Tabasalu kardirada avatud?

ollo

Lugemata postitus Postitas ollo »

Minuarust emotsioonid hinna üle on suht kohatud siinkohal... meil on turumajandus ja kuni konkurentsi pole, võib ju küsida midaiganes. Tabasalu rada on äriprojekt ja küll need hinnad lõpuks õigesse kohta loksuvad. Selge, et meil ei ole siin Alastaro, aga need, kes sõidavad, ei ole ka Mika Häkkised.

Üleüldse hinnateemad on Eesti Inimestel (TM) kuidagi väga naljakad. Niisama igal õhtul lõbu pärast 100-200 km maha sõita või 500 EEK laupäeva õhtul kõrtsi jätta ei peeta nagu imelikuks, aga sama raha rajarendiks maksmine on millegipärast koletu nöörimine ja liigkasuvõtjad tuleks kohe seina äärde panna. Kui siin nii palju huvilisi on, tehke siis oma rada ja pange rajamaksuks 100 krooni päev.

Ma usun, et ka Tabasalu raja omaniku/valdajaga on võimalik asja üle rääkida, teha mingeid erikokkuleppeid suuremale grupile, mingi ürituse korraldamiseks vms... korjake näiteks biker.ee rinkahuvilised kokku ja minge selle jutuga raja valdaja jutule, et näe, meil on siin 29 kõva sõitjat, kes tahaks igal kolmapäeval kell 18-22 rada kasutada ja me oleme nõus maksma selle lõbu eest umbes nii palju. Kui ei sobi, sõidame Aravetel (või midaiganes). Lähenege konstruktiivselt, kiun foorumis ei ole enamasti lahendus.

Ma ise ei ole Tabasalu raja või Kalevi klubiga kuidagipidi seotud, aga olen piisavalt elus ühiskondlikku tööd teinud, et tasuta lõunate mitteolemasolu mõista.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”