õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Teema algataja
õunapunn

Lugemata postitus Postitas õunapunn »

Kella 18.00 kindlasti ei jõua, aga kena kulgemist teile!Ehk tuleval nädalal on oma ajagraafik suts rahulikum, siis saan jälle teiega liituda

Kasutaja avatar

UMMI
Tsikkel: kawasaki ZX 10R

Lugemata postitus Postitas UMMI »

no nii daamid ja härrad , 4 korruse aknast ähvardavaid vihmapilvi ei paista , nii , et siis 18.00 Laagri statoilis , nagu aru saan :lol:

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700
Kasutaja avatar

Tips

Lugemata postitus Postitas Tips »

Võiks ikka 19.00 või kui siis sutsu varem. Enamustel inimestel lõppeb tööpäev 17.00, siis vaja kodus käia, kusta, pesta jne. Mõned peavad ehk tsiklit kah veel käima jooksma. Me oleks ka tulijad mingi 18.30 - 19.00 paiku. Kas kellelgi mingi plaan kah valmis on joonistatud või antakse lihtsalt tuld?

Teema algataja
Bernard

Lugemata postitus Postitas Bernard »

No aga kui kiire siis IMHO võib kaa kella 19:00'ks kokku leppida.

Saab see pori mis praegu on veidi kuivada ja asfalt taheneda.

(ilm.ee'd vaadates paistab, et temperatuur ja rõhk läheb aina ülespoole)

Kasutaja avatar

UMMI

aga teeks siis kogunemise 18.30 -19.00 , siis ehk jõuavad kõik , kel soovi

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700
Kasutaja avatar

tok-tok

Lugemata postitus Postitas tok-tok »

Ilm on nüüd küll selline, et tuleb kraadiklaas nurka visata ja sõiduriided selga ajada :twisted: . Mina kohal kell 19.

Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130

Teema algataja
Hennexy

Lugemata postitus Postitas Hennexy »

Tänase ilmaga oleks tõesti patt sõidurõõmust ilma jääda ! Olen kohal kell 19.00 !!!!!

Kasutaja avatar

UMMI

jeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol:

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700

Teema algataja
sven358

Lugemata postitus Postitas sven358 »

minul jääb ka see kord vahele.

Kasutaja avatar

- ÖÖ -
Tsikkel: Drag Star XVS 1100

Lugemata postitus Postitas - ÖÖ - »

kas homme onka midagi plaanis ?

Teema algataja
sven358

Lugemata postitus Postitas sven358 »

ma lööks sinuga homme kamppa kui sa lähed sõitma.anna teada mulle PS-i

Kasutaja avatar

Freaksmart
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Freaksmart »

Kogunemine oli liiga vara täna.. :(
Aga sai üksi ka 80 km ära sõidetud.

Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Sõitsin täna rahvaga koos ainult Laagrist Vessesse.Kui kuulsin, et tehakse üks Tapa ots, siis loobusin - ei taha nuppu retsida asfalti peal, mõni teine kord, eks :)

Challenge the Adventure.Ride The World

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

Primo kirjutas:

Sõitsin täna rahvaga koos ainult Laagrist Vessesse.Kui kuulsin, et tehakse üks Tapa ots, siis loobusin - ei taha nuppu retsida asfalti peal, mõni teine kord, eks :)

pigem ikka nõiasilma :D

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Raigo kirjutas:
Primo kirjutas:

pigem ikka nõiasilma :D

Õu, ma olen katoomiga ka 600 kildiseid otsi lükanud, siis alles nõiasilm hakkas kipitama :mrgreen: .Nüüd on siiski rehvidest kahju, perse kannatab ära (slap) :mrgreen:

Challenge the Adventure.Ride The World

Teema algataja
lumelaud

Lugemata postitus Postitas lumelaud »

NO nii,lõug on kinni külmund rääkida ei saa käed rusikas toksin klahve pliiatsiga.Aga tripp oli vägev.Kahju et diskost ja diskorist pilte ei saa.

Kasutaja avatar

Graal

Lugemata postitus Postitas Graal »

Sõit oli tore. Aga üldiselt peaks varem minema. Ma saan aru, et 18.00 oleks osadele vara, aga arvestades seda, et täna oli 20.00 praktiliselt pime, siis 19.30 välja sõita on pisut halb. Aga see minu arvamus :wink:

P.S. Juhtgrupil tundub, et ei ole päevavalgus vajalik :D Tundub, et pimedas on isegi ohutum.... :D :D

Italian POWER

Teema algataja
squid

Lugemata postitus Postitas squid »

Ja-jaa :) Ma olin täna esimest korda peab ütlema, et tore oli. Hea "tempokas" sõit, mingit jokutamist ei olnud ja koju jõudis ka inimlikul ajal :D

PS! Kas keegi oli sunnitud diskoriga juttu ka tegema?

Teema algataja
lumelaud

squid kirjutas:

Ja-jaa :) Ma olin täna esimest korda peab ütlema, et tore oli. Hea "tempokas" sõit, mingit jokutamist ei olnud ja koju jõudis ka inimlikul ajal :D

Ma panin täiega tigu,olin esimese grupi sabas 26 kmh oli sees,sealt ei tahetud kedagi.Teistest ei tea midagi.Peale selle pold jutu tuju ka.

Kasutaja avatar

tok-tok

Lugemata postitus Postitas tok-tok »

Tänane sõit oli tõesti tore 8) Õhtusel ajal läheb õhk juba päris külmaks, aga tagasiteel oli päris soe :wink:
Musta Kassi diskoritega olevat keegi juttu ajanud küll, aga kas nüüd meite seast ? :roll:
Kui homme ilm hea, võiks veel ühe jahi teha, suts varasema algusajaga.. ütleme 18:15 Laagri Statoilist :?:

Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130

Teema algataja
ma1t

Lugemata postitus Postitas ma1t »

squid kirjutas:

mina olin paraku sunnitud..
kuna olin üksi ja disko lükati tööle kui juba sabas oldi ei hakanud lollust ka tegema. 143kmh saadi kätte siis. kui masinas istusin ja suur grupp mööda pani said tüübid 249 radarile.

musta 07 cbr600rr-iga olin siis.

Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

Mina vist tulin suht viimasena diskorist mööda. Seisis teeääres ja ahmis õhku. :lol: :lol:
Ühtegi siklimeest ei tahtnud diskole kutsuda.

Muide lõplik ringi pikkus minu odo järgi tuli ca 282 km.
Täitsa lahe oli.

Kasutaja avatar

UMMI

niiiiii, oli igatahes üks üli kõva tiir täna :lol: mul siis vedas , et ootasin Kiiu juures mahajääjaid järgi , kuna üksi läks päris igavaks see sõit , kuna jalgrattaga eriti kiiresti edasi ei liigu , nägin ka diskorit musta kassi juures , oli just ametis kellegagi seal .

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700
Kasutaja avatar

M2
Tsikkel: CB1000R
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas M2 »

Nii........mina olen halvatud! Statoilist autoga koju sõites pidin peaaegu sõidu pooleli jätma, sest käsi roolile tõsta ei saanud, käikude vahetamisest rääkimata. Ülajäsemete liikuvus õlaliigesest on olematu. Küünarnukke ei kergita ilmselt kolm päeva...............hammaste pesemine oli täielik piin. Pagan, homme veel trenni päev ka. :shock:

Aga sõit oli tõepoolest tempokas ja igaühel soovitan tänaste kiiruste juures korra ka tagaistmel üks selline trip teha. Vaadake, mis tunne on, kui mitte midagi ei näe ja ees toimuvast pole aimugi. PÕNEV!!!

Jube suured tänud, Kaido (kohvi joon koore ja suhkruga :wink: )! Usun, et üksi oleks sul mugavam olnud ja loodan, et sul igav ei hakanud.

Tunke laenutajale ka tänusõnad ja kõigile, kes minu külma nina pärast muret tundsid......oli jah soe, ehkki tundub, et te pole seljkoti rollis kuigi sageli olla saanud. Teate..........seal on teistmoodi :D. Külma ei tundnud kordagi. Kui Paidesse tuled, võtan tibukostüümi kaasa. Kui aga varem vaja, siis saada ES.

Mis siis ikka. Head ööd kõigile. Ootan huviga hommikut..... ei tea, kas saangi voodist välja. :P

Pildid saavad üles päeval.

Viimati muutis M2, 20 Sept 2007, 12:06, muudetud 1 kord kokku.
ELUST TULEB LÄBI MURDA, MITTE PUGEDA!
http://www.animalistika.ee

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

squid kirjutas:

Püha müristus! Lugedes teie eilseid kiiruseid, pimedas, antud teelõigul, on diskorid küll viimane mure, mille pärast muretseda... :evil: Jumal tänatud, et te kõik terve nahaga koju jõudsite...

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

Teema algataja
Alfons

Lugemata postitus Postitas Alfons »

piloot kirjutas:
squid kirjutas:

Püha müristus! Lugedes teie eilseid kiiruseid, pimedas, antud teelõigul, on diskorid küll viimane mure, mille pärast muretseda... :evil: Jumal tänatud, et te kõik terve nahaga koju jõudsite...

Varsti saab selle alateema juhtumisi rubriigist "Õnnetused mootorratastega" lugeda
:wink:

Teema algataja
lumelaud

piloot kirjutas:
squid kirjutas:

Usu mind need on taevast võetud numbrid,kellegil on suurus hullustus.+10-15 oli paar korda.

Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

piloot kirjutas:
squid kirjutas:

Ära usu puhta kullane kõike.
Mõnel lihtsalt on näpukas tulnud on kirjutanud üheasemel kogematta kahe.
110 alas oli vast +15 max

Kasutaja avatar

speedvana
Tsikkel: FZR

Lugemata postitus Postitas speedvana »

tegijad :!: tsiklid said kuuma, piloodid külma, Cado odo luges 280km. tripiks, tublid, aga vist palju lihtsalt pikki sirgeid mõõta :?: siiski tuleks loomi karta, need sigutikud ei löö risti ette ja ületavad maanteed selleks mitte ettenähtud kohal ja ajal :lol:

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Tahtsin meelde tuletada, et metsaelanikke ei saa hetkekski ära unustada. Kui ise pole kogenud siis on ikka uskumatu, kui kiiresti need teele suudavad ronida. Mul üks Navara on suutnud mõne aastaga vist pea kõik neljajalgsed(peale ilvese ja karu) omale külge tõmmata(kaastunne "lähedastele" ja kindlustusfirmadele ), peale seda, kui siga peaaegu seisvale autole otsa jooksis hakkasin arvama, et neil mingi viha konkreetse sõiduki suhtes. Kui vaadates seda, mis täiesti legaalsel kiirusel kitsega kohtudes, autoga toimus (põdraga kohtumisest ei räägigi) siis ei taha ette kujutadagi tsikliga sõites sama situatsiooni...
Ei mäleta, kas lugesin mõnest soome moto foorumist või politseilehelt õnnetustest loomade ja mootorratturitega ja päris kurb statistika oli...

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Suletud

Mine “Üritused”