda elu
Kasutaja avatar

Kajar
Tsikkel: DNEPR MT-9(külghaagisega)72a.
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Kajar »

SUPER üritus!
Äkki järgmine aasta Kaagverre? :wink:

Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

Motopaks kirjutas:

Mina osalesin tookord väga aktiivselt. Kogusime raha, isiklikult koos Tuhkatriinuga realiseerisime selle asjadeks (tookord oli puudus joonistustarvetest/muudest tubastest tegevustest), paljud inimesed ja firmad ,nende taga, annetasid veel kastide kaupa riideid ja muud nänni. Oli väga kordalänud üritus. Meie tegime seda jõulude ajal, miks mitte ka seekord väike delegatsioon ja kingikott jõuludeks kokku panna? Ratastega sõita lapsed ei saa, aga tunne, et neid ikka ka talvel meeles peetakse on kindlasti väga meeliülendav.

Vahest sõidan ja teen asju.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Poolt :)

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

seekord ma ilmselt organisatoorse poole pealt kaasa aidata ei saaks logistilistel põhjustel, aga kui usaldusväärne inimene oma pangakontoga pealikuks valitakse, siis saaksime kogu foorumi peale kindlasti päris arvestatava summa kokku.

Vahest sõidan ja teen asju.
Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

nüüd tuli veel üks hea idee mida võiks natuke vaagida.

Orgunniks sealsetele(loomulikult võib teistele ka) lastele mingi väljasõidu kuskile ägedasse kohta. Olgu siis kino, teater, näitus, muuseum, kontsert... mis iganes huvitav võiks olla.
Iseenesest väga lihtne orgunn, vaja ainult piletid osta ja buss tellida.
Kasvatajad pakiks ka ilusti kaasa sest mina oma peale küll 30 lapse turvalisust ei tahaks võtta :)

Ja jõulude ajal võiks teha väikse korjanduse küll. Kui saame oma jõududega paar-kolm lastekodu ära katta oleks väga tubli :)

Seega pakun välja plaani... need kes on mingite lastekodudega kokkupuuteid omanud... Tiit- Paide omaga, Lauri - Tilsi lastekas ja Pireti ja Tuhka asi seal ... ma ei tea mis selle koha nimi oli...
saaks äkki järgmise kuu jooksul teha väikse uuringu, et mida vaja oleks. Siis kui vajadus on tuvastatud saame korjandusega algust teha :)

motokas

Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

Moonchild

Lugemata postitus Postitas Moonchild »

Motopaks kirjutas:

nüüd tuli veel üks hea idee mida võiks natuke vaagida.

Orgunniks sealsetele(loomulikult võib teistele ka) lastele mingi väljasõidu kuskile ägedasse kohta. Olgu siis kino, teater, näitus, muuseum, kontsert... mis iganes huvitav võiks olla.
Iseenesest väga lihtne orgunn, vaja ainult piletid osta ja buss tellida.
Kasvatajad pakiks ka ilusti kaasa sest mina oma peale küll 30 lapse turvalisust ei tahaks võtta :)

Ja jõulude ajal võiks teha väikse korjanduse küll. Kui saame oma jõududega paar-kolm lastekodu ära katta oleks väga tubli :)

Seega pakun välja plaani... need kes on mingite lastekodudega kokkupuuteid omanud... Tiit- Paide omaga, Lauri - Tilsi lastekas ja Pireti ja Tuhka asi seal ... ma ei tea mis selle koha nimi oli...
saaks äkki järgmise kuu jooksul teha väikse uuringu, et mida vaja oleks. Siis kui vajadus on tuvastatud saame korjandusega algust teha :)

motokas

... kahe käega poolt, ei oma küll sidemeid lastekodudega aga korjanduses osalen kindlasti!

Võiks veel lasta teha mõned ilusad korjanduskarbid ( kui annetada lastekodule raha ) võiks peale nikerdada-, joonistada-, või graveerida näiteks Bikeri logo ja mingid ergutuslaused tulevikuks, millest nad saaksid innustust et oma elu paika panna ... peale selle et lastekodu saaks toetatud jääks neile ilus meene korjanduskarbi näol. :wink:

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

Tere.

Olen samuti korjanduse poolt.Vaja vaid teada saada, mida lastele kõige rohkem vaja. Abi kättetoimetamine aga peaks toimuma kohaleviimisega koos, sest neile lastele on väga tähtis, et keegi tuleb külla.Kingitused ei peagi olema suured ega kallid, vaid lastele teeb suurt rõõmu ka väike asi, peaasi, et selle saab võõralt onult - tädilt.

See minu arusaam ja kogemus asjast.

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

Poolt

Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

ma üritan nüüd nädala jooksul selliste asjade jaoks eraldi fondi luua.
See oleks oluliselt usaldusväärsem kui mingi eraisiku arve ja ettevõtetel oleks ka lihtsam ja läbipaistvam sinna toetusraha kanda.
Ma pole kunagi sellist asja teinud. Äkki polegi nii lihtne mingit fondi teha aga ma proovin igatahes. Kui see plaan luhtub siis vaatame edasi kuidas teha :)

edu kõigile

muutsin pealkirja ka vastavamaks.

motokas

Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

Kirjutan ka alla.

Kasutaja avatar

Kristjan

Lugemata postitus Postitas Kristjan »

-

Viimati muutis Kristjan, 25 Juun 2011, 18:21, muudetud 1 kord kokku.
Africa Twin - vaese mehe LC8
Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

Kaagveraes vist rohkem nagu naise hakatised???

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Cado kirjutas:

Kaagveraes vist rohkem nagu naise hakatised???

Naiste hakatised kellel ei ole kunagi "küllalt" :twisted:

Kasutaja avatar

Kristjan

Lugemata postitus Postitas Kristjan »

-

Viimati muutis Kristjan, 25 Juun 2011, 18:22, muudetud 1 kord kokku.
Africa Twin - vaese mehe LC8
Kasutaja avatar

Teema algataja
Konsulent
Kontakt:

Mul on üks mõte. Meil on siin tehtud üks mittetulundusühing nimega Sola Integra MTÜ. Pilti logost näeb allpool.

Pilt

MTÜ üheks eesmärgiks on lastekodulaste integreerimine ühiskonda. Hetkel on lõppemas üks projekt Paide lastekodus. Projekti rahastasid Hasartmängumaksu Nõukogu, Paide linn, Türi linn ja Kulka. MTÜ-s on praegu kaks liiget.

Ettepanek järgmine: biker.ee liikmed astuvad soovi korral MTÜ liikmeks. Liikmemaks näiteks 100 EEK. Peale teatud arvu (näiteks 50 või 100) inimeste liikmeks astumist kutsutakse kokku MTÜ üldkoosolek, kus valitakse uus juhatus ja pannakse paika MTÜ eesmärgid ja tegevusplaan. Liikmemaksust kogunenud raha kasutatakse projektide omafinantseeringuks. Mida rohkem on MTÜ-l liikmeid, seda tõsiseltvõetavam see rahastajate silmis on.

Mida annab MTÜ?

1. Võimaluse koguda ametlikult raha üritusteks, projektideks, toetusteks
  2. Võimaluse saada lisaraha, kirjutades projekte
  3. Osaleda või algatada näiteks rahvusvahelisi projekte
  4. Võimaluse olla ametlikult tunnustatud ja aktsepteeritud

Mida annab MTÜ liikmele?

1. Valida MTÜ juhtorganeid ja olla ise neisse valitud
  2. Osaleda üldkoosolekul ja saada aruandlust
  3. Kindluse, et minu raha kasutatakse eesmärgipäraselt (vt. p. 1 ja 2)
  4. Võimaluse kuuluda head tegevasse organisatsiooni ja selle tegevuses kaasa lüüa.

Peale lastekodude toetamise võib MTÜ ellu viia muidki bikerite heategevaid projekte ja läbi viia kasvõi biker.ee üritusi, kui see mõttekaks osutub.

Mida arvate?

Kasutaja avatar

Teema algataja
Konsulent
Kontakt:

Vastan:

1. Üldkoosolek võib nime muuta sobivaks
  2. Raamatupidamise kulud on hetkel 1400 krooni kuus
  3. Aruandlus toimub üks kord aastas üldkoosolekul ühingu liikmetele ja seega lisakulusid ei tekita.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Konsulent
Kontakt:

Raamatupidaja teeb aruanded statistikale - see on hinna sees.
Loomulikult saab raamatupidamisteenust ka odavamalt. See võimalus on alati olemas.

OK! See oli lihtsalt ettepanek. Me toimetame niikuinii lastekodudega edasi. Mõttes on vähemalt kaks konkreetset projekti, üks neist päris mahukas.

hr.mnd

Lugemata postitus Postitas hr.mnd »

kunagi oli paari sõbraga ka plaanis MTÜ teha. Noore vanuse ja hüppelise eraelu tõttu jäi tegemata. Kõige suurem või mulle isiklikult hinge jänud projekt oli järgnev:

Viia lastekodu lapsi seiklusrajale. Lõuna Eestis on Otepäel üks ja Tallinnas Trummi basseinide juures Nõmmel ning kindlasti on neid ajajooksul juurde tulnud. Ise pole käinud aga pidi olema väga vägev puude otsas turnida. Pidi ikka mitmeks mitmeks tunniks tegevust olema. Kindlasti oleks võimalik seiklusraja omanik(ult/elt) välja kaubelda soodne hind suure grupi pealt ja kui õilas eesmärk siis ehk veel mingi boonus soodustus. Kindlasti oleksid suuremad ettevõtted ka busse soodsamalt või hoopis sponsor korras ilma rahata andma. (Kui keegi kursis siis tudengi firma "Tudegibuss" näiteks sai Hansabussilt mu meelet kas täitsa ilma rahata või olematute kuludega bussi.) Et inimesi ja ettevõtteid kes paneksid õla alla on kindlasti palju. Oleks lihtsalt vaja ogunnida. :wink:

http://www.nommeseikluspark.ee/suvi/Tere.php?lang=
http://www.seikluspark.ee/

Seiklusrada on seepärast ka hea, et sobib kõiksugustele vanustele ja on kõigile põnev. Päris pisikestele on madalamad rajad ja kergemad takistused. (Lähtun venna jutust kes käis koos oma 4 aastase tütrega). Sinna juurde (supi või prääniku kõrvale) võiks teadjamad mõnda suuremat ühiskonna probleemi ka lahata. Rääkida narkootikumidest või alkoholist või aidsist või mis iganes. Ma olen 150% kindel, et kui mõni motomees rääkiks mulle, et narkootikumid on halvad, siis see läheks mulle sadades kordades rohkem korda kui pensioni eelsed õpetajad kes seda juttu tihtipeale koolides rääkimas käivad.

Selline jutt siis... kui juba millegi tegemiseks läheb siis hea meelega aitan kaasa vastavalt võimalustele... :bsmile:

Kasutaja avatar

paarn
Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas paarn »

Mul tekkis lihtsalt küsimus, et kui Biker.ee valib välja ühe sobiva olemasoleva MTÜ, kas siis ei võiks Biker.ee liikmed lihtsalt oma annetustega toetada seda MTÜ-d ja koostöös teha üritusi reklaamides Biker.ee-d või kuidas? Või ei oleks sel juhul kontakt nii vahetu?

Ma lihtsalt ses mõttes, et mootorratturi peaeesmärk on ikka sõita, matkata, uurida erinevaid paiku ja inimesi jne, mitte jahmerdada MTÜ pidamisega, kuigi ega ka see pole keelatud. Või mis Te arvate?

Terv,
Pääru

Moto-orineteerumine: http://www.villamoto.ee
Kasutaja avatar

speedvana
Tsikkel: FZR

Lugemata postitus Postitas speedvana »

sain aru,et motorahva üritus paide lastekodus oli igati õnnestunud/kordaläinud, tore!
milleks siis, juriidilist isikut MTÜ-d vaja?
tähelepanu võiks pöörata, ida-viru lastele, saate vast isegi aru, miks!

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”