Ringraja masinad liiklusest ära!
Well, paistab, et antud artikkel on kirjutatud hetke emotsioonide ajendil. Tänapäeva kapitalistlikus ühiskonnas võib iga jobu avaldada oma arvamust, mis on ühest küljest hea, kuid siiski võiks enne mõelda kui midagi avalikustada. Antud artikliga paralleele luues võiks tuua sellise näite.
Keelata ära miniseelikud - põhjendusena võiks tuua selle, et märgates miniseelikus tütarlast võib mõne liikleja tähelepanu hajuda, mis omakorda võib tekitada liiklusohtlike olukordi jne.
Artikli autor võiks öelda, et mida teha kolisevate ja tümakat täis bemaritega, vanaastaööl õhku lastava ilutulestikuga, veoautodega jne. Peaks vist kõik ära keelama. Ah ja see kalatööstus peaks kah uksed kinni panema, mulle ei meeldi kala lõhn. Tallinna sadam võiks ka ennast kuhugi mujale viia, mulle ei meeldi, et laevad rikuvad mu 1m eeguse vaate merele.
Kui sulle midagi ei meeldi siis osta endale väike maalapp ja koli maale. löö "eravaldus" silte ümbruskond täis ja naudi oma vaikset elu. Või koli kuhugi kus on lumi ja kus bike-tüüpi mootorrattad ei liigu. Need bike-tüüpi mootorratta hääled, millest sa räägid, on paraku linnaelu ja maaelu plussid ja miinused. Nii on asjalood olnud läbi aegade ja nii ka jääb. Kui tahad midagi muuta, siis muuda inimeste suhtumist, et inimene saaks aru mis on õige ja mis on vale. Kutsu inimesi üles mõtlema teineteise peale, et bike-tüüpi mootorratta omanikud hakkaks kinni pidama öörahust ja öösel vähem ruskat väänama, mitte ära hakka ajama mingit paska, et keelata ära mingid x asjad. Kuid näib, et sa oled oma valiku teinud ja elad linnas, eeldan et linnaelu plussid kaaluvad antud miinused üles - nii et ära vingu.
Või tõesti.... ostame kõik endale hunday getzid ja elame lahedat elu - või häirivad sind ka nende õmblusmasinate hääled?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.