õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Tänatud: 5 korda
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Raigo kirjutas:Primo kirjutas:Sõitsin täna rahvaga koos ainult Laagrist Vessesse.Kui kuulsin, et tehakse üks Tapa ots, siis loobusin - ei taha nuppu retsida asfalti peal, mõni teine kord, eks
pigem ikka nõiasilma
Õu, ma olen katoomiga ka 600 kildiseid otsi lükanud, siis alles nõiasilm hakkas kipitama .Nüüd on siiski rehvidest kahju, perse kannatab ära
-
Teema algataja
Sõit oli tore. Aga üldiselt peaks varem minema. Ma saan aru, et 18.00 oleks osadele vara, aga arvestades seda, et täna oli 20.00 praktiliselt pime, siis 19.30 välja sõita on pisut halb. Aga see minu arvamus
P.S. Juhtgrupil tundub, et ei ole päevavalgus vajalik Tundub, et pimedas on isegi ohutum....
-
Teema algataja
-
Teema algataja
squid kirjutas:Ja-jaa
Ma olin täna esimest korda peab ütlema, et tore oli. Hea "tempokas" sõit, mingit jokutamist ei olnud ja koju jõudis ka inimlikul ajal
PS! Kas keegi oli sunnitud diskoriga juttu ka tegema?
Ma panin täiega tigu,olin esimese grupi sabas 26 kmh oli sees,sealt ei tahetud kedagi.Teistest ei tea midagi.Peale selle pold jutu tuju ka.
Tänane sõit oli tõesti tore Õhtusel ajal läheb õhk juba päris külmaks, aga tagasiteel oli päris soe
Musta Kassi diskoritega olevat keegi juttu ajanud küll, aga kas nüüd meite seast ?
Kui homme ilm hea, võiks veel ühe jahi teha, suts varasema algusajaga.. ütleme 18:15 Laagri Statoilist
Benelli TNT 1130
-
Teema algataja
Ma olin täna esimest korda peab ütlema, et tore oli. Hea "tempokas" sõit, mingit jokutamist ei olnud ja koju jõudis ka inimlikul ajal
mina olin paraku sunnitud..
kuna olin üksi ja disko lükati tööle kui juba sabas oldi ei hakanud lollust ka tegema. 143kmh saadi kätte siis. kui masinas istusin ja suur grupp mööda pani said tüübid 249 radarile.
musta 07 cbr600rr-iga olin siis.
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Nii........mina olen halvatud! Statoilist autoga koju sõites pidin peaaegu sõidu pooleli jätma, sest käsi roolile tõsta ei saanud, käikude vahetamisest rääkimata. Ülajäsemete liikuvus õlaliigesest on olematu. Küünarnukke ei kergita ilmselt kolm päeva...............hammaste pesemine oli täielik piin. Pagan, homme veel trenni päev ka.
Aga sõit oli tõepoolest tempokas ja igaühel soovitan tänaste kiiruste juures korra ka tagaistmel üks selline trip teha. Vaadake, mis tunne on, kui mitte midagi ei näe ja ees toimuvast pole aimugi. PÕNEV!!!
Jube suured tänud, Kaido (kohvi joon koore ja suhkruga )! Usun, et üksi oleks sul mugavam olnud ja loodan, et sul igav ei hakanud.
Tunke laenutajale ka tänusõnad ja kõigile, kes minu külma nina pärast muret tundsid......oli jah soe, ehkki tundub, et te pole seljkoti rollis kuigi sageli olla saanud. Teate..........seal on teistmoodi . Külma ei tundnud kordagi. Kui Paidesse tuled, võtan tibukostüümi kaasa. Kui aga varem vaja, siis saada ES.
Mis siis ikka. Head ööd kõigile. Ootan huviga hommikut..... ei tea, kas saangi voodist välja.
Pildid saavad üles päeval.
http://www.animalistika.ee
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Püha müristus! Lugedes teie eilseid kiiruseid, pimedas, antud teelõigul, on diskorid küll viimane mure, mille pärast muretseda... Jumal tänatud, et te kõik terve nahaga koju jõudsite...
-
Teema algataja
piloot kirjutas:squid kirjutas:Ja-jaa
Püha müristus! Lugedes teie eilseid kiiruseid, pimedas, antud teelõigul, on diskorid küll viimane mure, mille pärast muretseda...
Jumal tänatud, et te kõik terve nahaga koju jõudsite...
Varsti saab selle alateema juhtumisi rubriigist "Õnnetused mootorratastega" lugeda
-
Teema algataja
Püha müristus! Lugedes teie eilseid kiiruseid, pimedas, antud teelõigul, on diskorid küll viimane mure, mille pärast muretseda...
Usu mind need on taevast võetud numbrid,kellegil on suurus hullustus.+10-15 oli paar korda.
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Ära usu puhta kullane kõike.
Mõnel lihtsalt on näpukas tulnud on kirjutanud üheasemel kogematta kahe.
110 alas oli vast +15 max
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Tahtsin meelde tuletada, et metsaelanikke ei saa hetkekski ära unustada. Kui ise pole kogenud siis on ikka uskumatu, kui kiiresti need teele suudavad ronida. Mul üks Navara on suutnud mõne aastaga vist pea kõik neljajalgsed(peale ilvese ja karu) omale külge tõmmata(kaastunne "lähedastele" ja kindlustusfirmadele ), peale seda, kui siga peaaegu seisvale autole otsa jooksis hakkasin arvama, et neil mingi viha konkreetse sõiduki suhtes. Kui vaadates seda, mis täiesti legaalsel kiirusel kitsega kohtudes, autoga toimus (põdraga kohtumisest ei räägigi) siis ei taha ette kujutadagi tsikliga sõites sama situatsiooni...
Ei mäleta, kas lugesin mõnest soome moto foorumist või politseilehelt õnnetustest loomade ja mootorratturitega ja päris kurb statistika oli...