Tingimused

Anna vargusest teada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Maus

Tingimused

Lugemata postitus Postitas Maus »

See on kehv ja kurb teema, kuid asjaosalised võiks vihjata, mis asjaoludel nende sõiduriist varastati - see aitab võib-olla teisi.

Sõiduriistad on pidevalt löögi all. Mul on mopeed (Sachs MadAss). Sel kevadel jätsin ta korraks Kuressaare Lossi hotelli kõrvale ning tagasi tulles oli seal abielupaar ametis. Tüüp istus sadulas ja katkus kõike, mida andis ning neitsikene vahtis andunult pealt.
Tuli pahandus.
Teine juhtum oli määrav. Läksin Mustjala poodi ning, tuleb välja, samal ajal tuli sisse ekskursioonibuss. Taadid tulid poodi ja ütlesid - kuule, su urriga söidetakse. Ja tõesti - purjus tüüp istus sadulas ning jalgade abil aerutas mööda parklat ja samasugune järjekord ootas oma korda.
Pärast seda ostsin Abus'e hirmsaima luku ja ei pelga kellelegi silma vaadata oma mopeedi lukustades, ka kõige lühemat aega mitte.

Teema juurde tagasi tulles, küsin avameelselt - kuidas varastati? Mis asjaoludel? Kuskohast? Kas võti jäi ette? Ise mis seisundis oldi?
See võib olla abiks.

Maus.

Kasutaja avatar

Dillinger

Lugemata postitus Postitas Dillinger »

Mina olin magavas seisundis näiteks.
Ja pännati ära maja eest Jawa - ei olnud võtit ees (ega vist poleksgi vaja sellisele pillile) Kell 23 oli alles ja kui mingi häguse tunde ajel aknast kell 2 öösel vaatasin oli läinud. Käisin garaazide vahel juhust otsimas aga polnud enam midagi.

Hoopis põnevam on asja edasine kulg: nädala pärast sõitis keegi ennast minu tsikliga surnuks.

Ja hohohh, politseist üteldi, et neil tsiklijäänuseid ka ei ole, sest see kadus sündmukohalt ära. :shock:
Kaks aastat hiljem tuli üks uurija minu ukse taha, näitas Jawa sadulat ja küsis - kas see on teie Jawa oma? Mine P.., mõtlesin. "jaa" ütlesin.
Samal ajal tuli postkasti teade, et ma olen tasulises parklas oma tsikli hoidmise eest kahe aasta raha võlgu...(oli mingi muu Jawa, aga minu reg nr peale kruvitud)

No ja kõige tipuks viis aastat hiljem helistas uurija, et kas ma oma masinat ära ei tahaks viia... olin nõus, pidin vaatama et kas on ikka minu oma - läksin kohale - jumala võõras pill..."jaa, minu oma ikka" ja viisin ära.

Ja siis vaatasin, et misasi see oli millega ma kunagi sõitsin ja siis ostsin paugust Suzuki GSX-f i - ja saaga sai läbi.
Loo moraal puudub. Et pännatakse ära ja elu läheb oma rada pidi edasi :roll:

Aeglane. Aga 102 kw rulli all ootamas.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Varastatud mootorrattad/ Stolen motorcycles”