jaht tuleb ikka ise jahin 22-23 kui rahet, pussnuge ja paduvihma ei saja.
Nagu ma siin vihjasin varem. Hetkel olukord selline, et tehke täpp kalendrisse ja ootame mis ilmateade järgmise nädala algupoole hakkab välja pakkuma
Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi
Sõidate tsiklitega veel??? Rsk. külm on juuu.......uuu.....!!!
Vaatan, et plaanitakse lõuna poole..., ma vist, veel nii mõnedki päevad, ei seedi silmaotsaski ei ühtegi kiluvarast ega veel paari rahvust, mis sealt allapoole jäävad..., eriti viimaseid(panid)...
Kas keegi homme sügisballile ka minemist plaanib???
krt, ise võtsin15-ndal vanemate juures vihmaga kartulit(sain pisut külma) ja pärast seda polnud enam eriti isu Tallinna poole kimama hakata,aga õhtul käisin Aartika Rockil, Singer-Vingerit kuulamas.(autoga) :oops Mingi tripi võiks aga siiski teha millalgi, paneks hooajale ilusa punkti! 22-23sept. isegi,et sobiks.
üle piiri minekust siis niipalju et kuhugi põhja poole ilmselt ikkagi ei kannata aastaaja tõttu minna aga lõuna poole tekkis idee.
Et tahaks keppi.
mul kunagi vanama käis ja sai ja ema käis ka mingil ajal ja sai samuti.
Ma tahan ka!
Et oleks kodus enda toodud Sigulda kepp seinal.
Peale selle on seal ka võimalik teha ronimist mööda puid. Säärane seiklus matk korraldatakse seal.
homme uurin ligemalt mis hinnad jne. tundub et asjal võib jumet olla
Et tahaks keppi.
mul kunagi vanama käis ja sai ja ema käis ka mingil ajal ja sai samuti.
Ma tahan ka!
-ArX-
Eks ta ole... Aga tõesti, tühi lootus, et keegi kandikul miskit kätte toob. Kui tahad ikka küpsist - mine võta kapist, tahad keppi - mine murra põõsast...
Tegelt huvi täitsa olemas, see aasta nii vähe sangas olnud, et mööda külgi maha küll ei jookse. Laupäevast lubab juba kuivemat ja soojemat kliimat ka, kui vanajumal just lätlaseks ei osutu...
Tegelt huvi täitsa olemas, see aasta nii vähe sangas olnud, et mööda külgi maha küll ei jookse. Laupäevast lubab juba kuivemat ja soojemat kliimat ka, kui vanajumal just lätlaseks ei osutu...
sa too mulle parem jõuludeks uus lc 4 mootor saksast mitte ära plärise
ahjaa unustasin mainida motomaania53 leheküljel oled oma bandiidiga
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
ilm.ee lubab reedeks-laupäevaks päris mõistlikku ilma. kas on siis huvilisi? sigulda oleks ju päris hea sihtpunkt. ma ise pakuks välja, et võiks ju juba reede õhtul startida ja kusagil lõuna eestis esimese öö magada, näiteks annimatsis. sealt hommikul siguldasse, laupäeval tiirutaks seal ümbruses ja pühapäeval hakkaks kõveraid teid pidi kodu poole sihtima.
hääkene küll...
kes laupä annimatsilt kes otse kodust
püüaks kokku lugeda palju meid tulemas on
on üks vahva koht siguldas kus saab umbes 400 eeguga ööbida
aga kohad tuleks ette reserveerida
seega palju tulijaid on
koht ise pidi väga vix olema
http://www.kakiskalns.lv/
siin on väike präänik neile kes veel kõhklevad
esialgu on meid s koos Lokyga vaid neli
õhtul on viimane loendus ja ma bronnin ää
Laupäev ka mulle sobima..., et mitte läti miilitsat doteerida, lähen tagarehvi otsima
Rainer, oma vana litsi tööorgani oled välja venitanud jah..., nii palja hooranud, et totaalselt deformeerunud...
Nüüd aja aga laupäeval oma lambapildiga instrument kuuri alt välja ja tuld...
panin kinni kümme kohta
jõuab ehk muuta ka kui keegi kiirelt märku annab
hetkel siis:
HRG
Loky
Poroloon
417
Tauno
Piloot
Luix
Raivo
Alvar kaks kohta
üümaja on 300 jeeku umbes
järgmise päeva ronimis üritus umbes 250.-
hommikusöök oli ööbimise sees juba
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.