Sõitmisest kainelt/joobes
teate, muigama kisub see vaidlemine siin.
ma ei kuku jahuma siin poolt ja vastu teemal, kuid sooviksin küll sõna võtta igisejate, õpetajate ja demagoogide vastu.
nagu alati on õpetajaid ja muidu osavaid ilkujaid siin terve persetäis olnud, kuid vaatame näkku reaalsusele. olid suvepäevad.
rahvas jõi mis mürises ja möll oli taevani, kuni pea pühaba hommikuni.
kahjuks vist ei olnud seal kohal ühtegi joomise vastast inimest ( ok oli tglt umbes 5 tk keda ma tean kes EI joonud) juu neil oli äärmiselt kiire või oli mujal tegemist. sest ainuke mida mina nägin oli hunnik mehepoegi ja - tytreid, kes jõid mis kolises, mis sest, et laup oli omikul paraad ja bpühap oli omikul ärasõit.
ainuke mees oli jah pikk kes viskas ratta kärusse ( tglt oli kärus vist kaks ratast? ) ja ytles et jah, olen kyll täis ja vot ei sõida, muu mass tõmbas sealt rataste seljas nahhui ( ja davai tehke mulle selgeks et KÕIK olid kained , polnud pohmas jne)
imelikul kombel ( kuna meil on siin nii suurepärane, alkoholi vastane foorum, kes kõik armastavad ka õpetada ja näägutada) ei näinud ma küll pühapäeva öösel kedagi ringi liikumas ja härrastele õlale patsutamas, et kulla mees, sul vaja homme sõita, ole hea poiss ära joo, alkohol on paha nii paha... nagu enne mainitud ju siis oli sellel osal foorumist mingi oma üritus.
EHK peale pika ja nende vendade kes ennast autos ära viia lasid ja mõni üksik kes tõesti pühapäeval ei joonud:
t*** te halate??? ei istu pohmas peaga sanga, ei tee seda ja seda, oi mu alkomeeter näitas seda ja seda. fakt on see, et rahvas joob ja fakt on see kohe kindlasti ei ole omikul kaine poiss see, kes alustas joomist reedel ja lakkus kuni pühapäeva omikul kella kaheni ja läks nn varem magama sest homme vaja sõita.
sai pikk , kole ja paha jutt. ei õigusta joomase peaga sangas olemist, aga kenad inimesed enne kui pläristate, käituge enne vastavalt.
ahjahh vabandan korralike tegelaste ees kelle au ja uhust ma nüüd riivasin ja kes ong alati 100% kained. tublid ja ontlikud
ps on jah olemas vanu ja purjus tsiklimehi, on ka väga vanu ja väga purjus tsiklimehi .... ainult et enamasti on nad sangas kained
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.