Sõitmisest kainelt/joobes
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
saqu kirjutas:Milline nendest Sina ju rääkisid, et ei saa naudingut "poolpeeretamisest", ehk siis kui saad alkoholi tarbida ainult sellisel määral, et ei tekiks joovet ja peaksid piiluma alkomeetri näitu
![]()
Aga ilmselt meeldib sulle "mune lakkuda" rohkem, kui teiste postitusi mõttega lugeda.
Eriti rumalale seletan uuesti- hästi aeglaselt ja lihtlausetega. Vein on alkohoolne jook. Klaas kuni kaks tekitavad joobe. Joove ei tähenda käpuli joomist (vaata oma definitsioone!). Jah, mulle ei meeldi "nautida" veini nii, et pean hiljem rooli istuma- sulle jäägu vabadus rooli ronida kasvõi käpp maas, mul suhteliselt kama seni, kuni sa oma idiootseid vaateid avalikult ei propageeri. Kui oled suur veininautleja ja degusteerija, siis on muidugi hoopis teine lugu... aga miks ma arvan, et sinu mokad pole shampust (mida sulle juua meeldivat) mekkinud, vb midagi igristoje valikust mida shampuseks pead?? Just praegu meenus üks jutt, kus üks mees küsib kellegi kohta, et kas see on gei, teine kohmab vastu- mis krdi gei, täiesti tavaline p*** on Viimane jutt ei ole eelneva teemaga kuidagi seotud, lihtsalt meenus
Aga aitab, rohkem ma ei kavatse sinuga siin jahuda- tunne ennast vabalt- laku, limpsi mune või ole lihtsalt sina ise- minu poolt on see vestlus lõppenud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.