load
Selline karmi ütlemisega mees aga samas vist oleneb palju ka ta hetketujust. Kindlasti võta eksamile minekul LOAD kaasa (muidu küsitakse, kas load on ära võetud:P).
Ja tema jaoks peab kindlasti harjutama tõusult esipiduriga minekut. Platsil õpetatakse tagapiduriga rohkem. Meile ta niimoodi ütleski: Täna siis teeme sedasi, et sõidame tõusu keskele ja siis mõlemad jalad maha ja läheme esipiduriga) Mul ju see probleem, et jalad vaevu maha ulatuvad ja küsisin, et kas võin ikka toetada ühe jala rauale. Ei lubanud ja nii ma seal siis veits ebakindlalt ukerdasingi aga hakkama sain.
Veel lasi teha kaheksat kaks korda, siis põiget, slaalomit ja äkkpidurdust. Äkkpidurduse puhul ütles, et tuleb 50ga sõita ark-i seina suunas. Ma ei usu, et teist keegi sellega sinna sõita tahab aga 40ga saab üldiselt hakkama. Ma sain seda teha 3 korda enne kui rahule jäi. Esimesel korral oli kiirus liiga väike, teisel läksin veidi üle peatumisjoone ja kolmas kord siis rahuldas. Enne lubatud joont ei tohi ka pidurdama hakata, seda vaatab ta kindlalt ja laseb uuesti teha. Muud asjad tulid mul enamvähem kenasti välja.
Linnasõidu puhul peab kindlasti vaatama, et ei sõidaks põhjendamatult aeglaselt. Linnast väljas tuleb ikka 90-ga kui märk teisiti ei näita. Meeldib talle lasta kõik ringid läbi sõita: alates ränist kuni ilmatsalu ringini välja. seal vahel ju linnast väljasõit ka ja seal 70-ga sõita ning veel linnaväline ilmatsalu ring. Mina sain ka munakivitänavat ja jakobi mäe alt vasakpööret mäkke ning mäeotsas tagasipööret ning kuna olime kahekesi siis tegi ta õuealal parkimise ja minu sõit seal lõppeski.
Samas kuna mul puudus igasugune kogemus teiste eksamineerijatega siis mulle jäi küll täitsa ok mulje. Siis kui teine poiss sõitis siis isegi autos mõne naljakillu sai visatud.
Lihtsalt ei tohi eelarvamustel lasta võitu saada ning jääda ise rahulikuks ja usun, et pole hullu midagi.
Igatahes edu kõigile eksami sooritamisel ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.