Yamaha fz6 Fazeril langeb soojenedes tühikäik ja sureb välja
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 85
- Tsikkel: FZ 6 Fazer
Yamaha fz6 Fazeril langeb soojenedes tühikäik ja sureb välja
Järjekordne kotermann kummitamas - külmalt käivitades töötab ühtlaselt ja normaalsete pööretega. Peale 3-6 km sõitu hakkavad tasapisi tühikäigu pöörded langema ja sidurit lahutades sureb mootor lõpuks välja - samuti ühtlases linna liiklusvoolus sõites 4-5 käiguga on hakanud kuidagi ebastabiilselt tööle ja katkuma
millest võiksin alustada oma otsinguid???
krt mul hakkab juba rattaid käivitades foobia tekkima - peab vist ära konserveerima oma mõlemad raudruunad ja klaasi taha hoiule panema

soovitused
Variandid mida vaadata-proovida.
- tühikäik külma mootoriga peabki veidi kõrgem olema, sestap reguleeri tühikäik sooja mootori järgi.
2.kasuta 98 bensiini kui sa seda juba ei tee.
3.võid proovida kasutada injector cleanerit, aga kindlasti õiges
segusuhtes . - millal vahetasid viimati süüteküünlad ( soovituslik välp 12000km)
5.millal vahetasid viimati õhufiltrit.
Edu
K
-
Re: soovitused
sooja mootori järgi eile juba reguleerisin, kuid abi oli mõneks kilomeetriks
asun siis küünalde ja õhufiltri kallale
Funduro kirjutas:Variandid mida vaadata-proovida.
- tühikäik külma mootoriga peabki veidi kõrgem olema, sestap reguleeri tühikäik sooja mootori järgi.
2.kasuta 98 bensiini kui sa seda juba ei tee.
3.võid proovida kasutada injector cleanerit, aga kindlasti õiges
segusuhtes .- millal vahetasid viimati süüteküünlad ( soovituslik välp 12000km)
5.millal vahetasid viimati õhufiltrit.
Edu
K

-
Vaatan ikka - aga ma olin tsikli lammutamisega nii ametis, et märganud vastata - aga tänan abi pakkumast ja kindlasti järgmine kord võtan pakkumise vastu
Suzumen kirjutas:Bobcat, kas sa oma postkasti ka vaatad vahest
zombie kirjutas:Throttle body sensor oli asja nimi, mis jupsis. Mul vahetati see ümber garantii korras. Otsi ka sarnast teemat varasemast ajast.
Kui mehaanilist viga pole, siis kisub küll sinnapoole.
Teistele kaasarääkijatele ka tänud - seekord pääsesin ainult ehmatusega ja tõdemusega, et kui sakslane räägib: " Allen Testen Kontrolle ist in Yamaha Handelskontor gemacht" - siis tuleb talle kurikaga vastu pead lüüa ja uuesti küsida - nimelt kui kevadel masina Saksast ostsin, väitis müüja, et kõik süüteküünlad, õlid, filtrid, rehvid on värskelt Yamu esinduses vahetatud ja näitas ka sellekohast servise paberit - eile vahetatud õhufilter oli küll sellist nägu, nagu oleks see seal õhupuhastis olnud alates selle masina komplekteerimisest tehas - tsikli läbisõit tänaseks 28000km(ise olen suvega 8000km maha uhanud)!
Seega järgmine kord tuleb enne ostu sooritamist lego mängida ostetavaga

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.